Κοιτα να δεις. Αυτη η δουλεια ειχε ξεκινησει απο τον Νοεμβριο. Εψαχνα τι ειναι καλυτερο να μπει, γιατι η δικια του (Νeff) μαυρη μαστιχη - σιλικονη - ελαστικη κολλα δεν ειχε πιασει καλα.
Σε αντιθεση με ενα μαυρο παρομοιο υλικο που ειναι κολλημενα τα λαμακια που βιδωνει το "πιατο". Ρωτησα απο το service της Neff, μεχρι σχεδον ολους τους επισκευαστες που γνωριζω, αλλα κανενας δεν μου εδωσε σαφη απαντηση. Μονο ενα ξερο, βαλε σιλικονη υψηλων θερμοκρασιων, που εμενα προσωπικα δεν με καλυπτε.
Κοιταξα ακομα και "φλατζοκολλες", ειδικες σιλικονες που δινουν καποιες εταιριες. Ακομα και παμπριζοκολλες αλλα και κολλες που κολλανε τις βασεις των εσωτερικων καθρεπτων στα παρμπριζ.
Αλλα εγω εψαχνα την προσωπικη εμπειρια και να το δω με τα ματια μου.
Αυτο γιατι μονο και μονο το ξεβιδωμα 3 βιδων παλι, αυτοματα εχει κοστος 25,00 ευρω + την δικη μου εργατωρα.
Ταυτοχρονα ομως με την εστια, εγιναν και αλλες εργασιες στην κουζινα και το σπιτι, καθως και πειραματισμοι για καλουπια, οπου χρησιμοποιηθηκαν διαφοροι τυποι σιλικονης και αρμοστοκων, ασπρες, μαυρες διαφανες.
Που να θυμαμε ολες τις μαρκες και τους τυπους (ψεματα θυμαμε μια den braven αλλα πρεπει να ηταν μαυρη). Θυμαμαι μονο οτι αυτη ειχε μια εστια ή φουρνο απ' εξω κσι δεν υπαρχει Ελλαδα.
Δεν ξερω καν αν ειναι σιλικονη με την στενη εννοια του ορου οπως η bIson ή καποιο ειδος ελαστικης κολλας ή γομας με σιλικονη. Εμενα αυτο που με ενδιεφερε ηταν οτι ειδα με τα ματια μου το υλικο τοποθετημενο μετα απο χρηση χρονων πως συμπεριφερεται.
Με τον Κωστα επικοινωνησα θελωντας να κλεψω οποια προσωπικη εμπειρα τυχον και αν ειχε απο την εργασια του, και εκει που το κουβεντιαζαμε θυμηθηκε οτι μπορει να του εχει ξεμεινει κατι.
Πιατευω οτι ουτε και ο Κωστας θυμαται καθως ηταν κατι που του ειχαν δωσει πριν χρονια για δικη του δουλεια στο σπιτι και του ειχε ξεμεινει μια συσκευασια την οποια και μου εδωσε, επιφυλασομενος μαλιστα οτι μπορει και να ειχε ξεραθει. Αν το θυμοταν θα το εγραφε.