janpap08
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.
Επειδή είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και πάλεψα πολύ με διάφορες σιλικόνες ,σφραγιστικά κτλ,αν και λίγο άσχετο με την κατηγορία αυτό που με έσωσε τελικά ήταν ένας καλός αφυγραντήρας.Από τότε ούτε σταγόνες ,ούτε ιδρώματα στα τζάμια ούτε τίποτα.
σε εγκατεστημενο pvc (προ δεκαετιας) αυτη ηταν η εικονα λογο πλευρικης βροχης (απο αερα).
![]()
Το σημειο που βραχηκε ειναι γυψοσανιδα.
Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι βαλω καποια σφραγιστικο απο την εξωτερικη μερια (ακρυλικη μαστιχη; ) στο σημειο που συναντιεται το μαρμαρακι του παραθυρου και το pvc.
ΥΓ: τα pvc/συγκεκριμενο σπιτι ειναι απιστευτα πονεμενη ιστορια. Ενω απο τα ιδια τα pvc δεν εχω κανενα παραπονο, εχουν εγκατασταθει εντελως σκατα. Σε καποια παραθυρα ειχε μεινει κενο 1 εκατοστο πανω απο το παραθυρο. Εβλεπες ουσιαστικα εξω. Το σπιτι χτίστηκε απο παππου γιαγια οποτε τα μαστορια τοτε τους κοροιδεψαν φουλ.
Επειδή είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και πάλεψα πολύ με διάφορες σιλικόνες ,σφραγιστικά κτλ,αν και λίγο άσχετο με την κατηγορία αυτό που με έσωσε τελικά ήταν ένας καλός αφυγραντήρας.Από τότε ούτε σταγόνες ,ούτε ιδρώματα στα τζάμια ούτε τίποτα.