Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

σε εγκατεστημενο pvc (προ δεκαετιας) αυτη ηταν η εικονα λογο πλευρικης βροχης (απο αερα).

jjoc50.jpg

Το σημειο που βραχηκε ειναι γυψοσανιδα.

Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι βαλω καποια σφραγιστικο απο την εξωτερικη μερια (ακρυλικη μαστιχη; ) στο σημειο που συναντιεται το μαρμαρακι του παραθυρου και το pvc.

ΥΓ: τα pvc/συγκεκριμενο σπιτι ειναι απιστευτα πονεμενη ιστορια. Ενω απο τα ιδια τα pvc δεν εχω κανενα παραπονο, εχουν εγκατασταθει εντελως σκατα. Σε καποια παραθυρα ειχε μεινει κενο 1 εκατοστο πανω απο το παραθυρο. Εβλεπες ουσιαστικα εξω. Το σπιτι χτίστηκε απο παππου γιαγια οποτε τα μαστορια τοτε τους κοροιδεψαν φουλ.

Επειδή είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και πάλεψα πολύ με διάφορες σιλικόνες ,σφραγιστικά κτλ,αν και λίγο άσχετο με την κατηγορία αυτό που με έσωσε τελικά ήταν ένας καλός αφυγραντήρας.Από τότε ούτε σταγόνες ,ούτε ιδρώματα στα τζάμια ούτε τίποτα.

Αν αυτό είναι νερό βροχής, ο αφυγραντήρας δεν θα κάνει τίποτα.
Αντί για 250+ για αφυγραντήρα δώσε τα για παράθυρο καλύτερα.
Ότι και να βάλεις για να το σφραγίσεις το νερό θα βρει τρόπο να περάσει

Απάντηση: Re: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Αν αυτό είναι νερό βροχής, ο αφυγραντήρας δεν θα κάνει τίποτα.
Αντί για 250+ για αφυγραντήρα δώσε τα για παράθυρο καλύτερα.
Ότι και να βάλεις για να το σφραγίσεις το νερό θα βρει τρόπο να περάσει

Συμφωνώ απόλυτα.

Τα PVC εχουν λάστιχα στο τζαμιλίκι και άλλο λάστιχο στο κάσωμα. Είναι δύσκολο να μπει η βροχή από εκεί. Το έγραψα και την προηγούμενη φορά το πρόβλημα είναι ότι υπερχειλίζει το νερό στο κάτω κάσωμα και δεν προλαβαίνει να βγει ή μπάζει από το μάρμαρο.

Τίποτα δεν είναι δύσκολο για το νερό να το περάσει.
Το νερό είναι τεμπέλικο, εξωγήινο πράγμα.
Αυτό που ίσως θα δούλευε είναι να δημιουργήσεις ρήση με κάτι για να την προτιμά.

Σέβομαι αυτό που λες αλλά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με νερό βροχής όταν φυσούσε και πίστεψέ με,ο αφυγραντήρας έλυσε το πρόβλημα.

Εκτός και αν τρέχει σαν βρύση τότε ναι,δεν θα κάνει τπτ.Απλα επειδή μιλάμε για κακοτεχνίες υποθέτω ότι θα έχει το ίδιο πρόβλημα περίπου και αυτό βλέπω και από τις φωτογραφίες.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

...που ολο και παραπετιοντουσαν καπου και τις εψαχνες και στο τελος τις εχανες....μια χαρα ειναι το ταπερακι....!!!

Τις μπερδευα κ όταν μαστορευα με είχαν κρεμάσει δύο τρεις φορές!

Με ρωτησε ο μαστορας που εκανε την εγκατασταση των ρολογιων του φυσικου αεριου, εαν εχω τιποτα να κοψω τις λαμαρινοβιδες που βλεπετε στην φωτο γιατι δεν χωρουσε ο γωνιακος τροχος του :))

Παλι το πολυεργαλειο της bosch, αυτο το υπεροχο 12βολτο τροχουδακι, εδωσε ταχυτατη λυση στο θεμα.
Εδω η πλατη της λαμαρινας με τις βιδες που εξειχαν.

33717239118_811d11bac4_z.jpg

Και εδω ενα close up του τροχιδιου επι τω εργω. Aπο τα πιο αγαπημενα μου 12βολτα εργαλεια της bosch.
46870164424_5aaf5bf214_c.jpg

Σε ενα σημειο δεν χωρουσε ουτε το τροχακι για να κοψει μια βιδα, οποτε χρησιμοποιηθηκε το dremel το οποιο εκοψε τη βιδα αλλα στον διπλασιο+ χρονο.
Το σχημα του Dremel ειναι το ιδανικο για την συγκεκριμενη εργασια καθως ειναι ευκολο να κρατας το εργαλειο καθετο στην επιφανεια που κοβεις.
Ακομα πιο ιδανικο απο το Dremel θα ηταν το Bosch GRO. Πολυ μεγαλυτερη δυναμη και ροπη.

Άκου ποιον ρώτησε ο μάστορας αν έχει κάτι να κόψει τις βίδες...
Για κατέβασε τον μια βόλτα στο εργαστήριο να αλοιθωρησει το μάτι του...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nαι Παναγιωτη, οτι θες.

Παυλο που να ξερει ο ανθρωπος.. :))
Yποψιαστηκε κατι οταν ειδε το τροχακι αλλα νομιζω οτι αρχισε να καταλαβαινει οταν ειδε μετα και το Dremel!