Πανο πολυ ωραιος...ευγε για την κινηση...!!!
Πολυ καλα εκανες και αφησες εξω την λαμαρινα.....δεν ειναι μονο ευκολη αλλα και τεχνικος για να διατηρηθει η κατασκευη.....
Ολες αυτες οι σιδερενιες πορτες σαντουιτς εχουν τετοια θεματα....το κακο των κατασκευων αυτων ειναι οτι αμα παρει απο καπου νερο εχει σαν αποτελεσμα να δημιουργηται εσωτερικα υγρασια να υδρωνει εξωτερικα με αποτελεσμα,εποιτα απο χρονια, αυτο που ανεβασες στην φωτο....εχω επιδιορδωσει παρα πολλες και εαν δεν κλειστει πολυ καλα αεροστεγος παλι το ιδιο θα γινει....
Επι του στοκαρισμος και του βαψιματος....
Προσωπικα θα στοκαρα περιμετρικα κατα μηκος της ραφης του ταμπλα του ταμπλα μονο με πολυρεθανικη σιλικονη,αφου θα ειχα ασταρωσει πρωτα με αντισκουριακο ασταρι(φανταζομαι θα κανεις ολη την πορτα καποια στιγμη),και στοκαρισμα με σιδηροστοκο μονο οπου θα χρειαστει...το φορτωμα με στοκο δεν ειναι παντα πολυ καλο....και αφου τελειωνα με αυτα 2 χερια σιλικονουχο ντουκο....
Να εισαι καλά Κώστα ευχαριστώ.
Δεν είναι το σωστο απο έξω,δειχνει ανομοιόμορφο,αλλά βαριόμουν να παω να το κόψω σε στράτζα και θα το σβήσω με στόκο.1,2 η λαμαρίνα αντί των 2 που ήταν οι άλλες...Τώρα για χρώματα...προτιμώ να δώσω κανα μεροκάματο...

perator:
Mεγαλο πραμα η ευκολια σε τετοιες δουλειες :a0210:
Και νομιζα οτι εγω εχω την πιο απηρχιωμενη ηλεκτροκολληση, αλλα βλεπω οτι το προνομιο το εχει αλλος

Οντως Μιχάλη!Πάντως έχω και πιό παλιά

και για συναισθηματικούς λόγους δεν τις πετάω...
Πάνο, μπράβο ρε... Είσαι σιδερομάστορας!
Αυτή η ηλεκτροκόλληση δουλεύει με το παλιό σύστημα inverter έ;
Έχεις κάποιον να βαράει πεταλιές στο μανιατό και ν´ ανεβάζει σιγά-σιγά;

Κάρβουνο από κάτω Μπάμπη,κάρβουνο!
Πολυ ωραια δουλεια :SFGSFGSF:
δεν εχω καταληξει εαν πρεπει να σφραγιζονται τετοιες κατασκευες ή εαν πρεπει να υπαρχει μια τρυπα στο κατω σημειο για τον αερισμο του εσωτερικου
το βερνικι το εχεις τοποθετησει εκει για τους συντονισμους της ηλεκτροκολλησης?

Πρέπει να σφραγίζονται,το οξυγόνο κάνει τη ζημιά.Παραδειγμα οι ιστοι των κεραιών οι λαμαρινιένοι.Αν τους γεμίσεις πολύ ρευστό τσιμέντο ή γύψο δεν σαπίζουν ποτέ εσωτερικά.Παλιά λαδώναν τα στρατζαριστά εσωτερικά πριν τα ταπώσουν και έπερναν κάποια παράταση...
Γεια σου ρε Μάστορα !!!!
Γι αυτό σε πάω γιατί έχουμε παρόμοιο εξοπλισμό ...και όμως τα κάνουμε όλα.
Εγώ θα έβγαζα από την πίσω μεριά όλα τα καπάκια και θα κόλλαγα χοντρό ταμπλά στην μέση του προφίλ.
Έτσι έχω φτιάξει την δικιά μου τριάντα χρόνια τώρα και αντέχει ακόμα αλλά είναι τα προφίλ μασίφ σίδερο καρέ και η λαμαρίνα 4-5 χιλιοστά(δεν θυμάμαι).
Να της βγάλω μια φωτογραφία ?? Έτσι για να θυμηθώ πως δούλευα πριν από 30 χρόνια

Και εγώ σε πάω γιατί φτιάχνεις τα πάντα με ότι βρεθεί!
Πρέπει να βγούν για καλύτερα Νίκο αλλά δεν έχω χρονική πολυτέλεια...
Βάλτην να θαυμάσουμε!
Η εικόνα πάντως της ανοιχτής ηλεκτρ/σης με όλα τα άντερα έξω δεν είναι & ότι το καλύτερο.
Εδώ φτιάχνουμε παπάδες ας φτιάξουμε & ένα καπάκι για την μηχανή.
Παππούς Κώστας
Μάλλον δεν πρόσεξες καλά οτι η μηχανή στη φωτό ήταν σε διαδικασία προγραμματισμένης δεκαετούς συντήρησης

perator: (από αδειούχο ηλεκτρολόγο φυσικα) για αυτό είναι ανοιχτή και της λείπει ο ένας ακροδέκτης,δεν είναι δηλαδή σε λειτουργική κατάσταση.Απλά δεν υπήρχε άλλη φώτο εύκαιρη για το καλαμπούρι που κάνουμε με τον Νικόλα συνήθως περί εργαλείων!
Αν όμως νομίζεις ότι θα βρεθεί κάποιος πολύ κουτός και βλέποντας τη φωτογραφία θα δουλέψει με ανοιχτή μηχανή,τότε ευχαρίστως να την βγάλω,αν και νομίζω ότι κάποιος τόσο κουτός,δεν θα φτάσει να δουλέψει ηλεκτροκόλληση...ήδη δεν ανεβάζω δουλειές για τον φόβο των κουτών...