Eτσι μπραβο νεαρε μου, η διαδικασια της επισκευης ειναι ευεργετικη και αυξανει το προσδοκιμο ζωης!
Επισκευασα και εγω προσφατα ετσι για την χαρα, μια οδοντοβουρτσα μπαταριας οπου ειχαν λιωσει μεσα οι αλκαλικες μπαταριες και βραχυκυκλωσαν το μοτερ.
Κοπηκε το σωμα με ντρεμελ, καθαριστηκε το μοτερ, μπηκε εξωτερικος διακοπτης, ξαναχτιστηκε το σωμα με κολλα πλακιδιων και βαφτηκε με υγρο γυαλι για το αδιαβροχο.
Δεν τροφοτειται πλεον με αλκαλικες μπαταριες. Εχω βγαλει καλωδιο που ενωνεται με μια συστοιχια δυο μπαταριων λιθιου 18650 που δινει 4 βολτ (αντι 3v των αλκαλικων).
Το battery pack διαρκει παρα πολυ, πανω απο διμηνο χρησης, και οταν αποφορτιστει φορτιζεται σε hobby charger. Επισης μπηκε και καλωδιο στο πισω μερος για να κρεμιεται.
Δυστυχως φωτο εχω μονο απο το τελευταιο σταδιο της βαφης με το υγρο γυαλι καθως δεν ειχα σκοπο να ανεβασω την επισκευη, αλλα την ειδε καποιο μελος στο εργαστηριο
+++
Επισης μετασκευασα μια βιδα για να μπορει να στηριξει το νεο κοπιδι της bosch.
Η κεφαλη της βιδας ηταν μεγαλη και δεν χωρουσε στην τρυπα του κοπιδιου. Μειωθηκε με το πανχρησιμο bit τροχισματος της dremel.
Πλεον το κοπιδακι ξεκουραζεται μια χαρα στο στιβαρο σωμα της βιδας.