Αυτο που βλεπω στην εικονα και φαινεται το μπαλωμα (το μερεμετι της πριζας μαλλον) ειναι καθαρα θεμα ασταριου....επαναλαμβανω οτι με το ακρυλικο ασταρι διαλυτου δεν θα ειχε αυτην την εικονα...η υφη του τοιχου δεν πολυφαινεται οποτε δεν εχω αποψη περι αυτου....Αν κατάλαβα καλά το περνάω δυο φορές πριν στεγνώσει δε ξέρω αν αυτό είναι το σουμαρισμα που λένε. Αυτό το κάνω αλλά δεν βοήθησε πολύ.
Όσο αφορά το ασταρι έβαλα νερού μιας και το προτείνει ο κατασκευαστής. Ίσως να φταίει και αυτό δε ξέρω. Γενικά ήταν σα να μη του άρεσε να κάτσει πάνω. Έχω βάλει φωτό με 2-3 χέρια νομίζω πως φαίνεται μια πρίζα που έκλεισα. Βέβαια δε φαίνεται συνέχεια αλλά ανάλογα το φωτισμό και μόνο εγώ το βλέπω.
Όσο για τις φυσαλίδες απλά μου έκανε εντύπωση που το είχα με ένα κουβά κυριως. Ρόλο είχα δοκιμάσει και μικροινες και το texture.
Δε ξέρω τι φταίει αλλά δε νομίζω να έβαζα satine ξανά εκτός αν ήταν καλός ο τοίView attachment 185119χος.
Γενικως το satine θελει περιποιημενους τοιχους και υποστρωμα για να παρεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα ..σωστα το αναφερεις..οποτε ειναι λογικο να σε απογοητευει η εικονα του....απο την αλλη τεχνικως για την νοικοκυρα ειναι οτι πρεπει...δεν βρωμιζει ευκολα και συγχρονως καθαριζεται οτι γινει ως ενα μεγαλο βαθμο....