Ωραίος. Φίλος υδραυλικός μου είπε με ταινία τεφλόν να βάζω καμιά 30αριά βόλτες - πριν έβαζα 5-6 όλες κι όλες...
![]()
![]()
Είναι σίγουρα υδραυλικός ο φίλος σου;

Ωραίος. Φίλος υδραυλικός μου είπε με ταινία τεφλόν να βάζω καμιά 30αριά βόλτες - πριν έβαζα 5-6 όλες κι όλες...
![]()
![]()
Αυτό είναι σιγουράκι. Το τι μου λένε και τι καταλαβαίνω/θυμάμαι το συζητάμε...Είναι σίγουρα υδραυλικός ο φίλος σου;![]()
![]()
Απο εκει φαινεται ο καλος μαστορας.Ποιά είναι η βερμούδα ρε παιδιά.
Καλύτερα να βάζεις νήμα το τεφλόν δεν είναι ότι καλύτερο.Ωραίος. Φίλος υδραυλικός μου είπε με ταινία τεφλόν να βάζω καμιά 30αριά βόλτες - πριν έβαζα 5-6 όλες κι όλες...
![]()
![]()
Πως δεν βρίσκεις...Κάνναβη βρίσκει κανείς πλέον; Προ καιρού έψαχνα τζίβα και δεν έβρισκα.
Παιρνεις μια "μπουκλα" και εχεις για παντα.Κάνναβη βρίσκει κανείς πλέον; Προ καιρού έψαχνα τζίβα και δεν έβρισκα.
Εναλλακτικα αντι για σαλιο. Κανει και για ποσιμο νερο.Εννοείται ότι στο τέλος βάζουμε σάλιο που μαζί με την χαράδρα μας χαρακτηρίζει ως γνήσιο επαγγελματία!!!
Αυτό ακριβώς εννοούσα λέγοντας νήμα , όποιος το έχει δουλέψει δεν ξανά βάζει τεφλόν, είναι στην ουσία καναβι με τεφλόν μαζί και παμφθηνοΚι εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι το καλύτερο από όλα είναι το κανάβι σε λεπτές κλωστές.
Εννοείται ότι στο τέλος βάζουμε σάλιο που μαζί με την χαράδρα μας χαρακτηρίζει ως γνήσιο επαγγελματία!!!
Εναλλακτικά το νήμα τεφλόν είναι επίσης καλή επιλογή.
Το απλό τεφλόν μόνο ως έσχατη λύση.
Ο μηχανισμός είναι της εταιρείας MACO. Προς το παρόν κάναμε δουλειά βάζοντάς τον ανάποδα. Φοβάμαι ότι με δυσκολία θα βρεθεί όμοιο ανταλλακτικό και θα καταλήξω σε μηχανουργείο να μου φτιάξει έναν INOX.....Παλιο μοντελο και που να βρεις. Δεν αποκλειεται να χρειαστει να αυτοσχεδιασεις, η να το αναθεσεις σε σιδερά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.