Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Είναι σίγουρα υδραυλικός ο φίλος σου; :D :D
Αυτό είναι σιγουράκι. Το τι μου λένε και τι καταλαβαίνω/θυμάμαι το συζητάμε... :LOL:
Πόσες βάζετε εσείς;

Καλύτερα να βάζεις νήμα το τεφλόν δεν είναι ότι καλύτερο
Το κανάβι ειναι αναντικαταστατο αλλα αν τυχει και
γινει χρηση τεφλον, υπαρχουν καποια που ειναι
καλυτερης ποιοτητας οπως αυτο.
(το οποιο σιγουρα χρειαζεται πολυ λιγοτερες απο 30 περιελιξεις)

Last edited:
Κι εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι το καλύτερο από όλα είναι το κανάβι σε λεπτές κλωστές.
Εννοείται ότι στο τέλος βάζουμε σάλιο που μαζί με την χαράδρα μας χαρακτηρίζει ως γνήσιο επαγγελματία!!! 🤣🤣🤣

Εναλλακτικά το νήμα τεφλόν είναι επίσης καλή επιλογή.

Το απλό τεφλόν μόνο ως έσχατη λύση.

Κάνναβη βρίσκει κανείς πλέον; Προ καιρού έψαχνα τζίβα και δεν έβρισκα.

Πάντως σε όποιο κλασικό κατάστημα με τα συναφή είχα πάει ούτε είχαν μόνο τεφλον απλό έδιναν…

Κάνναβη βρίσκει κανείς πλέον; Προ καιρού έψαχνα τζίβα και δεν έβρισκα.
Παιρνεις μια "μπουκλα" και εχεις για παντα.
(Καμια φορα την βλεπουν οι υδραυλικοι που ερχονται σπιτι
και μου ζητανε λιγο !!!!)
Εννοείται ότι στο τέλος βάζουμε σάλιο που μαζί με την χαράδρα μας χαρακτηρίζει ως γνήσιο επαγγελματία!!!
Εναλλακτικα αντι για σαλιο. Κανει και για ποσιμο νερο.

Last edited:
  • Like
Reactions: cyclades
Γιατί ως έσχατη λύση το τεφλόν; Έχετε προβλήματα με αυτό; Εγώ βάζω 5-6 σπείρες σε μικρές διατομές και περισσότερες σε πιο μεγάλες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Κι εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι το καλύτερο από όλα είναι το κανάβι σε λεπτές κλωστές.
Εννοείται ότι στο τέλος βάζουμε σάλιο που μαζί με την χαράδρα μας χαρακτηρίζει ως γνήσιο επαγγελματία!!!

Εναλλακτικά το νήμα τεφλόν είναι επίσης καλή επιλογή.

Το απλό τεφλόν μόνο ως έσχατη λύση.
Αυτό ακριβώς εννοούσα λέγοντας νήμα , όποιος το έχει δουλέψει δεν ξανά βάζει τεφλόν, είναι στην ουσία καναβι με τεφλόν μαζί και παμφθηνο

Σωστά τα λέει ο μάστορας στο video μόνο που το μίνιο κάνει και στεγανοποίηση αλλά ταυτόχρονα προστατεύει και το κανάβι να μην σαπίσει.

• Like
Reactions: cyclades
Παλιο μοντελο και που να βρεις. Δεν αποκλειεται να χρειαστει να αυτοσχεδιασεις, η να το αναθεσεις σε σιδερά.
Ο μηχανισμός είναι της εταιρείας MACO. Προς το παρόν κάναμε δουλειά βάζοντάς τον ανάποδα. Φοβάμαι ότι με δυσκολία θα βρεθεί όμοιο ανταλλακτικό και θα καταλήξω σε μηχανουργείο να μου φτιάξει έναν INOX.....