Last edited:
να υποθεσω, στοκαρισμα, νασκαρισμα και βαψιμο επιτοπου?Οταν θες να βοηθησεις γιατι χρηματα πολλα δεν υπαρχουν και οι μαραγκοι ζητουν μια περιουσια....!!!
Επισκευη και βαψιμο κορνιζων απο mdf...
Δεν έγινε αμεσως...να υποθεσω, στοκαρισμα, νασκαρισμα και βαψιμο επιτοπου?
με πινελο?
Και μένουν να καταλήξω στο ασταρι και σιλικόνες για τα παράθυρα.
Προτάθηκε από τον Κ.Κώστα το Primer 100% ακρυλικό ασταρι νερού.
Και για τα παράθυρα μου είπαν να βάλω μαστιχι Hyperseal hyperdesmo.
Επίσης μου είπαν καλύτερο είναι να βάλω ασταρι γυαλιού ή το ακρυλικό αλλά 1 προς 2 για να είναι ποιο δυνατό.
Τι να επιλέξω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
![]()
Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα προχωρήσω με την ακρυλική μαστιχι που πρότεινες και το ασταρι.Για ασταρι θα βάλεις αυτό.που είπα φίλε μου...
Ειτε της Vitex,είτε αλλης εταιριας που αραιωνεται 1/3-4...
Αυτά που αραιωνονται 1/2 δεν κάνουν...
..και εξηγώ...
Το αστάρι για να έχει χρήση εμποτιστικη και σύγχρονος να δημιουργήσει εστία πρόσφυσης θέλει να είναι αραιωμένο..
Αυτά που είναι 1/2 η 100% μόνο έχει παρατηρηθεί οτι δεν ισχωρουν εντός του σοβά,στόκος,γυψοσανιδας η οποιαδήποτε αλλού δομικου υλικου και δημιουργεί φιλμ...
Το φιλμ εάν δεν πιάσει καλά τότε μαζί με το χρώμα δημιουργεί πέτσα και όχι αγκίστρωση στο τοιχοι κ.τ.λ...
Οπότε συνιστώ αυτό της Vitex..
![]()
ΑΣΤΑΡΙ ΑΚΡΥΛΙΚΟ 100% | Vitex | Ακρυλικά χρώματα, πλαστικά χρώματα
Ακρυλικό χρώμα PRIMER – ΑΣΤΑΡΙ. Ημιδιάφανο αστάρι νερού με βάση 100% ακρυλικές ρητίνες. Είναι υπόστρωμα των υδατοδιαλυτών χρωμάτων της Vitex (πλαστικών, ακρυλικών, τσιμεντοχρωμάτων, relief, κ.α.).www.vitex.gr
Όσο αφορά την σιλικονη στα παράθυρα η πολυρεθανικη της Alchimica είναι παρα πολυ καλή αλλά είναι αδύνατον να την δουλέψει εύκολα και δεν συνχρορει λάθη.. επεισης το καθάρισμα της είναι πολύ δύσκολο...εάν μπορείς να κουμαντάρει τα παραπάνω βαλτην...
Ειδαλως με μια ακρυλική μαστίχα είναι οκ..
Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν...
Αυτά..![]()
ΜΑΣΤΙΧΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ BISON ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 300ML ΛΕΥΚΗ 66913
Μαστίχη ακρυλική BISON ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 300ML ΛΕΥΚΗ 66913. Κατάλληλο για τη στεγανοποίηση αρμών χαμηλής και υψηλής κινητικότητας, ρωγμών και κενών. Άψογη πρόσφυση σε όλα τα οικοδομικά υλικά.e-oikodomika.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.