Είναι μερικές φορές να τρελαίνεσαι με ορισμένους μαστορους...εν.προκειμενη υδραυλικό...
Ξήλωσε από ταράτσα μέχρι το μπαλκόνι κάτω μια παλιά τετράγωνη χαλυβδινη εξωτερική που έβγαιναν τα νερά γιατι απο φα πολλα χρονια τρυπησε..
..
Είπε θα ξαναβάλει πλαστική τετράγωνη ως απανω με τα ιδια σπασιματα...το συζυτησαμε και μου ειπε οκ..καθώς μετέπειτα από πάνω που έχει ασφαλτοπανο θα γίνει μόνωση οπότε θα πρέπει να γίνει σωστά..
Θα το κάνεις οπως ηταν του λεω. ;θα το κάνω μου λέει..
Έμεινα με αυτό.
Πηγαίνοντας σήμερα πάω και αντικρίζω αυτό..
...και μάλιστα καθετη αφημένα κι όχι προς τα πάνω που βγαίνουν/ερχονται τα νερά και μαλιστα με κενό από κάτω. Φυσικά δεν μπορούσε να Βάλει καθόλου χέρι μικρο το κενό...συν ότι έπρεπε να κάνει ζημιά στο αφαλτοπανο..
Το ότι δεν είχε γίνει καθόλου λασπωμα το προσπεράσω και αμέσως μιλάω με τιν ιδιοκτήτη..
Του λέω ότι η σωλήνα πρέπει να κοιτάζει ουρανό και να βγαίνει ως επάνω...είτε πλάγιο είτε με σκαψιμο κάθετα.
Κατά της 10 έρχεται και αφού είδε τα χάλια αυτά μιλάει μαζί.του και λέει ότι δεν μπορουσε να κάνει αλλιώς και το επερνε ως εκει να το παει .και αφού θα το μονωναμε μετέπειτα θα το γέμιζα δήθεν εγώ και δεν το έκανε ώστε να μην γίνει κάτι λάθος...!!!
Άρχισαν οι δικαιολογίες και τα γνωστά δεν γίνεται κάτι αλλο,του μίλαγα και εγώ, και κλείνουν το τηλέφωνο ότι δεν μπορεί να γινει κάτι...
Μου λέει τι θα κάνουμε...;
Θα το κάνω του λέω...εάν.παρεις τα υλικά. Επισκευαστικα 3 τουβλα και σωλήνα 6Χ10 τετραγωνο....
Το αποτέλεσμα.δειχνει μόνο του.
Κοψιμο με φαλτσοκουτι(το ειχα παρει για αλλολογω προσαρμογη ενος σοβατεπιου πατωματος) η σωλήνα στις 45 μοιρες ακριβώς..
...και διάφορα μικροκοψιματα με το πριονι για να φτάσει εδώ...
Προσαρμογή στη τρύπα από πάνω.σφηνωτα. να πάει να πιασει μέσα στο στόμιο που είχε αφήσει αυτός...
..και τέλος γεμισμα με τουβλα.και επισκευαστηκα στο πλαι και πολυρεθανικη σιλικονη .μέσα στην ένωση με μικρό στραβοπινελο..
...και να το αποτέλεσμα
Έχω γεμίσει και από την έξω πλευρά(δεν πηρα φωτο) αλλά θέλει και άλλο χέρι γεμίσματος...
Οι φώτο πήγαν στο ιδιοκτήτη...
Τηλ και πόσα θέλεις χωρίς να πω τίποτα...!!!
Δεν ξέρω τι να πω...δυστυχώς πολλοί βλέπουν τις δουλειές στο.ποδι...Να τα πάρουμε να φύγουμε...Όχι τίποτε άλλο αλλά φαινοταν.και γνωστής σε κάποια θέματα και δεν περίμενα τέτοια δουλειά..ιδια ηλικια με μενα...κρίμα..!!!