Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;
Ναι και αλλη υπογραφη Κυρ-Demolition man. (Ενας λογος επιπλεον οτι μετα το γαμο το enduras θα αρχισει να σβηνει...να σβηνει....να σβηνει , χα, χα,..... αχ, αχ, βαχ.)
Να πω οτι πραγματικα θαυμαζω τα παιδια εδω που εχουν τις ικανοτητες και τις γνωσεις σε οικοδομικες εργασιες, και οτι απο την αλλη ζηλευω πολυ, γιατι ενω και εγω θελω καποιες επισκευες σπιτι, ειμαι παντελως ασχετος με αυτα, σε σημειο που δεν μπορω να τα κατανοησω. Και φυσικα παραμενουν ως εχουν μεχρι να βρω ανθρωπο εμπιστοσυνης να κανει ΣΩΣΤΗ δουλεια, πραγμα σχεδον αδυνατο για εμενα που ειμαι το απολυτο "φρικιο" της σωστης εργασιας.
θες μια αντιγραφη τοy Santa Maria
Η αληθεια ειναι οτι μοιαζω στον τυπο που ετοιμαζει το πουλι στο 0:58, σε ποιο σκουρα αποχρωση τριχας.
Οι ομοιοτητες του βιντεο με αυτες της αργεντινης ειναι επισης οι γωνιές στη σχαρα. Βεβαια οι αργεντινοι δινουν ελαφρια κλιση και ατην ακρη υπαρχει "δοχειο" που δεχεται το λιπος που ρέει, για να μην τρεχει στη φωτια.
Η μεγαλη απορια μου ειναι η χρηση "μαυρου" σιδερου για την σχαρα, οχι οτι πιστευω οτι το inox ειναι πιο αθωο (νομιζω περιεχει νικέλιο).
Εγω σκεφτομαι να "αντιστρεψω" την σχαρα που χρησιμοποιουν οι τυποι και να ειναι η φωτια επανω και οχι το φαγητο. Με αναλογη ρυθμιση των διακενων.
Επισης σκεφτομαι γωνιακη μεταδοση κινησης για το πανω-κατω, δηλ. ενα ελατηριο με χοντρη σπειρα κολλημενο πανω στον αξονα, να περιστρεφει ενα γραναζακι απο καδενατο εκκεντροφορο αυτοκινητου, με βημα οσο η αποσταση μεταξυ των σπειρων του ελλατηριου, και ετσι ισως γλυτωσω το μηχανισμο της καστανιας.