Θελει πολυ προσοχη ομως.
Εγώ θα έπαιρνα ένα φτηνό με διαχωριστή, πχ Parkside, και το Bosch θα το είχα ελευθέρας βοσκής.
Νομίζω χαραμίζεται κάτω απ´ τον πάγκο. Εκει χρειάζεσαι απλά δύναμη καλό ζύγισμα και καλό δίσκο.
Μα τι ειπε!!!!!! Ιωαννη που εισαι????????????????
Bosch GKS 190 σημαινει δυναμη, καλο ζυγισμα, καλος δισκος και το μεγαλυτερο βαθος κοπης που οσο και να χασεις απο το insert θα εχεις μεγαλα υψη κοπης!
Εγώ θα έπαιρνα ένα φτηνό με διαχωριστή, πχ Parkside, και το Bosch θα το είχα ελευθέρας βοσκής.
Νομίζω χαραμίζεται κάτω απ´ τον πάγκο. Εκει χρειάζεσαι απλά δύναμη καλό ζύγισμα και καλό δίσκο.
Βγαινει ποιο ευκολα η σκουπα, αλλα το φαλτσοπριονο δ εν θελω να το διωξω. Ο παγκος αυτος ειναι μανουλα γιαυτο!Ωραία κατασκευή,θά συμφωνήσω μέ τόν Μπάμπη μην το χαραμίσεις τό Bosch κάτω απο τον πάγκο πάρε κανα parkside,η κάτι παρεμφερές φτηνό
Και η σκουπα τωρα μπαινο-βγαινει ευκολα απο οτι ηταν στην μεση ,για το δε φαλτσοπριονο εγω θα εφτιαχνα ενα μικρο παγκο με ρόδες και θα το ειχα επανω μονιμα,και οταν θα εκοβα θα το εφερνα κοντα στην σκουπα,ουτε σκυβε σηκωνε ξανα σκυβε φυλαξε το.
Αν θέλει λέει. Παραλίγο να χάσω τον αντίχειρά μου. Φτιαξε σπρώχτες (pushsticks) αν ήδη δεν το έχεις κάνει.
Διαβλέπω μια δυσκολία κατανόησης μεταξύ μας ή μου φαίνεται;
Αυτό που λέω είναι οτι το 190 είναι πολύ καλό εργαλείο για να χαραμίζεται κάτω απο ένα πάγκο και μόνο σε κάθετες κοπές.
Σίγουρα πάντως κάποιος απ´ τους δυό μας μπερδεύτηκε... :ernaehrung004:
Χαραμιζεται γιατι ειναι πολυ δυνατο για να κρυφτει. Αλλα αντικατασταστης πρεπει να ειναι επισης αξιολογος.
Δεν διαφωνω με αυτομπου λες Μπαμπη και συμμεριζομαι την αποψη σου πλεον σοβαρα. Γιατι με το σεταπ μου, μονο για καθετες κοπες και με αυτο το βαθος το bosch υπολειτουργει. Αν το δουλεψω με κλισεις εχοντας παντα τα μετρα ασφαλειας θα δειξει τις δυνατοτητες του.
Το ιδανικο θα ηταν να βρω το καλυτερο δυνατο σε αξιολογη τιμη με διαχωριστη να βαλω στο παγκο, οποτε εχω κλισεις παντα με riving knife σωστα ρυθμισμενο και απο την αλλη εχω το bosch εξω να κοβει δυνατα! Αν και δεν κρυβω πως θα ηθελα ενα ποιο μαντζιβελο στο χερι. Ειναι βαρυ το ατιμο, αν και δεν εχω να συγκρινω με αντιστοιχο αλλης μαρκας.
Το άλλο που φαίνεται από κάτω τι είναι? είναι συρόμενο 'η απλό ? ένα συρόμενο δεν σε καλύπτει σχεδόν στα πάντα? (ως ερασιτέχνης)
Θα δω τι θα κανω. Προς το παρον ας το χαρω ετσι. Να το αλλαξω ειναι ευκολο!Δεν επιμένω επειδη είμαι τζόρας, στο λέω επειδή το έχω κάνει. Εσύ κρίνεις κι αποφασίζεις.
Είχα το Makita κάτω απ´ τον πάγκο, και ένα Parkside για το χέρι. Πολύ γρήγορα κατάλαβα οτι το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει, το Parkside πακτωμένο στον πάγκο, με μόνη ρύθμιση το ύψος, και το Makita ελεύθερος σκοπευτής.
Και να φανταστείς οτι ο δικός μου πάγκος και κλισεις παίρνει και μπορώ να βγάλω πολύ εύκολα το δισκοπρίονο μαζί με το plate και να το χρησιμοποιήσω με τη ράγα του πάγκου.
Θα δω τι θα κανω. Προς το παρον ας το χαρω ετσι. Να το αλλαξω ειναι ευκολο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.