Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μιά χαρά,ο ταινιολειαντήρας τά βγαλε κιόλας τά λεφτά του,εσένα σού βγάζει τήν ταινία μιάς πού μπορεις νά έχεις μια πιό εμπεριστατωμένη άποψη,επειδή τόν δούλεψες αρκετή ώρα.Πολύ παίδεμα τό σκαρπέλο γιά νά ξύσεις τήν παλιά μπογιά απο τά διάκενα τών ξύλων,εκεί νομίζω θά ήθελε κανα dremel νά φωλιάσει καί νά τρίβει κανα βουρτσάκι,γιά να γλύτωνες τό σκαρπέλο.

Νίκο ευχαριστώ πολύ :)

Δημήτρη εμένα δούλεψε καλά, αλλά πριν τον βάλω μπροστά επειδή είδα ότι η λάμα κάτω δεν ήταν ίσια (είχα δει το ποστ του Μπάμπη) έπιασα τη ξεβίδωσα και την έβαλα ίσια με τη βοήθεια μιας γωνιάς. Οπότε πάει σφαίρα το εργαλείο.
Αυτό που δε μου αρέσει ειναι οι ταινίες του. Σε πολυωρη χρήση καλή ώρα όπου δουλεψε πολλές ώρες οι ταινίες κόβονται. Πρέπει να πάρω μερικές της Bosch να κάνω τη δουλειά μου για τα χοντρά.

Για το σκαρπέλο που λες δεν ειναι παίδεμα καθόλου αν κόβει καλά. Πιο πολύ το είδα σα διασκέδαση παρά σα κόπο. Το τρίψιμο όμως με πέθανε. Αυτη τη στιγμή είμαι τίγκα στη σκόνη και πρέπει να πάω να γεμίσω τη μπανίερα με χλωρίνη για να καθαρίσω αχαχαχαχαχαχ

Μπράβο Αγάπη , στο αγαπημένο χρώμα μου (μαζι με το βεγκε) για έπιπλα εσωτερικού χώρου . :-)

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολύ αξιόλογη δουλειά. Ευτύχημα το ότι όλες οι επιφάνειες ήταν ευθείες με απουσία "κλειστών" σημείων και γυρισμάτων, και γλίτωσες αρκετή ταλαιπωρία. Με ένα καλό ρεμούβερ χρώματος ίσως να είχες γλιτώσει πολλά. Η τελευταία συμβουλή tip για την επόμενη φορά...

Εκπληκτική δουλειά μπράβο.
Πραγματικά σαν καινούρια! :)

Και 1 σχόλιο για τις ταινίες. Και εγώ τις δοκίμασα σε μερικές κατασκευές μου. Είναι καλές μεν αλλά δεν θέλουν πολύ ζόρι. Φυσικά σε συνάρτηση με την τιμή τους δεν περίμενα και τίποτε παραπάνω αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος. Οι αντίστοιχες Bosch (νομίζω το ίδιο πακέτο είναι με 1 λιγότερη) κοστίζουν γύρω στα 10 ευρώ αλλά πολύ μεγαλύτερη διάρκεια και όχι κοψίματα.
Για την διαφορά τιμής αξίζουν πάντως.

Αγνωριστο Αγαπη! Που να το δει ο προηγουμενος ιδιοκτητης...

Μπράβο Αγάπη. .. εξαιρετική δουλειά και τέλειο αποτέλεσμα ...

Πω πω ρε θηρίο... Άψογη.... :grinning-smiley-043

Εσένα και το Λιάκο όμως κάποια στιγμή θα σας ξαπλώσω σ´ένα κρεβάτι να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα βιώματα της παιδικής σας ηλικίας.
Να δω απο που βγαίνει αυτή η μαυρίλα, γιατί είστε τόσο "σκοτεινοί" τύποι... :silly:

Όσους αέρηδες αντιμετώπισε ο πεύκος, τους έβγαλε σε κύματα !
Αγάπη να σαι καλά που 'φερες τα νερά του στο "φώς" !
Πολύ ωραία δουλειά ! :D
Κι όσο για τους πόνους θα σου πω αυτό που λέμε κάτω "Μπρός στα κάλη...πόνος ψιχάλι! "
Από μεθαύριο θα έχει μείνει μόνο η ομορφιά να σου κάνει παρέα ! ! :D

Eισαι αστερι!
Το ειχα πρωτοπει οταν ειχες κανει την παρουσιαση της πατεντας με τις μπαταριες. Και νομιζω οτι θα βαρεθω να το λεω συνεχεια..

Αγάπη να δεχτείς και το δικό μου μπράβο. Να δούμε και το τελικό αποτέλεσμα...

Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ :)

Τελειωμένο θα το δείτε μετά τις 22/2 που θα παραλάβω και το φαλτσοπρίονο για να κάνω μία κορνίζα για το καθρέπτη και τα συρταράκια :)