Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Τι μαστορέψαμε σήμερα;

weather που δε θυμαμαι κ το ονομα σου αυτη τη στιγμη :) ...
Πολυ κυριλε ρε συ.. κατι σε πιο αρχοντοβλαχικο θελω, να δενει με τη προβατινα! Με νοιωθεις;

Last edited:
Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολυ κυριλε ρε συ.. κατι σε πιο αρχοντοβλαχικο θελω, να πηγαινει με τη προβατινα! Με νοιωθεις;

Δημήτρης
Χαχαχα σέ νοιώθω απόλυτα,νομίζω κάτι τέτοιο ψάχνεις

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολυ κυριλε ρε συ.. κατι σε πιο αρχοντοβλαχικο θελω, να πηγαινει με τη προβατινα! Με νοιωθεις;
ε, τότε Γιάννη, βάλτου 4 παχιά δοκάρια για πόδια και ένα πλακέ δοκαράρι κάθετα στα ξύλα να μην ανοίξουν από το βάρος (πως τα έχεις ενώσει τα 4 ξύλα?)
θα βγει σπαρτιάκο, ωμή δύναμη που λένε, ή αλλιώς Δωρικού ρυθμού χε χε να πετάς την προβατίνα πάνω και να πονάει λέμε χε χε

Ωραίος !!!! Που τα βρίσκεις ...όλο κόλπα είσαι :worshippy:
Το μολύβι συνήθως πηγαίνει στο αυτί ... τώρα τον μαρκαδόρο καλά τον έβαλες εκεί ... γιατί αλλού ... δεν πάει :flipout::flipout:

91ff82283f9e246df1c058f80475afda.jpg

9591434b0e57d9e54fbdceebc2ceeaa9.jpg

Σε ενα επιπλακι μελαμινης που μου ζήτησαν και ράφια αφού το είχα κολλήσει δοκίμασα Σήμερα τους wolfcraft σφικτηρες της φωτογραφίας δωρο του θειου απο το αμερικα.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

δοκίμασα Σήμερα τους wolfcraft σφικτηρες της φωτογραφίας δωρο του θειου απο το αμερικα.

Φοβεροί σφιγκτήρες! Τους έχω και εγώ.

Πόσο έχουν δω? Γιατί ο θείος μου είπε 4 ευρώ τη μια τις πηρε

Μάλλον λάθος είναι. Είπαμε, φτηνή η Αμερική, τεράστια αγορά αλλά όχι και 4 αυτοί οι σφιχτήρες.
Εκτός αν έπεσε σε ξεπούλημα.

Φαντάσου αυτές που έχω είναι 30 πόντους άνοιγμα. Δεν τις βλέπω στο σάιτ τους το επίσημο οπότε ίσως όντως ήταν ξεπουλημα

Παιδιά 12 και κάτι τους είχα πάρει προσφορά από Βαρδάκα στη Νίκαια. Είχε
μόνο 3 και μετάνιωσα που δεν πήρα και τον 3ο.