Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

χαχα, πρωτη φορα λεει, φαντασου τι μπορει να κανει δηλαδη αργοτερα ο tzoutzis με τετοιο μερακι και υπομονη!!!

Μπραβο φιλε!!

χαχα, πρωτη φορα λεει, φαντασου τι μπορει να κανει δηλαδη αργοτερα ο tzoutzis με τετοιο μερακι και υπομονη!!!

Μπραβο φιλε!!

Ευχαριστώ φίλε Χιώτη. Εχω μεγάλες βλέψεις.
8fdd419b3464caddca8295126c9b1ff0.jpg

Μπράβο.
Υπομονή και τίποτε άλλο!
Όπως λέει και ο Marc πρώτα το θυληκό και μετά το αρσενικό.
Έτσι δεν θα έχει αέρα!

Φίλε Χρήστο ...μ αρέσει ... Μπράβο :worshippy:

....................
Αγάπη ...και εσύ μ αρέσεις πρώτα για το χιούμορ σου και δεύτερον γιατί είσαι καλή μαστόρισσα -bye-

Φίλε Χρήστο ...μ αρέσει ... Μπράβο :worshippy:

....................
Αγάπη ...και εσύ μ αρέσεις πρώτα για το χιούμορ σου και δεύτερον γιατί είσαι καλή μαστόρισσα -bye-

Καλημέρα, καλή βδομάδα & ευχαριστώ Νίκο.

Επιασα να βάλω καλώδιο στα εργαλεία που αγόρασα για τον φιλο Μιχαλιο πριν τα στείλω στην Κρήτη.
Δυστυχώς ο ταινιολειαντηρας είναι καμμένος.
Προσοχή αν κάνετε εξυπηρέτηση σε κάποιο φιλο εκτός Αθήνας να κάνετε μια δοκιμή πριν τα στείλετε.
Μιχάλη την πατησαμε κατα το ήμισυ.

Θα βγει η άκρη Κυριάκο μην ανησυχείς.
Εγώ έβαλα μπροστά το skil για να τρίψω τη κορνίζα που ετοιμάζω και να πάει για βάψιμο. Οι πρώτες μου εντυπώσεις για το εργαλείο είναι πολύ καλές αν και αν πιεστεί ζεσταίνεται αλλά οκ τη παλεύει απο ότι φάνηκε. Για τα λεφτά του πολύ καλό.

Για τη κορνίζα τώρα αγόρασα πηχάκια. Είναι τριών ειδών όσον αφορά τις διαστάσεις και η κορνίζα θα έχει 3 επίπεδα για να ταιριάζει όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ μου με αυτές που υπάρχουν ήδη στο σπίτι. Με το φαλτσοπρίονο η δουλειά ήταν κυριολεκτικά παιχνίδι. Μπήκαν και συνδετικά γωνιών (κάτι θυμάμαι ότι τα έδινε σε κάποια φάση το Lidl και μου είχαν φανεί ακριβά. Πήρα συνολικά 12 συνδετικά και 100 βίδες με 2.2ευρώ) και αύριο μάλλον θα τελειώσει το σίριαλ κορνίζα. Ελπίζω μόνο να βρω χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο. Φωτορεπορτάζ αύριο προς το παρόν μία φώτο διαθέσιμη από τη πρώτη μου προσπάθεια :)

5pmR8SV.jpg

Τι τελειωμένο ....διαδικασία -υλικά -και φωτογραφίες σταδίων υλοποίησης θέλουμε. Το ξύλο αγοράστηκε έτοιμο ή ρουτεριάστηκε ??

Τρία διαφορετικά πηχάκια είναι. Ρουτερ δεν εχει μπει πουθενά μιας και δε χρειάζεται για να βγει η συγκεκριμένη. Ειπαμε πάω να αντιγράψω τις άλλες τους σπιτιου.
Το πιο φαρδύ μπήκε σαν βάση και απο πάνω του κολλήθηκε το πιο στενό και έγινε το σκαλοπάτι, μετά κόπηκαν τα φάτσα και έδεσε η κορνίζα. Εχει όμως και συνέχεια που πρέπει να πάω και να κάνω τώρα