Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δεν είδες το δικό μου γι αυτό μιλάς Θείε Μπάμπη!

Αν έχεις τεχνογνωσία, στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μάλλον θα σε χρειαστώ... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Αν έχεις τεχνογνωσία, στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μάλλον θα σε χρειαστώ... -bye-

Χαχα, εγώ το είχα πάρει έτοιμο από England πριν από 3 χρόνια.
Γαλβανισμένος σκελετός μιας ίντσας, 3 x 6 m και ύψος 2 μέτρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Χαχα, εγώ το είχα πάρει έτοιμο από England πριν από 3 χρόνια.
Γαλβανισμένος σκελετός μιας ίντσας, 3 x 6 m και ύψος 2 μέτρα.

Α να σε βράσω... Κι έλεγα οτι θα βοηθούσες... :laugh:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Α να σε βράσω... Κι έλεγα οτι θα βοηθούσες... :laugh:

Συμβουλές πως να το καλύψεις κλπ ότι θες!
Μακάρι να ήμουν και κοντα να σε βοηθούσα στην κατασκευή!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Συμβουλές πως να το καλύψεις κλπ ότι θες!
Μακάρι να ήμουν και κοντα να σε βοηθούσα στην κατασκευή!

Κυρίως για το πότισμα θα σε χρειαστώ, να μου πείς τι να προσέξουμε και τι να αποφύγουμε.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραία κατασκευή το τραπέζι, Μπάμπη, εμένα με εχει πιάσει μια ψιλοτεμπελιτιδα. Ανεβαίνω πολύ λίγο στο εργαστήριο.
@r6assos πολύ καλή και χρήσιμη , για όσους ασχολούνται, κατασκευή. Ενας εξαεριστηρσς θα βοηθούσε πολύ. Μπραβο.

Σλ ευχαριστώ πολυ Παναγιώτη.
Κι εγώ θα κατεβάσω μια δυό ταχύτητες τώρα γιατί με την πέργκολα και το τραπέζι κουράστηκα αρκετά. Τουλάχιστον στο τραπέζι είχα βοήθεια στη σιδεροκατασκευή, με την πέρκολα ούτε κάποιον να μου δίνει το κατσαβίδι δεν είχα.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σλ ευχαριστώ πολυ Παναγιώτη.
Κι εγώ θα κατεβάσω μια δυό ταχύτητες τώρα γιατί με την πέργκολα και το τραπέζι κουράστηκα αρκετά. Τουλάχιστον στο τραπέζι είχα βοήθεια στη σιδεροκατασκευή, με την πέρκολα ούτε κάποιον να μου δίνει το κατσαβίδι δεν είχα.

Πάρε το ποτιστήρι κια είσαι μια χαρά!!! :p

Άψογες κατασκευές και οι δύο .....:worshippy: Τόσο το τραπέζι του Babis K, όσο και ο θάλαμος αμμοβολής by skrach (...ξεκινώντας από τον σχεδιασμό, την εκτέλεση όσο και το τελικό αποτέλεσμα) του r6assos. Μπράβο σας.:SFGSFGSF:

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Τι ωραία πράγματα μας δείχνετε πάλι και ζηλεύουμε... Μπράβο σε όλους!

Μπάμπη αν η παραγωγή βγει καλή, θα απορροφήσω κι εγώ ένα κομμάτι της χαχαχα!

r6assos για στα χερια σου! Με τι καταπιανεσαι κυριως και σου ειναι χρησιμο τετοιο project αμμοβολης?

Μπαμπη σταματα να βαζεις φοντο τον κηπο σου γιατι μου αποσπα την προσοχη και αγνοω τις κατασκευες σου :)))

@Χιωτης.
Μηχανικός-σιδεράς, καθαρά ερασιτεχνικά. Απλά δεν μπορώ να κάθομαι στον καναπέ μετά την δουλειά.
Restoration ένα TZRακι του '89 είναι το επόμενο project και γενικά σε οτιδήποτε αφορά restoration είναι χρήσιμος ο θάλαμος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φίλε Μπάμπη :SFGSFGSF: άψογη καί ακλώνητη κατασκευή τό τραπέζι,ξέρει ο Μπάμπης για τόν λόγο πού τό έκανε στιβαρό καί ακλόνητο,θά υπάρχουν λιλιπούτεια τσιμπούσια γιά να σηκώνει τό βάρος τών αμνοεριφίων χαχαχα
Στό θερμοκήπιο στίς αψίδες-κολώνες δίνεις τήν κλίση-ένωση μέ σωλήνες pvc από ότι μπορώ νά διακρίνω,τό έχεις ξανακάνει αυτό ? μήπως μέ συστολές διαστολές τό πλαστικό σπάσει ίσως,μέ τίς καιρικές συνθήκες.

Επίσης άψογη η κατασκευή τής αμμοβολης τού r6assos,μπράβο σου.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Φίλε Μπάμπη :SFGSFGSF: άψογη καί ακλώνητη κατασκευή τό τραπέζι,ξέρει ο Μπάμπης για τόν λόγο πού τό έκανε στιβαρό καί ακλόνητο,θά υπάρχουν λιλιπούτεια τσιμπούσια γιά να σηκώνει τό βάρος τών αμνοεριφίων χαχαχα
Στό θερμοκήπιο στίς αψίδες-κολώνες δίνεις τήν κλίση-ένωση μέ σωλήνες pvc από ότι μπορώ νά διακρίνω,τό έχεις ξανακάνει αυτό ? μήπως μέ συστολές διαστολές τό πλαστικό σπάσει ίσως,μέ τίς καιρικές συνθήκες.

Επίσης άψογη η κατασκευή τής αμμοβολης τού r6assos,μπράβο σου.

Σ´ ευχαριστώ πολύ Μήτσο... Τα τσιμπούσια θα γίνουν, αλλα σίγουρα δεν θα είναι λιλιπούτεια... Το αντίθετο μάλλον.

Οι αψίδες θα είναι ολόκληρες απο σωλήνες PVC με γωνίες. Μόνο στους σωλήνες βάσης θα πέσει εσωτερικά μπετόν με πακτωμένη χοντρή σιδερένια βέργα στο χώμα για σταθερότητα.
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτές οι συγκεκριμένες σωλήνες να πάθουν ζημιά απο συστολο-διαστολές, είναι κατασκευασμένες να αντέχουν σε πολύ άςχημες συνθήκες και πολύ υψηλές πιέσεις.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλημέρα.
Για να μην μου βγάζουν την ψυχή τα μακριά κομμάτια έφτιαξα με 25 ένα ράουλο στήριξης το οποίο θεωρώ ότι θα συνεργάζεται άψογα με το Bosch PTS 10 που έχω.

Καλημέρα.
Για να μην μου βγάζουν την ψυχή τα μακριά κομμάτια έφτιαξα με 25 ένα ράουλο στήριξης το οποίο θεωρώ ότι θα συνεργάζεται άψογα με το Bosch PTS 10 που έχω.
Άψογος!

Καλημέρα.
Μπράβο μαστροΚώστα.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Επίσης για να μάθω λίγο το Lidloφαλτσοπριόνο έφτιαξα μια κατασκεύουλα για τα γυαλόχαρτα - σμυριδόπανα που χρησιμοποιώ.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Άψογος!

Σε ευχαριστώ Dr.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπράβο μαστροΚώστα.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Καλημέρα, σε ευχαριστώ.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Κώστα, ωραίες και χρήσιμες κατασκευές, εγώ από σίδηρο κατασκευές είμαι άσχετος.