Πραγματικά, είναι πολύ βαριά για το μέγεθός της. Για αυτό έβαλα 4 ελαστικά ποδαράκια στην βάση για μήν καταστρέφει τα ράφια.Ωραία ιδέα η λάμπα... Κι ωραία κατασκευή έκανες, μπράβο.
Πρόσεχε μόνο μη σου γλυστρήσει καμιά μέρα και σου πέσει στο πόδι...![]()
Μία τσιμεντένια λάμπα με πολύ εύκολη κατασκευή σχετικά.
(δεν ήταν δικιά μου η ιδέα, το είδα στο youtube)
screen capture windows 7
Mπάμπη εγώ θέλω νά σε ρωτήσω κάτι άλλο πού είδα (ξέρω-ξέρω απο τήν πόλη έρχομαι καί στήν κορυφή κανέλα χαχα),ο εκκινητής B&D 450Α με κομπρεσέρ κάνει δουλειά σέ πεσμένη μπαταρία ?
Εννοείς αν τη φορτίζει; Ή αν ξεκινάει το αυτοκίνητο;
Αν η μπαταρία είναι απλά πεσμένη κάνει μια χαρά δουλειά. Αν είναι κατεστραμένη δεν υπάρχει μηχάνημα να τη συνεφέρει.
Αν ξεκινάει τό αυτοκίνητο εύκολα εννοώ μέ μπαταρία σαφώς πεσμένη από κάποιο ξεχασμένο φώς - κρύος καιρός και τό ιχ σέ μή χρήση κάποιοες μέρες κ.τ.λ,ο εκκινητής δέν είναι φορτιστής τό γνωρίζω,καί επίσης άν η μπαταρία έχει κόψει στοιχείο η είναι βραχυκυκλωμένη στάνταρ ούτε φορτιστής ούτε εκκινητής τήν συνεφέρει.
Μού αρέσει ο εκκινητής,(αλλά στά αρνητικά του γιά μένα πάντα) έχει μπελά πού πρέπει η μπαταρία μολύβδου πού έχει μέσα (17 Αh) θέλει φόρτιση κάθε 2-3 μήνες γιά νά είναι ετοιμοπόλεμη,όταν θά χρειαστεί αφενος,και αφετέρου δέν πρέπει νά μένει αφόρτιστη πάνω απο 6 μήνες,πού σημαίνει άλλο ένα πράγμα στα πολλά που πρέπει νά έχουμε στό νού μας.
Μήτσο, σωστά όλα αυτά που λές αλλά.... δέν ισχύει τίποτε...
Τον εκκινητή αυτόν τον έχω πάνω από 6-7 χρόνια. Τον έχω φορτίσει μόνο 3 φορές!
Όποτε τον χρειάστηκα δούλεψε άψογα. Και σε μεγάλα αυτοκίνητα, πχ Land Cruiser με μοαταρία που σχεδόν δεα άναβε τα φώτα του ταμπλώ.
Φίλος που έχει ακριβώς τον ίδιο και την ίδια μέρα αγορασμένο, με συχνή φόρτιση, πριν τρείς μήνες άλλαξε τη μπαταρία.
Εγώ που τον έχω εντελώς παρατημένο, στο φτύσιμο κυριολεκτικά, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.
Τι να σου πω ρε φίλε; :nounder:
Του διαόλου μηχανήματα. Ούτε ξέρεις πως να συμπεριφερθείς, αλλοπρόςαλα, χειρότερα κι απ´ τις γκόμενες. :silly:
Φίλε Μπάμπη σηκώνω τά χέρια ψηλά,απλά αναφέρω ότι λένε οι κατασκευαστές γιά τίς μπαταρίες μολύβδου,πάντος καλό θά ήταν νά αλλάξεις μπαταρία καί εσύ,γιατί τά όρια τά έχει ξεπεράσει 6 χρόνια plus καί χωρίς νά θέλω να γίνω μάντης κακών κάποια στιγμή πού θά τόν χρειαστείς πολύ φοβάμαι ότι δέν θά τόν έχεις.
YΓ : Sorry γιά τό off-topic
Σήμερα είπα να κάνω ένα πειραματάκι...
Φίλος μου έδωσε ένα μπαλτά ξεχασμένο στην αποθήκη και γεμάτο σκουριά. Μου είπε οτι ήταν πολύ παλιός με τρομερή λάμα αλλά απ´ όταν έσπασε η λαβή του βγήκε στην αχρηστεία.
Τον πήρα λοιπόν και είπα να δοκιμάσω να καθαρίσω τη λάμα με ηλεκτρόλυση.
Δεν ξέρω πως θα είναι αύριο η λάμα αλλά απο την πρώτη ώρα έβγαλε τόση σκουριά που δεν μπορούσες να διακρίνεις τίποτε μέσα στον κουβά.
Μπάμπη αν μπορείς δώσε λεπτομέρειες από τη διαδικασία καθαρισμού με ηλεκτρολυση
Σήμερα είχε δουλίτσα για μια κοινωνική εκδήλωση φίλου και ήταν ευκαιρία να τσεκάρω τη νεοαποκτηθείσα κορδελίτσα.
Καμια 15-αριά καραβάκια από 6 mm κοντρα πλακέ θαλάσσης.
Αν και ο βαθμός δυσκολίας κοψίματος ήταν αστείος, μια χαρά φαίνεται η μικρή.
Μακάρι όμως να μην ήταν και τόσο μικρή.... Ειδικά το τραπέζι της.
Άψογος!
Φτιάξε εσύ μία προέκταση από λεπτό κόντρα πλακέ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.