Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Φαντάζεσαι τι θα βγεί απ´ αυτά τα κομμάτια; :grinning-smiley-043

Τα κρατάω για special περιπτώσεις.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    204 KB · Views: 152
Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πάνο δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί.
Μάλλον θα τον τρίψω με το τριβείο, ή καλίτερα θα πάρω ένα φίλο που έχει μηχανουργείο να τον ρωτήσω τι να κάνω.
Και μετά, τον Ιούλιο που θα πάω χωριό, θα του φτιάξω και μια μαγκιώρα λαβή από κέρατο τράγου. :grandpa:
Δεν έχω ξαναφτιάξει βέβαια αλλά θα ρωτήσω, εκεί σχεδόν όλοι φτιάχνουν. :rolleyes:

θα πεθανεις απο την βρωμα οταν θα τα βραζεις..

Ωχ!!!

Καλά, άστο τότε... Μια χαρά είναι τα ξυλαράκια.... :grandpa:

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπορείς να τα βράσεις και έξω Μπάμπη!Αλλά ούτως ή άλλως προσωπικά νομίζω πως είναι ωραιότερο το ξύλο.Α,κάτι που μου ήρθε αναλαμπή:Γιατί δεν πας το μπαλτά για αμμοβολή;

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπάμπη κάθε φορά που την ανεβάζεις την φώτο αυτή με την ελιά εκνευριζομαι!!!!!

Μα τι του ήρθε και την έκοψε στην μέση!!!!!!!!

Επίσης τον μπρουτζο τον κεφαλωνεις καθόλου?

Παίζεις με τα νεύρα μου τώρα Κυριάκο... Μόλις τα είδα έπαθα εγκεφαλικό. :damnyou:
Το κακό είναι οτι όλα τα έχει κόψει έτσι, κι αυτά που στεγνώνει τώρα.
Μου υποσχέθηκε οτι τα καινούρια θα προσέχει πως τα κόβει και δεν θα τα κατακρεουργεί. Ελπίζω να το κάνει.

Το μπρούτζο δοκίμασα να τον κεφαλώσω αλλά σταμάτησα γιατί φοβήθηκα μήπως μου γλυστρίσει το ζουμπαδάκι και διαλύσω το ξύλο που ήταν πολύ λεπτό. Απλά το έτριψα λίγο με το γυαλόχαρτο όπου προεξείχε ελάχιστα.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σήμερα είπα να φτιάξω επιτέλους και το σπασμένο πλαστικό μαχαίρι με τη λαβή που είχα κόψει από ένα ρεταλάκι ελιάς.

Μπραβο ρε Μπάμπη. Ενα κατα τα φαινόμενα απλό και απρόσωπο μαχαίρι, γίνεται έργο αν όχι τέχνης, τουλάχιστο θαυμασμού.

Sent from my iPad using Tapatalk

Παίζεις με τα νεύρα μου τώρα Κυριάκο... Μόλις τα είδα έπαθα εγκεφαλικό. :damnyou:
Το κακό είναι οτι όλα τα έχει κόψει έτσι, κι αυτά που στεγνώνει τώρα.
Μου υποσχέθηκε οτι τα καινούρια θα προσέχει πως τα κόβει και δεν θα τα κατακρεουργεί. Ελπίζω να το κάνει.

Το μπρούτζο δοκίμασα να τον κεφαλώσω αλλά σταμάτησα γιατί φοβήθηκα μήπως μου γλυστρίσει το ζουμπαδάκι και διαλύσω το ξύλο που ήταν πολύ λεπτό. Απλά το έτριψα λίγο με το γυαλόχαρτο όπου προεξείχε ελάχιστα.

μπαμπηε ισαι ετοιμος να εντρυφησεις στο greek blades forum.
Στις λαβες βαζουν 2μερη εποξικη κολλα, βαζουν πειρους και μετα λειαινουν τα πλακιδια της λαβης

Υπάρχει τέτοιο forum;
Δεν το έχω πάρει χαμπάρι, μάλλον πρέπει να περάσω μια βόλτα... :grandpa:

Και για ακόμα πιο ανθεκτική κατασκευή ΚΑΛΟ είναι τα νερά του ξύλου να τρέχουν παράλληλα με το μήκος της λαβης. Κατά τα άλλα πανεμορφο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σήμερα είπα να φτιάξω επιτέλους και το σπασμένο πλαστικό μαχαίρι με τη λαβή που είχα κόψει από ένα ρεταλάκι ελιάς.

Αν και η ελιά είναι παρά πολύ σκληρή

https://db.tt/TkbjNgL7
Εφτιαξα σημερα την βαση και το σκελετο του σκυλοσπιτου υπο την επιβλεψη του ιδιοκτητη.

Χα χα οχι νικ αυτος ειναι ο σκελετος με την βαση.