IOANNISTSA
AVClub Addicted Member
- 10 July 2012
- 2,147
Κάτσε πρώτα να τυπώσουμε ένα δείγμα ... και μερικά άλλα για μικροαντικείμενα ...
View attachment 129808
Εχεις 3d εκτυπωτη?
Πολυ ωραιο φωτιστικο! Αλλη μια κοπια απο μενα, οταν βρω χρονο...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Οι συνεργατες, κιτρινοι και μπλε και εγω σκαψαμε σημερα τα παντα ολα για τις ηλεκτρομηχανολογικες εγκαταστασεις.
ΥΣ. Αριστη η σκουπα και για τα εργαλεια κοπης δομικων υλικων αλλα και τα μπαζα. Με σακουλα ή μη. Απλα χωρις σακουλα θελει συχνα να φτιαχνουμε το χειροκινητο αυτοκαθαρισμο. Θα χρειαστω μερικες σακουλες ακομη για καβαντζα Νικο...
Γεια σου Νεκταριε, όντως βαρύ το οπλοστάσιο σου. Δυο ερωτήσεις γρηγορες και οταν εισαι ευκαιρος απαντας.
Η πρώτη ερωτηση αφορά το κομπρεσερια τα μικρα, επειδη ειμαι σε αναζήτηση ενος ποιο πιστεύεις οτι ειναι καλύτερο, αξίζει να δωσεις το κατι παραπάνω να παρεις bosch; Και η 2η αφορα τον καναλοποιο που ειναι οτι χρησιμοποιεις, τι μαρκα ειναι και γενικά αν σε βολέυει ή ειναι "μπελαλίδικος" ;
Χτενια εχω μια πορτα σαπια στην αποθηκη την εχω διορθωση οπως να ναι και τωρα που ειδα τις φωτο με τα πατζουρια σκεφτομαι να δοκιμασω νατην μαζεψω λιγο πιο καλα.για πες για τα χτενια τι ακριβως ειναι; κανειςενα αυλακι με το ρουτερ και βαζεις κατι σαν σφηνα;;
Η δουλειά με ζόρθσε λιλγο γιατί δεν υπολόγιζα τα πατζούρια και δεν είχα πάρει μαζί μου τα κατάλληλα εργαλεία, όπως το radial τον ξεχονριστήρα κλπ.
Παρ´ όλα αυτά το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο απ´ ότι περίμενα με τα εργαλεία πιυ είχα στο χωριό.
Δεν τελείωσα βέβαια, σε καμια δεκαριά μέρες πιτ υα ξαναοάω θα συνεχίσω με τα κασώματα. Αυτή τη φορά όμως θα έχω και τα σωστά εργαλεία μαζί μου.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.