Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Παραγγελίες δέχεστε?

Έχω στείλει email σε εταιρεία για να μου δώσουν προφορά γιατί σε home εκτυπωτή δεν συμφέρει η μαζική παραγωγή.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπάμπη κόψε την πλάκα ..... αφού ο μαραγκός τα έφτιαξε στο χωριό.
Γιατί αν την προηγούμενη φορά με την πόρτα και τώρα με τα παντζούρια είναι δουλειά δική σου....και με τα μισά εργαλεία.... τότε πολλοί συκοφάντες θα πρέπει να επανορθώσουν δημοσίως !!!!!
"Χτένια".... !!!! ειδικές ορολογίες για όσους γνωρίζουν!!!!
Μου έλειψες !!!!

Μπάμπη κόψε την πλάκα ..... αφού ο μαραγκός τα έφτιαξε στο χωριό.
Γιατί αν την προηγούμενη φορά με την πόρτα και τώρα με τα παντζούρια είναι δουλειά δική σου....και με τα μισά εργαλεία.... τότε πολλοί συκοφάντες θα πρέπει να επανορθώσουν δημοσίως !!!!!
"Χτένια".... !!!! ειδικές ορολογίες για όσους γνωρίζουν!!!!
Μου έλειψες !!!!

Εξπέρ είναι ο Θείος μπάμπης!!!

Νικόλα, "έξω απ´ άδικο" έλεγαν οι πιο παλιοί...
Και εσύ τουλάχιστον θυμάσαι τι "λάση" είχα φαλει. :silly:
Μ´ ένα αρχαίο δισκοπρίονο διπλής κοπής stayer SC251W με ένα ρούτερ Black&Decker και ένα πριόνι Shogun παιδευόμουνα. Ο μαραγκός αν ακούσει για τέτοιες δουλειές θα του σηκωθεί η τρίχα, δεν ασχολείται καν..

Εξπέρ είναι ο Θείος μπάμπης!!!

Σιγά-σιγά όλοι αποκτάμε κι απο μια ειδικότητα...
Εσύ με τα σουβέρ κι εγώ με τα κουφώματα, και γενικώς με τις "κουφαλίτσες"...:flipout:

Μπάμπη ωραίες οι επισκευές αλλά δείξε μας και καμιά παραλία, κανένα τσιπουράκι βρε αδερφέ να ευφρανθεί η ψυχούλα όσων δεν μπορούμε να φύγουμε από το λεκανοπέδιο... ;)

Παραγγελίες δέχεστε?

Έχω στείλει email σε εταιρεία για να μου δώσουν προφορά γιατί σε home εκτυπωτή δεν συμφέρει η μαζική παραγωγή.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Η εκτύπωση του αντικειμένου σας θα κοστίσει 8,50 € το σετ για μέχρι 5
σετ τελική. Από 6 σετ και πάνω η χρέωση θα είναι 8,00 € το σετ τελική.
Το υλικό εκτύπωσης είναι ABS και το χρώμα άσπρο. Υπάρχει αν σας
ενδιαφέρει και γαλάζιο (όχι μπλε), κόκκινο, κίτρινο.
Τα αντικείμενα θα έχουν τοιχώματα πάχους 1,2 χιλιοστά και εσωτερικό
γέμισμα 20%
Η παραγωγική δυνατότητα είναι 1 σετ την ημέρα.
Υπάρχει η δυνατότητα κοπής τιμολογίου.

L-Boxx_Inset_2x1-2x3__1x3_ΓŽΒΌΓβ‚¬ΓŽΒ»ΓŽΒ΅.png

Γιάννη, τα σχεδίασες για L-Boxx 105 ή 136? Εμένα με ενδιαφέρει πάντως για ένα σετάκι (σε όλα τα χρώματα χιχι).

Γιάννη, τα σχεδίασες για L-Boxx 105 ή 136? Εμένα με ενδιαφέρει πάντως για ένα σετάκι (σε όλα τα χρώματα χιχι).

Τα Custom Inserts είναι για L-Boxx 102 για να είναι συμβατά με τα Sortimo Original.

Αυτό δα εννοούσα! To +3 μπήκε εκ παραδρομής!

Ωραία, μας βλέπω για νέα ομαδική. Υπάρχει και δυνατότητα τιμολογίου για όλα μαζί αν θέλετε.

Καλή αρχή.

Θα ήθελα 1 σετ γαλάζιο κ 1 σετ κόκκινο με απλή απόδειξη λιανικής. Δώστε μου επιπλέον οδηγίες.
Μία πραγματική φωτο "φορτωμένο" θα με βοηθουσε.

Είναι Custom Inserts είναι για L-Boxx 102 με τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με τα Original Sortimo για να τοποθετηθούν τα ακροχυτώνια (End Sleeves) της Ομαδικής για να πιάνουν τον ελάχιστο χώρο στο L-Boxx.

Τα γαλάζια της παραπάνω 3D φωτογραφίας έχουν τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με τα Κίτρινα Sortimo (52x102 με ύψος 63 mm)

DSC_4990.jpg

DSC_4797.JPG

Είναι Custom Inserts είναι για L-Boxx 102 με τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με τα Original Sortimo για να τοποθετηθούν τα ακροχυτώνια (End Sleeves) της Ομαδικής για να πιάνουν τον ελάχιστο χώρο στο L-Boxx.

Τα γαλάζια της παραπάνω 3D φωτογραφίας έχουν τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με τα Κίτρινα Sortimo (52x102 με ύψος 63 mm)

View attachment 129849

View attachment 129850

Ok! από εμένα. Προχωράμε. Στείλτε μου οδηγίες "προς ναυτιλομένους".

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μαλλον θελω και γω αρκει να α) το l-boxx ειναι αυτο που πηραμε της wiha? και επειδη δεν καταλαβα τι περιεχει το σετ β) αν μπορουσες να δειξεις καπως τι και ποσα κουτακια περιλαμβανονται (διαστασεις). Επειδη εγω θελω να βαλω βιδες στριφωνια ή αξεσουαρ καλωδιων τιβι, αν χωρανε δηλαδη.

Μαλλον θελω και γω αρκει να α) το l-boxx ειναι αυτο που πηραμε της wiha? και επειδη δεν καταλαβα τι περιεχει το σετ β) αν μπορουσες να δειξεις καπως τι και ποσα κουτακια περιλαμβανονται (διαστασεις). Επειδη εγω θελω να βαλω βιδες στριφωνια ή αξεσουαρ καλωδιων τιβι, αν χωρανε δηλαδη.

Τα Custom inserts είναι για τοποθέτηση συγκεκριμένων "υλικών" μικρών διαστάσεων όπου δεν υπάρχουν έτοιμα Sortimo και επιπλέων είναι και πιο ακριβά από παρόμοιων διαστάσεων Sortimo.

Τα Sortimo είναι για L-Boxx 102 που είπα πιο πάνω αλλά λίγοι το διάβασαν ...

Το σετ αποτελείτε από δυο τεμάχια όπως τα παρακάτω και έχουν τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με τα Κίτρινα Sortimo (52mm x 102mm με ύψος 63 mm) :

L-Boxx_Inset_2x1-2x3__1x3_ΓŽΒΌΓβ‚¬ΓŽΒ»ΓŽΒ΅.png

Γενικά για τοποθέτηση υλικών υπάρχουν τα έτοιμα Sortimo σε διαστάσεις πολλαπλάσιες του 52 (mm) δηλαδή 52x52, 52x104, 104x104 κ.λ.π. με ύψος ως 63mm για L-Boxx 102, υπάρχουν και για L-Boxx 136 σε δυο επίπεδα αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας ενημερωθεί από την ίδια την Sortimo => http://www.sortimo.com/products/

Ναι το 102' απλα δεν εχω εικονα το μεγεθος του γιαυτο ρωτησα αν ειναι αυτο με τα wiha.
Επισης η τιμη ειναι για τα δυο αυτα τεμαχια, που ΔΕΝ γεμιζουν το κουτι. Αρα ειναι καστομ αλλα οχι αυτη η ευκαιρια που νομιζα πως με ~10 ευρο θα γεμισω κουτακια το l-boxx.

Ναι το 102' απλα δεν εχω εικονα το μεγεθος του γιαυτο ρωτησα αν ειναι αυτο με τα wiha.
Επισης η τιμη ειναι για τα δυο αυτα τεμαχια, που ΔΕΝ γεμιζουν το κουτι. Αρα ειναι καστομ αλλα οχι αυτη η ευκαιρια που νομιζα πως με ~10 ευρο θα γεμισω κουτακια το l-boxx.

Τις καλύτερες τιμές σε Set Sortimo στο Amazon.de συνήθως τις έχει o werkzeugwelten => https://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_p...=as:off&rh=p_4:Sortimo&ie=UTF8&qid=1469646263

To WIHA L-Boxx εάν δεν κάνω λάθος είναι 136, το νούμερο 102, 136 κλπ αναφέρεται στο εσωτερικό ύψος ...

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Έχει ένα δίκιο ο Νεκτάριος, κι εγώ νόμισα πως πρόκειται για πλήρες σετ (ήτοι για να καλύψει ένα κουτί), αν και ομολογουμένως η τιμή ήταν ύποπτα χαμηλή για τόσο 3d-printed υλικό...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το Wiha L-Boxx είναι όντως 102, το Gedore που είχαμε πάρει κάποιοι παλιότερα είναι 136.

Μιας και πιάσατε τη κουβέντα. Δε μαστορεύω τελευταία δεν έχω και διάθεση για να είμαι ειλικρινής οπότε παίζω και εγώ σα μικρό παιδάκι. Βέβαια μαστόρεμα είναι και αυτό και έχει αρκετή προετοιμασία για να γίνει για να μη σχολιάσω την υπομονή.

Μερικά απλά πραγματάκια

Όσοι βλέπετε τη σειρά θα με συμπονάτε :p

large.IMG_1692.jpg.916196fd7e51f43ec8d1993fd9e899f2.jpg

Βάση για τα μπλιμπλίκια από το κολλητηρι (ξέρω ξέρω πρέπει να καθαρίσω τις μύτες μου, αλλά δε τους μένει και χρόνος για να ειναι καθαρές :flipout:)

large.IMG_9894.jpg.ff18571f71e06491960f95d03c766a59.jpg

Βάση ανθρωπάκι για το κινητό

large.IMG_9893.jpg.9d50ced6ae3c4856c8e19d8c80bfc819.jpg

Αλλη μία βάση για τα ακουστικά

large.IMG_1677.jpg.3f158982cfec4ca2b9135584becd17a1.jpg

Και δύο με άλλο άρωμα :)

large.IMG_1576.jpg.db15282e8aabc5a3b730f226463c1ab4.jpg

large.IMG_1579.jpg.643ede0532e576d7964f70d153c918f6.jpg

Όσο μιλάμε τυπώνονται και κάποια άλλα πράγματα, όπως μία συστολή για την σκούπα με πολύ στενό στόμιο (τη θέλω για το πληκτρολόγιο), ένα stand για τον Imax που επιτέλους θα αποχωρηστεί το πάτωμα και κάποια άλλα που τα ξεχνάω τώρα.

Ελπίζω σύντομα και σε άλλα μαστορέματα

Να πούμε μεγειά το 3D Printer ?

Sent from my iPad using Tapatalk