Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;
All time classic, το παραπάνω Κυριάκοοοοοο....... Από το μισό μέτρο λιγότερο καλώδιο (....που στην προκειμένη είναι και μονόκλωνο και όχι πολύκλωνο, άρα και πιο φτηνό), βγάζουν κέρδος κατά την εγκατάσταση, και όταν πάει κάποιος να αποσυνδέσει και να συνδέσει μετά την κουζίνα για τον Χ ή Ψ λόγο του βγαίνει μετά το λάδι...
Απο νησια ειμαι μεν αλλα το αγαπημενο μου ψαρι ειναι το ζυγουρι.
Δε λεω προχθες που βγηκαμε με τα παιδια απο εδω μεσα σουπερ ηταν η αθερινα ο γαυρος και το χταποδακι αλλα σαν τα κρεατικα στα καρβουνα δεν βαζω τπτ αλλο.
Και για να γυρισω ον τοπικ χθες συνεδεσα την κουζινα και τις εστιες αεριου στο ηλεκτρικο δικτυο του σπιτιου.
Χαθηκε ο κοσμος να κανουν το καλωδιο της κουζινας μισο μετρο πιο μακρυ???????
Με 40 βαθμους και το ηλεκτρικο κομμενο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο να προσπαθω να περασω τα καλωδια μεσα στο σπιραλ του τοιχου να περασω κλεμες και χιτωνια χωμενος ο μισος μεσα στο ντουλαπι.
Ποταμι ο ιδρωτας σε δευτερολεπτα.
All time classic, το παραπάνω Κυριάκοοοοοο....... Από το μισό μέτρο λιγότερο καλώδιο (....που στην προκειμένη είναι και μονόκλωνο και όχι πολύκλωνο, άρα και πιο φτηνό), βγάζουν κέρδος κατά την εγκατάσταση, και όταν πάει κάποιος να αποσυνδέσει και να συνδέσει μετά την κουζίνα για τον Χ ή Ψ λόγο του βγαίνει μετά το λάδι...