Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Νικ, αν βάζεις τον τόνο στο μεσαίο α, τότε θα συμφωνήσω. Τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολα αλλά σαν παιδί πέρασα καλά, δεν έχω παράπονο.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πιστευω μετα τα '70 ολοι περασαμε γ@μάτα παιδικα χρονια μεχρι προτεινως, τηνπροηγουμενη δεκαετια. Απο δω και μπρος να δουμε τι θα δουνε τα παιδια μας.

Πιστευω μετα τα '70 ολοι περασαμε γ@μάτα παιδικα χρονια μεχρι προτεινως, τηνπροηγουμενη δεκαετια. Απο δω και μπρος να δουμε τι θα δουνε τα παιδια μας.
τα παιδιά μας θα δούνε ότι είδαν οι γονείς μας....και τα εγγόνια μας ότι είδαμε εμείς...εμείς δεν θα δούμε τίποτε πλέον....

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

Τα ξύλα για τα πόδια είναι 18Χ55, τα υπόλοιπα 18Χ33 και οι καβιλιες που έγιναν κάγκελα Φ10.
Κόστος ξύλων 10,50 και καβιλιων 11,90 . Μην ξεχάσω και τις κρυφές βίδες 6,50
Το κρεβατακι του ικεα έχει 99

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πόσες κρυφές βίδες χρειάστηκες Γιώργο ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Σήμερα, μετά από αρκετά χρόνια, ξαναδούλεψε σωστά το εικονιζόμενο. Με ένα γενικό service που κράτησε 2 ημέρες και αρκετή καθαριότητα, ξαναλειτούργησε και μάλιστα πετάει. Γαζώνει το εργαλείο !

DSC_4277_zps9cyl5npz.jpg

Αυτο ηταν απο την προ εκτυπωτων εποχη;

Χαιρετώ την παρέα μετά από καιρό.
Ένα επιπλάκι για το μπάνιο μιας αγαπημένης μου εξαδέλφης.

Η ξυλεία (κόντρα πλακέ συμύδα 21mm)

Το μοντάρισμα με την απίστευτη kreg

Εκεί θα μπει ο καθρέφτης

Ο νιπτήρας. Βλέπετε γιατί χρειάζονται πολλά εργαλεία. Μόνταρα το καπάκι και δεν έφτανα να βιδώσω τα ράφια. Προέκταση και γωνιακό τσοκ και όλα καλά.

Προετοιμασία για τα πόδια

Τα πόδια (ετοιματζίδικα)

upload a picture

Αναμένω το βάψιμο απ την εξαδέλφη και θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν τελειώσω. (Ελπίζω να μην πω καλά Χριστούγεννα)

ΥΓ Το κόψιμο με την σέγα για τον νιπτήρα με πέθανε, μιας κ είχα λάμα για μελαμίνη. Την επόμενη φορά ξέρω τι πρέπει να βάλω.

Ωραίος ο Σκαραβαίος Κώστα

Συνονόματε μπράβο πολύ ωραίο,θά βάλεις καί συρτάρια ? καλή αποπεράτωση καί τοποθέτηση εύχομαι.

Ευχαριστώ πολύ. Εξωτερικές πόρτες θέλει, με εξωτερικούς μεντεσέδες.

ΥΓ Περιττό να πω πόσες φορές άλλαξε γνώμη :flipout:

Ευχαριστώ παίδες.
Νίκο το πέρασα με λιγάκι με το 80αρι, ήθελε να δει πως πιάνει το χρώμα από κάτω και βλέπουμε.

Αυτο ειναι μαστορεμα!! Μπραβο Δημητρη, με ολα τα καταλληλα εργαλεια και εξαρτηματα βλεπω!!

Ευχαριστώ παίδες. Μπορεί (τελικά) τα εργαλεία να μην κάνουν τον μάστορα, αλλά τα καλά εργαλεία σε βοηθάνε όταν δεν είσαι μάστορας.
Εν καιρώ θα παρουσιάσω κάποια απ αυτά που απλά με βοήθησαν στα λάθη που κάνω σαν ερασιτέχνης.

Μπράβο Δημήτρη. Αυτές ειναι κατασκευες για τα γούστα μου.

Sent from my iPad using Tapatalk