Στα γρήγορα σήμερα το πρωί.
Ledoταινία 14.4 W/m- ζεστό λευκό (2.3 μέτρα στο σύνολο) με τροφοδοτικό 36W στην κουζίνα.
Οι γονείς μου πάθανε πλάκα και τους άρεσε πολύ. Πλέον μόνο αυτή ανάβουν!!!
Υ.Γ: Κατάλαβες τώρα που πάνε τα καλωδιοδιακοπτάκια Νέκταρ?
Ωραία Νίκο,κολλάει καλά τό αυτοκόλλητο πού έχει στό ξύλο,γιατί στήν κουζίνα μέ ατμούς καί ζέστη μήπως ξεκολλήση κάποια στιγμή.
Ωραία Νίκο,κολλάει καλά τό αυτοκόλλητο πού έχει στό ξύλο,γιατί στήν κουζίνα μέ ατμούς καί ζέστη μήπως ξεκολλήση κάποια στιγμή.
Καλημέρα Παναγιώτη.
ΤΕΛΕΙΟΣ !
Εχει δίκιο ο Βασίλης.
Δυσκολεύτηκα να σε αναγνωρίσω με τα ακουστικά, το καπελάκι, τη φόρμα. Ήμουν σίγουρος στην αρχή οτι ήταν φωτο απο Ίντερνετ.
Καλές δουλειές.
Sent from my iPad using Tapatalk
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Νίκο πολυ ωραία η λεντοταινια. Ειναι μονο λευκή ;
Δοκίμασε τις έγχρωμες με τηλεχειρισμό στην επόμενη κατασκευη σου.
Ειδικά για σαλόνι, υπνοδωμάτιο κλπ. δημιουργούν πολυ ωραίες αποχρώσεις.
Καλημέρα Παναγιώτη.
ΤΕΛΕΙΟΣ !
Εχει δίκιο ο Βασίλης.
Δυσκολεύτηκα να σε αναγνωρίσω με τα ακουστικά, το καπελάκι, τη φόρμα. Ήμουν σίγουρος στην αρχή οτι ήταν φωτο απο Ίντερνετ.
Καλές δουλειές.
Νικολα το τροφοδοτικακι ειναι οριακα, μη σου πω το ξεσκιζει... ειναι 36w και τραβας 33.1.. θα καει τσακ μπαμ αν το αναβουν συνεχεια... υπολογιζε παντα να χεις εναν αερα τουλαχιστον +20%..
Θα ξεκολλησει σιγουρα.
Γιαυτο θελει ειτε να μπει σε ειδικο προφιλ για ταινιες ειτε να στερεωθει και με επιπλεον τροπο...
Αν ξεκολλήσει θα βάλω εποξική.
Δημήτρη εκεί που είναι δεν έχει θέμα με ατμούς ούτε και με ζέστη (είναι πάνω από τον πάγκο και απέχει καμιά 30-40 εκατοστά από τα μάτια και τον απορροφητήρα).
Φρόντισα να βάλω και αδιάβροχη ταινία για παν ενδεχόμενο και να τοποθετήσω το τροφοδοτικό πολύ μακριά!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι ζεστό λευκό είναι.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν νομίζω ότι για κουζίνα θα ταίριαζε τόσο το χρωματιστό, εκτός και αν την κάνουμε disco!!!![]()
Η φίλη με το κομμωτήριο, ήθελε υποπόδια για τις πελάτισσες.
Απευθύνθηκε λοιπόν στο φιλικό της μαγαζί και ιδού :
Από παλετοξυλα, στο υπαίθριο εργαστήριο (βλέπε βεράντα)
Το βαμμένο είχε γίνει πριν 2 βδομαδες για δοκιμή κι αφού έγινε αποδεκτό, επέστρεψε για να δώσει τις διαστάσεις του και στα αλλα 2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραίες οι κατασκευές σας κύριοι.
Εγώ βλέποντας τον κάδο του κυκλωνικου του Παναγιώτη σκέφτομαι πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί τόσο ροκανιδι. Είναι αμαρτία να πεταχτεί...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια! Θελω και γω ενα!Η φίλη με το κομμωτήριο, ήθελε υποπόδια για τις πελάτισσες.
Απευθύνθηκε λοιπόν στο φιλικό της μαγαζί και ιδού :
Από παλετοξυλα, στο υπαίθριο εργαστήριο (βλέπε βεράντα)
![]()
![]()
![]()
Το βαμμένο είχε γίνει πριν 2 βδομαδες για δοκιμή κι αφού έγινε αποδεκτό, επέστρεψε για να δώσει τις διαστάσεις του και στα αλλα 2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mπραβο Δημητρη, αυτο ειναι!!
Και μαλιστα σε χαρηκα ιδιαιτερα που παρ'ολο που το μηχανημα ηταν στην εγγυηση εσυ το ανοιξες και το προσπαθησες.
Ειναι οντως τεραστια χαρα να προσπαθεις να επισκευασεις οτιδηποτε. Εμενα με ξετρελαινει η διαδικασια και ουδολως το αποτελεσμα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.