Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο ρε Αχιλλέα... Υπέροχο! :SFGSFGSF:

Άμα βλέπεις κάτι τέτοια μοιραία σκέφτεσαι το "Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες".

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολλά συγχαρητήρια Αχιλλέα!!Πραγματικά υπέροχη δουλειά!Και συγχαρητήρια και στον επιχειρηματία που τέτοιες εποχές τολμά να επενδύσει στο βιβλίο,πολλά "καρύδια" έχετε και οι δύο!

Τέλος το βιβλιοπωλείο επιτέλους...
74efb04156b4646eb32e746cbf8e8986.jpg

b9ce1e10a40a2004696f084d028372fb.jpg

403b7fcb96bbac3576d5232953e79ef8.jpg

Τέλειο !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αχχιλεα τι εκανες ρε ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://db.tt/TDqIvrUk
θεωρω οτι εχω ολα τα βασικα εργαλεια στο εργαστηρη μου (πλην ξεχονριστηρα και κορδελας) αλλα μοτ ελλειπε το τραπεζι ρουτερ που καθε σοβαρο εργαστηρη πρεπει να εχει αρα σημερα ξεκινησα αυριο φραχτης και διακοπτες!

Μπράβο Βασίλη.
Ανέβασε κι άλλες φωτό καθώς προχωράει η κατασκευή

https://db.tt/wM7xdCqP
Το ""κρατημα""του ρουτερ εγινε οπως παραπανω εχει γινει πετρα ακλονητο αλλα θα κοπουν και λαμακια 8.5 μμ που θα μπουν στους οδηγους που μπαινει ο οδηγος!

Χρηστο μου ειχες στειλει ενα μειλ με ενα ωραιο φραχτη αλλα μου εχει χαλασει το λαπτοπ και δεν μπορω να ανοιξω το μειλ .σημερα εχει μελετη στο you tube για φραχτες χεχε!!

Νικο εχεις δικιο αλλα ακομη ειμαι σε brutal φαση ,πριονιδια σκονη φαραση σκουπα.χαχα αν και τωρα σκεφτομαι για σκουπα μετα βεβαια την αγορα ξεχονδριστηρα που ειναι στην κορυφη της wish list!!

Μπράβο. Αρκετά μεγάλο Αχιλλέα, ποσό καιρό σας έφαγε ;

Αντε Βασίλη να δούμε παραγωγές.

Θα ειναι στα υπ οψιν νικο αλλωστε δεν ειναι δυσκολο να προσθεσω μετα .σημερα ενα ρουταρισμα εκανα για να μπει το ρουτετ και εγινε χαμος!!και ειχα καθαρισει προχθες!!

Παναγιωτη θελει αρκετα απογευματα ακομη να ασχοληθω για να το κανω οπως το εχω στο μυαλο μου.
δεν σου κρυβω οτι το πηρα ζεστα απ οταν ειδα το δικο σου!

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Χρηστο μου ειχες στειλει ενα μειλ με ενα ωραιο φραχτη αλλα μου εχει χαλασει το λαπτοπ και δεν μπορω να ανοιξω το μειλ .σημερα εχει μελετη στο you tube για φραχτες χεχε!!

Νικο εχεις δικιο αλλα ακομη ειμαι σε brutal φαση ,πριονιδια σκονη φαραση σκουπα.χαχα αν και τωρα σκεφτομαι για σκουπα μετα βεβαια την αγορα ξεχονδριστηρα που ειναι στην κορυφη της wish list!!

Βασίλη το έχω το mail. Να σου στείλω το αρχείο με ΠΜ;

Άντε καλή εργασία. Εγω την κανω τώρα. Έχουμε και υποχρεωσεις αυριο.
Όχι σαν μερικούς-μερικούς

Sent from my iPad using Tapatalk

Βασίλη για να στερεωθεί το ρούτερ στην πλάκα βγάζεις την κάτω μαύρη επιφάνεια από το ρούτερ και το βιδώνεις από πάνω με μακρύτερες βίδες και χωνευτές. Έτσι κερδίζεις καλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη διαδρομή προς τα επάνω του ρούτερ που είναι απαραίτητη δεδομένου ότι για βάση έχεις χρησιμοποιήσει ξύλο που θα έχει οπωσδήποτε κάποιο πάχος μεγαλύτερο από μέταλλο.