Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλό βράδυ σε όλους.

Ένα "πεταλορεσώ" & ένα ακόμα industrial lamp, γιατί το προηγούμενο αδερφάκι του θα ταξιδέψει.

Να σε δω ρε μπαγάσα με τα γυαλάκια με το κορδόνι που κρέμασες στο παγκοτρύπανο και μολυβάκι στ´ αυτί και τι στον κόσμο. :flipout:

Ωραία τα πεταλάκια σου... :a0210:

Να σε δω ρε μπαγάσα με τα γυαλάκια με το κορδόνι που κρέμασες στο παγκοτρύπανο και μολυβάκι στ´ αυτί και τι στον κόσμο. :flipout:

Ωραία τα πεταλάκια σου... :a0210:

Ου γαρ έρχεται μόνο !

Ωραίες δημιουργίες "creator" Κώστα...:SFGSFGSF:

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίος ο Παππούς.

Και εγώ έφτιαξα ένα γατόσπιτο σήμερα για την Συμέλα γιατί οι κρύες μέρες του χειμώνα πλησιάζουν....
Όχι ότι έχει ανάγκη δηλαδή αλλά λέμε τώρα...

Κατασκευή από OSB με μισοχαρακτές και αδιάβροχη κόλλα titebond II.
Αύριο θα βαφτεί κιόλας για να ξεχωρίζει!

IMG_20161122_133917.jpg

IMG_20161122_142019.jpg

IMG_20161022_171951.jpg

Πολύ ωραία καί γουρλίδικα τά πεταλορεσώ Κώστα,άτιμη πρεσβυωπία κανείς δέν τήν γλυτώνει μετά τά 45-50 :grandpa:

Νίκο απλό καί χρήσιμο γιά τήν ψιψίνα

Ου γαρ έρχεται μόνο !

Στη δευτερη φωτο μοιαζεις με γνωστο παθολογο.............γιατρε μου!!!!!!!!!!
Ρωτησα φιλο υδραυλικο, και μου ειπε οτι τα γαβανιζε για αεριο ειναι πιο φτηνα, και επισης φτηνα ειναι τα εξαρτηματα που δεν εχουν αυτο το εξογκωμα στην ακρη, που χρησιμευει για να παταει το λιναρι-τεφλον.
Πρεπει να τον βρω σε ηρεμια, να μου πει ποια ακριβως και απο που.

Πολύ ωραία καί γουρλίδικα τά πεταλορεσώ Κώστα,άτιμη πρεσβυωπία κανείς δέν τήν γλυτώνει μετά τά 45-50 :grandpa:

Και οχι μονο την πρεσβυωπια δυστυχως Δημητρη. Και ακουγοταν πολυ ωραιο εκεινο το παλιο, "να βγαλουμε ψευτη, τον χρονο τον κλεφτη........"

Δεν τα έφτιαξα σήμερα εννοείται,την τελευταία εβδομάδα έγιναν.Ένα άχρηστο εσωτερικό παράθυρο με παλιά αλουμινένια τζαμιλίκια διαστάσεων 177cmX132cm.Αφού καδρονιάστηκε εσωτερικά,απο τη μια μεριά τοποθέτησα και κορνίζαρα καμβά με vintage ναυτικό θέμα και φωτιστικό και απο την άλλη έφτιαξα κατασκευή για ξρέμασμα πανωφοριών.Έφτιαξα επίσης και δυο βοηθητικά ράφια απο ρετάλια πεύκου και έλατου που είχα!
Παιδιά δεν ξερω τι συμβαίνει και περιστρέφονται οι φωτογραφίες,με συγχωρείτε.Αν μπορεί κάποιος admin να τις φτιάξει θα ήμουν υπόχρεος...

Attachments

• Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (22).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (22).jpg
    193.3 KB · Views: 155
  • Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (21).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (21).jpg
    132.7 KB · Views: 156
  • Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (20).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (20).jpg
    112.6 KB · Views: 153
  • Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (19).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (19).jpg
    139.7 KB · Views: 154
  • Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (18).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (18).jpg
    163.2 KB · Views: 154
  • Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (17).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (17).jpg
    183.2 KB · Views: 155
Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δεν τα έφτιαξα σήμερα εννοείται,την τελευταία εβδομάδα έγιναν.Ένα άχρηστο εσωτερικό παράθυρο με παλιά αλουμινένια τζαμιλίκια διαστάσεων 177cmX132cm.Αφού καδρονιάστηκε εσωτερικά,απο τη μια μεριά τοποθέτησα και κορνίζαρα καμβά με vintage ναυτικό θέμα και φωτιστικό και απο την άλλη έφτιαξα κατασκευή για ξρέμασμα πανωφοριών.Έφτιαξα επίσης και δυο βοηθητικά ράφια απο ρετάλια πεύκου και έλατου που είχα!
Παιδιά δεν ξερω τι συμβαίνει και περιστρέφονται οι φωτογραφίες,με συγχωρείτε.Αν μπορεί κάποιος admin να τις φτιάξει θα ήμουν υπόχρεος...

Να γυρισεις το κινητο 90°δοκιμασες?

Πάρα πολύ όμορφα Νικόλα, ήταν να μη ξεκινήσεις... Τώρα πήρες φόρα... :grinning-smiley-043
Τι χρώμα χρησιμοποιείς στο βάψιμο; Μου αρέσει αυτή η απόχρωση του καφέ, αν και σκούρα είναι πολύ γλυκιά.