Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πότε θα με σουτάρει απ´ το σπίτι δεν ξέρω... :grandpa:

Αστεγος με "βιολια" αλλα θα βγαζεις μεροκαματο με τις καλλιτεχνιες !! Ωραια κατασκευη και αψογη εκτελεση!!

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο κ. Μπάμπη.
Έτοιμα να φιληθούν είναι.

Φτιάξε κανένα φανάρι να τους βάλουμε απο κάτω... :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αστεγος με "βιολια" αλλα θα βγαζεις μεροκαματο με τις καλλιτεχνιες !! Ωραια κατασκευη και αψογη εκτελεση!!

:ernaehrung004:

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπάμπη ...... Απίθανος !!!! :worshippy::worshippy:
Ευτυχώς που δεν χρειάζεσαι πολλά γιατί έχεις βλέμμα αετού (ακόμα) και δεν έχεις πολλά πρεσβυωπίας (ένα το έχεις βέβαια έτσι για τα μικρά γράμματα)

1) Πολυ ωραία τα κεφαλάκια. Το χεις Μπάμπη.
2) πειράζει που δεν το ξέρω αυτο με τον Πόντιο ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπάμπη ...... Απίθανος !!!! :worshippy::worshippy:
Ευτυχώς που δεν χρειάζεσαι πολλά γιατί έχεις βλέμμα αετού (ακόμα) και δεν έχεις πολλά πρεσβυωπίας (ένα το έχεις βέβαια έτσι για τα μικρά γράμματα)

Κι όμως, βλέπω μια χαρά χωρίς γυαλιά, μπιλίβιτ ορ νότ. :p
Το ένα μάτι βλέπει 10/10 μακρυά και το άλλο βλέπει κοντά, έχω ένα για τη μικρή κι ένα για τη μεγάλη σκάλα. :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

1) Πολυ ωραία τα κεφαλάκια. Το χεις Μπάμπη.
2) πειράζει που δεν το ξέρω αυτο με τον Πόντιο ;

Σ´ ευχαριστώ Κρίς... :ernaehrung004:

Ρώτησαν ένα Πόντιο τι δουλειά κάνει κι αυτός είπε οτι πουλάει αυγά, τα αγιράζει 10 δραχμές το ένα και τα πουλάει 15 δραχμές το ζευγάρι.
- Ναι αλλά έτσι όμως χάνεις λεφτά.
- Ε, εντάξει, τάχει αυτά το εμπόριο. -bye-

Ωραίος ο Μπάμπης,πολύ πρωτότυπα καί ωραία,αλλά όταν βλέπει βροχή η σύζυγος θά πηγαίνει να κλειδώνει τήν αποθήκη -bye-

Οντως δεν το ήξερα.
Θενκς

Ένα ακόμα δέντρο πιο μεγάλο αυτήν την φορά και με σχεδιασμό 2 σε 1.

IMG_20161128_184444.jpg

IMG_20161128_183943.jpg

Όπως το ψεσινό με την διαφορά ότι πλέον αντί για ξύλινη καβίλια στο εσωτερικό του έχει 8άρα ντίζα.
Στην βάση μπήκαν 2 παξιμάδια (το ένα στην άκρη και το άλλο στο 2ο κομμάτι OSB. Στη συνέχεια σουβλίστηκαν τα ξύλα και στην κορυφή μπήκε άλλο ένα παξιμάδι όπου και ρεγουλαρίστηκε κατάλληλα με γαλλικό κλειδί.

Οπότε το δέντρο μαζεύει όταν δεν χρησιμοποιείται και κατά βούληση ανήγει! Φυσικά είτε κλειστό είτε αντοιχτό ειναι το ίδιο ωραίο.

Κάπου το πήρε το μάτι μου από εξωτερικό με κλαδιά από Κόντρα πλακέ και με λίγο μεγαλύτερο ύψος στα 349 $!!!!

Νικο μπραβο για την κατασκευη.
Σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο ομως μου φαινεται αγευστο, αοσμο και αχαρο. Δεν βγαζει καμμια ζεστασια. Κλειστο μου αρεσει περισσοτερο.
Μια μινιατουρα ισως να εδειχνε πιο χαριτωμενη.

Νικο μπραβο για την κατασκευη.
Σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο ομως μου φαινεται αγευστο, αοσμο και αχαρο. Δεν βγαζει καμμια ζεστασια. Κλειστο μου αρεσει περισσοτερο.
Μια μινιατουρα ισως να εδειχνε πιο χαριτωμενη.

Με μια ταινία led θα διορθωθεί... :p
Το πλαστικό δέντρο σου βγάζει ζεστασιά δηλαδή ?

Με μια ταινία led θα διορθωθεί... :p
Το πλαστικό δέντρο σου βγάζει ζεστασιά δηλαδή ?

Το πλαστικο δεντρο θυμιζει το αληθινο. Το ξυλινο δεντρο θυμιζει τον σκελετο του αληθινου -μακαβριο :)))

Kανε συγκριση με το πλαστικο μου δεντρακι (που το εχω στολισμενο ολο το χρονο:) με το μικρο ξυλινο που εχω φτιαξει. Καμμια σχεση αναφορικα με τη ζεστασια που λες.
30496390903_e2b261bc06_b.jpg

By the way, το ομορφο καραβακι ειναι του Κυριακου, καναμε ανταλλαγη με μια μικρη ξυλινη αγκυρουλα που ειχα φτιαξει :))

Last edited:

Θα στολιστεί και θα δεις πόσο ωραίο θα είναι.
Μπορεί κάλλιστα να βαφτεί και πράσινο για να δείχνει σαν αληθινό.

Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο βρε Πάνο. Τα έκανες κουκλιά.
Τους έβαλες και πρίζα βλέπω και ειναι έτοιμα για χρήση.
Πως θα γινει να βρεθούμε ;
Εχω αυτο το έρημο το δικό μου που βρήκα και τις γρήγορες στροφές του, με τις οδηγιες σου και τα ρωσικα σχεδια του Στέλιου, αλλα αν του δώσεις τάση παραπάνω απο 1 δευτερόλεπτο, απογειώνεται.
Πηρα και πυκνωτή, αλλα δεν το χω με τη συνδεσμολογία.

Last edited:

Ωραίος ο Πάνος,πού σκέφτεσαι νά τά αξιοποιήσεις κατάλληλα ?

Το πλαστικο δεντρο θυμιζει το αληθινο. Το ξυλινο δεντρο θυμιζει τον σκελετο του αληθινου -μακαβριο :)))

Kανε συγκριση με το πλαστικο μου δεντρακι (που το εχω στολισμενο ολο το χρονο:) με το μικρο ξυλινο που εχω φτιαξει. Καμμια σχεση αναφορικα με τη ζεστασια που λες.
30496390903_e2b261bc06_b.jpg

By the way, το ομορφο καραβακι ειναι του Κυριακου, καναμε ανταλλαγη με μια μικρη ξυλινη αγκυρουλα που ειχα φτιαξει :))

Γιαυτο και εγω πηρα αληθινο...

DSC_3855.jpg