https://db.tt/RkhV0OZA9U
βαρεθηκα τον καναπε και ειπα να μαστορεψω τιποτα.αγορασα μια σωληνα νερου γαλβανιζε 6 μετρα μισης ιντζας κατω απο 12 και εκοψα δυο σπειρωματα .η απουσια σωληνομεγγενης μου εκανε την ζωη δυσκολη , νταβιδια σε 4 σημεια, σφιξιμο και κοντρες στο πισω μερος με κοντρες και κοντρα με ενα καβουρα με το ενα χερι μπολικο λαδι και πολυ βρισιδη εγινε η δουλεια χαχα!! Mε κοστος περιπου 30 εκανα δυο σφιχτηρες του 1.5 μ.
Να ευχαριστησω θερμα τον μπαμπη που μου δανεισε το σετ για το σπειροματα !!!
ευχαριστω αν και με παιδεψε πολυ γιατι δεν ειχα μεγγενη εκανα δουλεια!!Βασίλη το έχω γράψει και αλλού οποίος θέλει σπειρωματα ας μου πει (απλά να τον βολεύει και η περιοχή (Ηλιούπολη)).
Ευχαριστώ παιδιά. Η μέγγενη του φτωχου. Πρέπει και κάποιος άλλος στο φόρουμ να έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο πλαγιο μέρος του πάγκου. Τώρα κοιτάω να τρυπησω τον πάγκο για να βάζω bench dogs.
Μια χαρά είναι και για το πάχος τους ακαμπτες και λειτουργικές . Απλά δεν ξέρω τι να βάλω στις άκρες για να μην φεύγουν ( πρόχειρα εδεσα ταινία ) . Να κολλήσω παξιμαδια ; να φτιάξω ξύλινες κεφαλές; Αν είχα τορνο τα πράγματα θα ήταν πιο "διασκεδαστικα " χρησιμοποιώντας κανένα χοντροτερο σκουποξυλο.
Να σημειώσω ότι οι τρύπες έγιναν με το πολύ καλό 20αρι forster της wolfcraft. Στην δεύτερη φώτο πεταμένα κατω είναι του Lidl που με το τρυπάνι χειρός το μόνο που κατάφεραν να τρυπησουν είναι τα νεύρα μου...

τι ακριβώς πετυχαίνεις με το χειροποίητο zero clear insert σε σχέση με το εργοστασιακό?
Κοβεις λεπτες φετες ξυλου χωρις προβλημα!
Το εργοστασιακο έχει μεγάλο κενό και όταν κόβεις λεπτά κομμάτια, πέφτουν μέσα στον δίσκο και υπάρχει ο κίνδυνος να σφηνωσουν, με ότι αυτό συνεπάγεται.τι ακριβώς πετυχαίνεις με το χειροποίητο zero clear insert σε σχέση με το εργοστασιακό?
Σημερινό μαστορεμα για να μαστορευουμε όλο τον χρόνο!!!!!!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.