Ακριβώς !
Πομπέ είναι μια πολύ δόκιμη και χρησιμοποιούμενη ορολογία !![]()
Mπραβο Παναγιωτη καλη και καθαρη δουλεια!
Ωραιος!
Γτ δεν πηρες μαυρο καλωδιο και φις???
Ξεχασα χθες να σου φερω ενα καλωδιο μαυρο με εργοστασιακο σουκο για το φυσητηρακι γμτ!!!
Λύσσαξε να λύσεις το φυσητήρα πάλι ...
Τι γινετε βρε παναγιωτη ;;αυτος ο κυριακος ολο κατι ξεχναει τωρα τελευταια!χα χα!!!
Αστα χθες μετα την δουλεια ημουν αλλου....
Άντε πάλι με το μαύρο καλώδιο, στο στεγνωτήριο μπήκε, μαύρο θα έβαζα;
Ο Κυριάκος επειδή είναι τελειομανής καί αυστηρός κριτής,θέλει να τά βλέπει όλα 100% άψογα γιά αυτό τόν λόγο έχει καί συχνές-πυκνές ενστάσεις,αλλά στήν περίπτωση πού δέν θά φαίνεται κάν δέν υπάρχει πρόβλημα.
Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη δουλειά του Παναγιώτη, που είναι εξαιρετικά προσεγμένη και "καθαρή" αλλά είμαι της άποψης οτι και λίγο ένσταση δεν βλάπτει.
Τις περισσότερες φορές, οι (καλοπροαίρετες) παρατηρήσεις βοηθάνε πολύ περισσότερο απ´ τα "μπράβο" ευγένειας.
Καθαρή και καλή δουλειά Παναγιώτη,έφτιαξα καί εγώ μέ τόν ίδιο τρόπο μιά μπαλαντέζα πρίν δυό μήνες καί πραγματικά τό χάρηκα μέ τά ακροχιτώνια.
Ο Κυριάκος επειδή είναι τελειομανής καί αυστηρός κριτής,θέλει να τά βλέπει όλα 100% άψογα γιά αυτό τόν λόγο έχει καί συχνές-πυκνές ενστάσεις,αλλά στήν περίπτωση πού δέν θά φαίνεται κάν δέν υπάρχει πρόβλημα.
Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη δουλειά του Παναγιώτη, που είναι εξαιρετικά προσεγμένη και "καθαρή" αλλά είμαι της άποψης οτι και λίγο ένσταση δεν βλάπτει.
Τις περισσότερες φορές, οι (καλοπροαίρετες) παρατηρήσεις βοηθάνε πολύ περισσότερο απ´ τα "μπράβο" ευγένειας.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι βοηθάνε οι καλοπροαίρετες παρατηρήσεις γιά να γινόμαστε καλύτεροι,κανείς δέν τό αμφισβητή αυτό,αλλά επειδή είμαστε ερασιτέχνες καί όχι επαγγελματίες καλό θά είναι νά υπάρχει καί μιά τρόπο τεινά επιείκεια,λόγο πού δέν έχουμε όλοι τό ίδιο επίπεδο τέχνης,γνώσεων,καί πείρας.
Και προπαντός παίζει ρόλο τό πώς θά το γράψει κάποιος στό έταιρο μέλος,γιατί ο γραπτός "ψυχρός" λόγος γίνεται συχνά-πυκνά παρεξηγήσιμος.
Παιδιά δεν ξέρω πως το πήρατε αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθούμε με τον Κυριάκο. Ο Κυριάκος για δικούς του λόγους προτιμάει το μαύρο καλώδιο και έχει δίκαιο, αν ήταν
για προέκταση σε εργαλείο θα ήταν καλύτερα. Σαφώς και το άντε πάλι έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα.
Πήρα χτες από Leroy, μιας και βρέθηκα εκεί κοντά, δύο φις, αρσενικό και θηλυκό, με 2 μέτρα καλώδιο για προέκταση.
![]()
![]()
![]()
στο εξής αυτές οι συναντήσεις-συνθροίσεις σε κάτι λερου και πράκτικερ τελικά πρέπει να απαγορευτούν![]()
Παιδιά δεν ξέρω πως το πήρατε αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθούμε με τον Κυριάκο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.