Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Θα ντυθει με αυτοκολλητο προστατευτικο επιπλων....ο σφιγκτηρας λεγεται toggle clamp απο τον κινεζο φιλο μας ebay.O συγκεκριμενος ειναι 500lb

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίος ο Kreg "pierrovander" jig...!

Στη περίπτωση που το μπουλόνι (ή κοχλίας) του σφιγκτήρα αφήνει σημάδια πάνω στο ξύλο, μπορείς να το ντύσεις/χωνέψεις σε ένα μικρό κομμάτι ξύλο.
Ο σφιγκτήρας πως λέγεται και που τον βρίσκουμε ?

Πράγματι ρε παιδιά, αυτούς τους σφικτήρες πως τους ζητάμε; Ή ακόμα καλύτερα ποια είναι η ακριβής ονομασία τους αν είναι εύκολο;

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πράγματι ρε παιδιά, αυτούς τους σφικτήρες πως τους ζητάμε; Ή ακόμα καλύτερα ποια είναι η ακριβής ονομασία τους αν είναι εύκολο;

Push pull toggle clamp.

Όταν οι τιμές αφορούν την ενδοχώρα σαφώς και κάνω συγκρίσεις ...όταν αφορούν διαφορά μεταξύ "ντόπιου" και παρεμφερούς "εισαγόμενου" δεν μπαίνω στην διαδικασία.
Ο καθένας έχει τα ελαττώματα του .... αν κάτι το βρίσκω εδώ σίγουρα θα το προτιμήσω.... αν όχι θα σκεφτώ κατά πόσο μου είναι απολύτως απαραίτητο και αναλόγως θα πράξω.
Τι να κάνουμε Κυριάκο ...μια ζωή στο εμπόριο την πέρασα και ξέρω πόσο πονάει το θέμα.
Μια άποψη είπα ...μην μου δίνετε σημασία ... γεροπαραξενιές :flipout::grandpa:-bye-

Όταν η τιμή στην εγχώρια αγορά είναι πενταπλασια από αυτή του εξωτερικού λυπάμαι μα θα προτιμήσω την τσέπη μου προσωπικά.
Όταν είναι ίδια η έστω παραπλησια θα προτιμήσω και εγώ την ελληνική αγορά.

Όταν η τιμή στην εγχώρια αγορά είναι πενταπλασια από αυτή του εξωτερικού λυπάμαι μα θα προτιμήσω την τσέπη μου προσωπικά.
Όταν είναι ίδια η έστω παραπλησια θα προτιμήσω και εγώ την ελληνική αγορά.
Συμφωνω

Το πενταπλάσια είναι εντυπωσιασμός.
Υπάρχει περίπτωση η τιμή της Ελληνικής αγοράς να είναι ποτέ ίδια ή έστω παραπλήσια με το κινεζομάγαζο ??? ΠΟΤΕ !!!! Άρα αγοράζουμε πάντα απ´ευθείας από κινέζο και είμαστε όλοι εντάξει.
Μην το επεκτείνουμε .... είπαμε διαφορά φιλοσοφίας.

Κι όμως υπάρχουν περιπτώσεις που εδώ οι τιμές είναι ίδιες ή έστω συγκρίσιμες. Παράδειγμα οι γωνιακοί σφιγκτήρες που στο leroy έχουν ίδια τιμή με τον κινέζο

Παιδια για αυτο το λογο κανουμε ερευνα αγορας....αν η διαφορα δεν ειναι μεγαλη φυσικα και θα προτιμησεις τον ελληνα....αν ομως υπαρχουν χτυπητες διαφορες,η κινα ειναι μονοδρομος

Εμ πως θα γίνει, γιαυτό και οι περισσότεροι έχουν μια εβδομάδα αναμονής σε πολλά προϊόντα. Τόσο θέλει να τους έρθει από amazon.de.....

Παιδια για αυτο το λογο κανουμε ερευνα αγορας....αν η διαφορα δεν ειναι μεγαλη φυσικα και θα προτιμησεις τον ελληνα....αν ομως υπαρχουν χτυπητες διαφορες,η κινα ειναι μονοδρομος

+100

Γιατί βάζεις αυτό το link https://www.rigastools.gr/9-ilektrologika/973302-multicrimp-detail

και δεν βάζεις αυτό ??? https://www.pam.gr/Ergaleia-xeiros-GEDORE-KNIPEX-Eksoplismos-synergeiou-kleidia-dynamokleida-katsavidia-penses-ekswlkeis-oxhmatwn-eidikwn-ergaleiwn-eidwn-ygieinhs-egkatastashs-swlhnwn-VDE-sfyria/Penses-Pliers-KNIPEX-GEDORE/%CE%A0%CF%81%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%82%20%CE%91%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%BD/97-33-02-KNIPEX-MultiCrimp%C2%AE-KNIPEX

Τέλος πάντων νομίζω ότι εξέθεσα τις απόψεις μου....μαλακία μου βέβαια ... αλλά είπα ο καθένας με τα ελαττώματα του.... ούτε αυτό δεν γίνεται αποδεκτό ??
Τότε να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από όποιον έθιξα ... θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. -bye-

Παράδειγμα τιμολόγησης τοπικού καταστήματος στο νησί μου.
Αγόρασα 10 γάντια πάνινα τα άσπρα τα πιο κοινά απο τοπικό κατάστημα τα 10 ζευγάρια 12 ευρώ
και αγόρασα απο το stop.gr τα ίδια 12 Ζευγάρια 4,46 ευρώ.

Και που να δεις τι γίνεται στα ηλεκτρονικά σε σχέση με το εξωτερικό,γι αυτό είμαι υπέρ της έρευνας αγοράς και άν υπάρχει
Ελλάδα σε λογική διαφορά τιμής απ ότι έξω το προτιμώ,αλλιώς απ έξω και χωρίς τύψεις.

Γιατί βάζεις αυτό το link https://www.rigastools.gr/9-ilektrologika/973302-multicrimp-detail

και δεν βάζεις αυτό ??? https://www.pam.gr/Ergaleia-xeiros-GEDORE-KNIPEX-Eksoplismos-synergeiou-kleidia-dynamokleida-katsavidia-penses-ekswlkeis-oxhmatwn-eidikwn-ergaleiwn-eidwn-ygieinhs-egkatastashs-swlhnwn-VDE-sfyria/Penses-Pliers-KNIPEX-GEDORE/%CE%A0%CF%81%CE%AD%CF%83%CF%83%CE%B5%CF%82%20%CE%91%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%BD/97-33-02-KNIPEX-MultiCrimp%C2%AE-KNIPEX

Τέλος πάντων νομίζω ότι εξέθεσα τις απόψεις μου....μαλακία μου βέβαια ... αλλά είπα ο καθένας με τα ελαττώματα του.... ούτε αυτό δεν γίνεται αποδεκτό ??
Τότε να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από όποιον έθιξα ... θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. -bye-

Νικο κακως απολογεισαι, δεν εθιξες κανεναν.
Ειναι η αποψη σου συμφωνοι δεκτη και σεβαστη αλλα θα επιτρεψεις και σε καθε εναν αλλον να εχει την δικια του.

Υ.Γ. Και το δευτερο λινκ που εβαλες ειναι 50% πιο ακριβο απο εξω.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

να πω και εγώ την άποψή μου....ο τρόπος αγοράς και το εμπόριο γενικότερα έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, ο καθένας έχει πρόσβαση στα πάντα μέσω διαδικτύου.
την ίδια πρόσβαση έχει ο έμπορος την ίδια και ο πελάτης.

προσωπικά θεωρώ ένα κέρδος 15-20% σεβαστό για τον ντόπιο έμπορο και θα τον προτιμήσω αρκεί να έχει αυτό που θέλω ετοιμοπαράδοτο...όχι να κάνει την διαδικασία μέσω ίντερνετ αντί εμού και να πληρωθεί καπέλο....σε κέρδος πάνω από 20-25% καλό είναι να επιλέγεται ο ξένος από τον ντόπιο (δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να κερδίζει το 1/4 της αξίας έτσι αβασάνιστα), σκεπτόμενος και θέματα εγγύησης κλπ...τώρα εάν δεν του φτάνει το 20% κέρδος και χρειάζεται 50% για να επιβιώσει, είναι άλλη συζήτηση και έχει να κάνει με την καταστροφή της χώρας...