Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ζωάρα κάνεις!!!

Ειναι αυτο που εμεις δεν γνωριζουμε αν καταφερουμε να γινουμε καποια στιγμη...
Οποτε θαυμαζουμε και ζηλευουμε :grandpa:

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Εισαι μικρος ακομα "αγόραρε" για τετοιες διαπιστωσεις. Εχεις πολυ χρονο μπροστα σου, να εισαι καλα, να κανεις και παραπανω.

Ειναι αυτο που εμεις δεν γνωριζουμε αν καταφερουμε να γινουμε καποια στιγμη...
Οποτε θαυμαζουμε και ζηλευουμε :grandpa:

Τι να καταφέρεις βρέ; Να πάς στη Σίφνο;
Ή μήπως νομίζεις οτι αυτά που βλέπεις είναι δικά μου; :flipout:

Τι να καταφέρεις βρέ; Να πάς στη Σίφνο;
Ή μήπως νομίζεις οτι αυτά που βλέπεις είναι δικά μου; :flipout:

Οχι βρε θειο, για την ιδιωτητα σου ως συνταξιουχος μιλαω. Στη Σιφνο εχω πιθανοτητες να παω, αφου μαθω πρωτα που βρισκεται...:flipout:

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μακάρι να μη βγείς ποτέ στη σύνταξη.
Κι αυτό δεν είναι κατάρα, είναι ευχή. Πίστεψέ με.
Εκτός αν έχεις κι άλλους πόρους.

Μου άλλαξες λίγο το πρόγραμμα σήμερα αλλά χαλάλι σου... :grinning-smiley-043
Να είσαι καλά μάστορα!
Ευχαριστώ !

Με σκηνή ήμουν εκεί το 1983!!!!

Ωραία μέρη... αλλά (παρότι μισό Σερφιωτης) σαν τα Γιάννενα δεν είναι.

Και δεν είμαι τοπικιστης.Τοπικιστης είναι αυτός που νομίζει ότι ο τόπος του είναι ομορφότερος απ τα Γιάννενα!!!

Να περνάς καλά!!!

Παγουράς δηλαδή, έ; :flipout:
Τα Γιάννενα είναι όντως πανέμορφα.

Ξεκίνησε σήμερα restoration στο παγκάκι του σπιτιού στην Πάτμο το οποίο χρειάζεται φροντιδα.
Το PSM160A πολύτιμος βοηθός και φτάνει παντού.
Ξανά Ευχαριστώ τον Κώστα ΚΤΜ που μου το είχε βρει.
20170830_175255.jpg

Ανοιξες μερεμετι Κυριακο και το παλμικακι το βλεπω μικρο!
Δεν πεταγεσαι μεχρι το τοπικο lidl μηπως εχει μεινει κανενας ταινιολειαντηρας? :))

Παντως το απολυτο εργαλειο για τετοιες μεγαλες και πολυμορφικες επιφανειες ειναι τουτο, μαζι με τα προσαρτηματα του.
https://www.bosch-do-it.com/gr/el/ερασιτέχνες/εργαλεία/ρολά-λείανσης-2483964.jsp

Σημερα το απογευμα πηγα να βοηθησω θειο και γαμπρο που συναρμολογουσαν την βιβλιοηκη και το κρεβατι του μικρου (απο μελαμινη).
Τους βρηκα να ανοιγει ο ενας τις τρυπες με ενα 2αρακι και ο δευτερος να περνα απο πισω και με εα 12αρι να ανοιγει τις φωλιες για τα κεφαλια των ξυλοβιδων....Μετα απο λιγο τους εδωσα το ενα ειδικο ρυθμιζομενο τρυπανακι που ειχα μαζι μου.

Αργοτερα ηρθε η ωρα για τους μηχανισμοςυ των συρταριων. με το που ξεκινησαν να σημαδευουν τα κεντρα γθα τις τρυπες, τους προτεινα να τους δωσω το τρυπανι μεντεσεδων.
"το ποιο?" μου ειπαν.:huh2::huh2::huh2:
με το που το βαλαμε μπρος, τρελαθηκαν!
τελικα εφυγα αλλα αυτα τους τα αφησα για αυριο.

και που να τους δειτε οταν θα τους παω αυριο την ρυθμιζομενη γωνια για να παιρνουν ιδιες αποστασεις.

ευχαριστουμε avclub!

Ανοιξες μερεμετι Κυριακο και το παλμικακι το βλεπω μικρο!
Δεν πεταγεσαι μεχρι το τοπικο lidl μηπως εχει μεινει κανενας ταινιολειαντηρας? :))

Παντως το απολυτο εργαλειο για τετοιες μεγαλες και πολυμορφικες επιφανειες ειναι τουτο, μαζι με τα προσαρτηματα του.
https://www.bosch-do-it.com/gr/el/ερασιτέχνες/εργαλεία/ρολά-λείανσης-2483964.jsp

Κιομως Μιχάλη το τριβιακι αποδείχθηκε άριστο!!!!!
Με ένα φύλο 80αρι καθάρισε όλη την επιφάνεια που φαίνεται και όλα τα πλαινα.

Κιομως Μιχάλη το τριβιακι αποδείχθηκε άριστο!!!!!
Με ένα φύλο 80αρι καθάρισε όλη την επιφάνεια που φαίνεται και όλα τα πλαινα.

Δεν με παραξενευει καθολου, ειναι bosch :)))

Ξεκίνησε σήμερα restoration στο παγκάκι του σπιτιού στην Πάτμο το οποίο χρειάζεται φροντιδα.
Το PSM160A πολύτιμος βοηθός και φτάνει παντού.
Ξανά Ευχαριστώ τον Κώστα ΚΤΜ που μου το είχε βρει.
20170830_175255.jpg

Έλα Κυριάκο καλημέρα & τους χαιρετισμούς μου από την windcity Σύρο.... Για διακοπές δεν πήγες εσύ στην Πάτμο; Πως και βρέθηκε το τριβείο στις αποσκευές σου; Μόνο του τρύπωσε; :flipout: :flipout: :flipout: (.....ή μήπως συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου; :grinning-smiley-043). Όπως και να έχει εύχομαι να περνάς καλά κάνοντας αυτό που σε ευχαριστεί ακόμα και αν βρίσκεσαι στις διακοπές σου.
TIP: Φρόντισε αν βρίσκεσαι σε άδεια να δώσεις στον εαυτό σου μερικές ανάσες και να μην κάνεις την δική μου μ@#$%&α, που πήρα άδεια για να δουλεύω 12ωρα σε κάτι βαψίματα και μερεμέτια στο σπίτι και αφενός να γυρίσω άνευ ξεκούρασης στην δουλεία, αφετέρου να ανοίξουν περισσότερες δουλείες και να μην έχω ξεμπερδέψει ακόμα.... (...ευτυχώς που έχω ακόμα υπόλοιπά ημερών αδείας... :blush:)

Υπαρχουν καποιες στιγμες στις διακοπες που κουραζεσαι απο την πολυ ξεκουραση. Εκει ακριβως χρειαζεται ενα μικρο μαστορεμα, ενα γλυκο μερεμετακι, για χαλαρωση.

Γεια σου ρε Κώστα με το ωραίο νησί!

Όπως τα λέει το πατριωτακι μου είναι.
Το είχα δει το παγκάκι ότι ήθελε φροντίδα προ 2 μηνών που είχα ξαναρθει, το άκουσε το boschaki και τσουπ τρύπα σε στο πορτ παγκαζ!

πολυ ωραιο κυριακο!το βερνικι εκατσε ωραια,να δουμε και το τελικο αποτελεσμα!

Πολύ καλή δουλειά Κυριάκο,άλλαξε 100 % τό παγκάκι,καί ακόμα έπεται συνέχεια .....

Δραστική αλλαγή όντως με τη διχρωμία. Προσωπικά το προτιμώ όλο στο φυσικό χρώμα του ξύλου, αλλά εγώ είμαι κλασικός στα γούστα μου... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντελως αλλο πραγμα παντως! Ωραια ιδεα ο συνδυασμος αλλα εκτος των αλλων δεν θα βολευει και μελλοντικη συντηρηση.

Δραστική αλλαγή όντως με τη διχρωμία. Προσωπικά το προτιμώ όλο στο φυσικό χρώμα του ξύλου, αλλά εγώ είμαι κλασικός στα γούστα μου... :-P

:a0210: