Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;
αυτό!
Αν θες τα τρίβεις καλά με μπράσο,θα αποκτήσουν λάμψη χωρίς να βγει η πατίνα.
αυτό!
Αν θες τα τρίβεις καλά με μπράσο,θα αποκτήσουν λάμψη χωρίς να βγει η πατίνα.

Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Αυτο που χρησιμοποιεί ο τύπος στην αρχή τι μηχάνημα ειναι;
Αν κ μαλακό το "ξύλο/χαρτί" σου, μια χαρά τα πήγες.
Δοκιμασα με 6μμ κ.π. απο ξυλοκιβωτιο εξαρτηματων της ABB και οντως ξεφτιζε στα ακρα σε μερικα διασπαρτα σημεια.
Συμήδα 6mm θα βρεις πολύ εύκολα σε όλα τα μαγαζιά που πουλάνε ξυλεία. Και στα 4mm πιστεύω ότι δε θα δυσκολευτείς, αλλά εγώ θα σου έλεγα να προτιμήσεις τα 6mm αφ'ενός για λόγους ανθεκτικότητας και ευκολίας στην κατεργασία (δεν σπάνε) αλλά και λόγω του ότι στην περίπτωση των αυλακώσεων που θα ρουτάρεις για να φωλιάσουν στο κουτί-πλαίσιο τα 6mm είναι πιο "εύκολη"-διαδεδομένη διάσταση για τα κοπτικά.
Υπηρχε. Αλλα με 10 δεν γινοταν. Ειναι και σχετικα προσωρινη λυσηΣτον γειτονα?????
Και πως το πηρε?
χαχαχαχα
Ωραιος!
Υπηρχε περιπτωση να μεταφερθει εκει νερο ρευμα και αποχετευση ωστε να γλυτωνες την τρυπα?
Παντως και εγω μεχρι τωρα σε οσα σπιτια εχω αλλαξει στην Ελλαδα δεν εχω βαλει το πλυντηριο ποτε στο μπανιο...παντα στην κουζίνα το βάζω...τον αντιστοιχο χωρο στο μπάνιο (αν υπάρχει) τον εκμεταλευομαι για αποθυκευτικο στα τζιτζιμπλικια του μπανιου...
Καλό είναι το πλυντήριο να βρίσκεται σε χώρο όπου υπάρχει σιφώνι δαπέδου...
Οχι. Εχει να κανει με το αποχετευτικό συστημα. Στην γερμανια πχ δεν εχουν ουτε καλαθακι για τα χαρτια στο μπανιο. Τα πετανε μεσα στη λεκανη...Στην Ελλαδα αν το κανεις αυτο σε τρεις μερες θα το χρειαστεις το σιφωνι, τον υδραυλικο και μαλλον και μια απολυμανση...Πάνο σε πολλές χώρες στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική, δεν βάζουν ποτέ σιφώνι στο δάπεδο.
Και αυτό το έχω δει ο ίδιος σε σπίτια στη Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και την Αμερική.
Ελληνική πατέντα είναι.
Πάνο σε πολλές χώρες στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική, δεν βάζουν ποτέ σιφώνι στο δάπεδο.
Και αυτό το έχω δει ο ίδιος σε σπίτια στη Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και την Αμερική.
Ελληνική πατέντα είναι.
Θα ειχε πολυ γελιο να δουμε που θα πανε τα νερα οταν τρυπησει το κολλαρο που συνδεει τον καδο με την αντλια, η το σωληνακι που ενεργοποιει τον πρεσοστατη, η "σκασει" το λαστιχο μεταξυ καδου και πορτας!!!!!
Ειδικα οταν ειναι νυχτα και κοιμωνται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.