Μην ξεχνατε την παραμετρο μεγεθος.
Επειδή αυτή η δουλειά που βλέπω είναι άκρως επαγγελματική...
Αν διανοηθώ οτι θ´αφήσεις τα ξύλα και θα το ρίξεις στα πλακόστρωτα... θα πεθάνω...![]()
Γι αυτό το είπα. Εδώ έπαιζε διαφήμιση στο ράδιο για ανακαίνιση μπάνιου με 1000 με τα υλικά.....Ή με 1199 ολα πακετο απο εταιρια ανακαινισης μπανιων. Μερικες προσφορες εινα και φθηνοτερες. Χωρις επιπλα και κουρτινες φυσικα.
Εκει στα Σερρας Παβλοφ επρεπε να ξερεις νομιζω
Υπέροχο μάστορα μου γεια στα χέρια σου
Πολλά μπράβο κ.Κώστα , άψογος!!
Τα σέβη μου Κώστα!!Καταπληκτική δουλειά,γειά στα χέρια σου!!!
Kώστα όποτε σέ παίρνω τηλέφωνο είσαι στήν δουλειά,πώς διακτινίζεσαι σάν τό Στάρ-Τρέκ από τό "μαγαζί" στό WC σέ χρόνο μηδέν.
Δέν πιστεύω νά έχεις αναθέσει στόν μάστορα (μέ κάποια μικρή χρέωση) νά σού στέλνει στό viber φωτογραφίες από τά στάδια όπως προχωράει τό έργο,καί εσύ απλά νά τίς ανεβάζεις στό forum.
Πέρα από τό καλαμπούρι άξιος,γίνεται πανέμορφο,καί μέ προσοχή στήν λεπτομέρεια.:a0210:
Κώστα άψογος, μερακλής και τεχνικός! Μπράβο! Ζηλεύω!
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα μαστόρια
Σε πεζοδρόμιο φτιαγμένο από τσιμέντο και έχει διαβρωθεί με τα χρόνια σκέφτομαι να του κάνω επίστρωση με κάποιο υλικό ρητινούχο τσιμέντο. Θέλω να στεγανοποιεί γιατί είναι μαγαζί με υπόγειο. Υπάρχει κάποιο κατάλληλο;
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ Νεκτάριε νομίζω είναι η πιο καλή και οικονομική λύση μάλλον αυτό θα κάνωΦτιαξε με τσιμεντο και αμμο ενα μειγμα και προσθεσε ρυτινη isomat adiplast ή κατι αντιστοιχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.