Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Επειδή αυτή η δουλειά που βλέπω είναι άκρως επαγγελματική...
Αν διανοηθώ οτι θ´αφήσεις τα ξύλα και θα το ρίξεις στα πλακόστρωτα... θα πεθάνω... -bye-

Επειδή αυτή η δουλειά που βλέπω είναι άκρως επαγγελματική...
Αν διανοηθώ οτι θ´αφήσεις τα ξύλα και θα το ρίξεις στα πλακόστρωτα... θα πεθάνω... -bye-

Θα ξανά πάμε πάλι στα ξύλα αλλά μετά το τελείωμα των Μαστορεμάτων στο σπίτι κ μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης.

Να 'ταν τα νιάτα δύο φορές τα γηρατειά καμία.......

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Ή με 1199 ολα πακετο απο εταιρια ανακαινισης μπανιων. Μερικες προσφορες εινα και φθηνοτερες. Χωρις επιπλα και κουρτινες φυσικα.
Εκει στα Σερρας Παβλοφ επρεπε να ξερεις νομιζω
Γι αυτό το είπα. Εδώ έπαιζε διαφήμιση στο ράδιο για ανακαίνιση μπάνιου με 1000 με τα υλικά.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπέροχο μάστορα μου γεια στα χέρια σου

:ernaehrung004:

Καλό βράδυ Νεκ.

Καλημέρα Osatosa & Σώφρον.

Σε ευχαριστώ πολύ Σαράντη.

k. Babis όπως ακριβώς τα λες αισθάνομαι. Κάθομαι κ το χαζεύω.

Πολλά μπράβο κ.Κώστα , άψογος!!

Σε ευχαριστώ.

Τα σέβη μου Κώστα!!Καταπληκτική δουλειά,γειά στα χέρια σου!!!

Καλημέρα κ σε ευχαριστώ.

Kώστα όποτε σέ παίρνω τηλέφωνο είσαι στήν δουλειά,πώς διακτινίζεσαι σάν τό Στάρ-Τρέκ από τό "μαγαζί" στό WC σέ χρόνο μηδέν.
Δέν πιστεύω νά έχεις αναθέσει στόν μάστορα (μέ κάποια μικρή χρέωση) νά σού στέλνει στό viber φωτογραφίες από τά στάδια όπως προχωράει τό έργο,καί εσύ απλά νά τίς ανεβάζεις στό forum. :flipout:-bye-

Πέρα από τό καλαμπούρι άξιος,γίνεται πανέμορφο,καί μέ προσοχή στήν λεπτομέρεια.:a0210:

Καλημέρα Dim.

Καλημέρα κ σας ευχαριστώ πολύ.

Σε ευχαριστώ πολύ Cbfdim.

Για το Προνόμιο εδώ:
https://pronomio-titan.gr/oroi-xrhshs-efarmostwn/

Κώστα άψογος, μερακλής και τεχνικός! Μπράβο! Ζηλεύω!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα μαστόρια
Σε πεζοδρόμιο φτιαγμένο από τσιμέντο και έχει διαβρωθεί με τα χρόνια σκέφτομαι να του κάνω επίστρωση με κάποιο υλικό ρητινούχο τσιμέντο. Θέλω να στεγανοποιεί γιατί είναι μαγαζί με υπόγειο. Υπάρχει κάποιο κατάλληλο;
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπέροχη δουλειά Κώστα! Πολλά μπράβο!!!
Πάντως εγώ πιστεύω ότι όσο και να κόστίζει μια τέτοια ανακαίνιση, η χαρά και η ικανοποίηση όταν τη κάνεις μόνος σου δεν πληρώνεται πραγματικά με τίποτα!!!

Απάντηση: Re: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Καλημέρα μαστόρια
Σε πεζοδρόμιο φτιαγμένο από τσιμέντο και έχει διαβρωθεί με τα χρόνια σκέφτομαι να του κάνω επίστρωση με κάποιο υλικό ρητινούχο τσιμέντο. Θέλω να στεγανοποιεί γιατί είναι μαγαζί με υπόγειο. Υπάρχει κάποιο κατάλληλο;
Ευχαριστώ

Φτιαξε με τσιμεντο και αμμο ενα μειγμα και προσθεσε ρυτινη isomat adiplast ή κατι αντιστοιχο.

Re: Απάντηση: Re: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Φτιαξε με τσιμεντο και αμμο ενα μειγμα και προσθεσε ρυτινη isomat adiplast ή κατι αντιστοιχο.
Ευχαριστώ Νεκτάριε νομίζω είναι η πιο καλή και οικονομική λύση μάλλον αυτό θα κάνω

Kώστα όποτε σέ παίρνω τηλέφωνο είσαι στήν δουλειά,πώς διακτινίζεσαι σάν τό Στάρ-Τρέκ από τό "μαγαζί" στό WC σέ χρόνο μηδέν.
Δέν πιστεύω νά έχεις αναθέσει στόν μάστορα (μέ κάποια μικρή χρέωση) νά σού στέλνει στό viber φωτογραφίες από τά στάδια όπως προχωράει τό έργο,καί εσύ απλά νά τίς ανεβάζεις στό forum. :flipout:-bye-

Πέρα από τό καλαμπούρι άξιος,γίνεται πανέμορφο,καί μέ προσοχή στήν λεπτομέρεια.:a0210:

Άψογο μάστορα!!! :SFGSFGSF:

Δεν είμαι σε καλό φεγγάρι μάλλον τώρα τελευταία.. Νόμιζα οτι το ντουλάπι πατάει στο έδαφος και προσπαθούσα να καταλάβω τη μαγκιά είναι αυτή που έκανες με τη λεκάνη. :bang: