Ενα ρελλε με ανοιχτη επαφη ειναι που οπλιζει απο τα μπουτον. Στη συνεχεια δινει ταση σε μια πριζα που εχω βαλει το κοφλερ!Δώσε πληροφορίες για τον αυτοματισμο!
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίο Νεκτάριε! Νομίζω πρέπει να πάρεις έναν ετικετογραφο!!
Εχω ρε παιδια, εχω, μονο που εγω δεν το σκεφτηκαΕυγε Νεκταριε, πολυ περιποιημενα πραγματα!! :SFGSFGSF:
Ακριβως το ιδιο πραγμα με τον Βασιλη σκεφτομουν πριν δω την αναρτηση του, οτι σου χρειαζεται ενας ετικετογραφος για να συμπληρωνει τελεια την ομορφη δουλεια σου!!
Πολλες! Πανω απο 10 σιγουραΜε γεια
Πόσες atm αντέχει η ppr?
Ενα καπακι με 5 βιδες torx15 ειναι.Και εγώ πρέπει να αλλάξω θερμοστάτη στην δική μου κουζίνα γτ έχει θέμα.
Τα καπάκια τα έβγαλες εύκολα?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Αν ναι,θέλει αλλαγή.Κανα 25αρη και φταίει ότι τιναζουν την κουτάλα στην κατσαρόλα με αναμενο μάτι...
??????????????????????????????????? κραδασμοι?
Μήπως έχει κάποιον αισθητήρα θερμοκρασίας εκεί στην αντίσταση Πάνο και δεν πατάει καλά ??
Τι εννοείς να δω αν παίρνει ρεύμα ...αφού ανάβει το μάτι παίρνει ρεύμα το θέμα είναι ότι δεν "κόβει" σωστά.
Όπως το φαντάζομαι εγώ:
Ο διακόπτης ανοίγει και δίνει ρεύμα στο μάτι. Εκεί κάπου υπάρχει ένας αισθητήρας που δεν ξέρω με ποιο τρόπο στέλνει εντολή στον διακόπτη να κόψει ανάλογα με την ένταση που έχεις επιλέξει στον διακόπτη.
Η βλάβη όταν δεν κόβει σωστά δεν μπορώ να καταλάβω ...είναι στο μάτι ή στον διακόπτη.
Δηλαδή για να το αναλύσω. Έχεις μια κατσαρόλα επάνω που βράζει και θέλεις σε κάποιο σημείο να ανοιγοκλείνει το μάτι διατηρώντας την θερμοκρασία σε κατάσταση σιγοβρασίματος.
Μήπως έχει κάποιον αισθητήρα θερμοκρασίας εκεί στην αντίσταση Πάνο και δεν πατάει καλά ??
Τι εννοείς να δω αν παίρνει ρεύμα ...αφού ανάβει το μάτι παίρνει ρεύμα το θέμα είναι ότι δεν "κόβει" σωστά.
Όπως το φαντάζομαι εγώ:
Ο διακόπτης ανοίγει και δίνει ρεύμα στο μάτι. Εκεί κάπου υπάρχει ένας αισθητήρας που δεν ξέρω με ποιο τρόπο στέλνει εντολή στον διακόπτη να κόψει ανάλογα με την ένταση που έχεις επιλέξει στον διακόπτη.
Η βλάβη όταν δεν κόβει σωστά δεν μπορώ να καταλάβω ...είναι στο μάτι ή στον διακόπτη.
Δηλαδή για να το αναλύσω. Έχεις μια κατσαρόλα επάνω που βράζει και θέλεις σε κάποιο σημείο να ανοιγοκλείνει το μάτι διατηρώντας την θερμοκρασία σε κατάσταση σιγοβρασίματος.
Ανάλογα το μοντέλο Νίκο.Αν το ανοίξεις θα το βρεις, δεν σε φοβάμαι.
Εδώ βελτιώνεις parkside!!!
Χρόνια πολλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.