Εξαρταται τι κολλα πλακιδιων θα βάλεις...Κατι μαθαινουμε κι εμεις οι υπολοιποι...
Βλεπω οτι 2-3 φορες τωρα τελευταια, προταθηκε κολλα πλακιδιων σε δουλειες που κανονικα εγω θα εβαζα ειτε στοκο, ειτε καποιο τσιμεντοειδες ή σοβατοειδες.
Μου εκανε λιγο εντυπωση αυτο, γιατι οι περισσοτερες κολλες πλακιδιων που εχω δει (κυριως του lidl ), μετα το στεγνωμα γινονται ελαστικες και σχετικα μαλακες, σε σχεση με τα προηγουμενα.
Καταλαβαινω οτι το "ελαστικες" ειναι και καλο, για ανοχες σε συστολοδιαστολες. Αλλα και παλι μου φαινεται περιεργο...
Κυριάκο με αφροστοκο μπορεί να γίνει αυτή η δουλειά.. ;
Φυσικά και δεν γίνεται...
Ο αφροστοκός είναι πολύ καλός σε τοπικά σημεία με βάθος...λόγω της σύνθεσης του έχει μεγαλύτερη πυκνότητα το υλικό για βαθειά μερεμέτια που το κάνει να στεγνώνει γρήγορα και ξεμπερδεύεις.
Πολύ καλή δουλειά κάνει επισεις στο ξύλο εαν υπάρχουν βαθειές τρύπες η γέμισμα εποιτα από "τυφλωμα" ροζων...
Για τις τρύπες και μονο που φένονται στην φωτο μπορεί να βάλει....Όχι όμως να σπατουλαρει όλο το κομμάτι...
Επαναλαμβάνω ότι με στόκο σπατουλαρισματος και λίγο ραβίνεξ για κρατήσει το υλικό συμπαγές και ελαστικό είναι η καλύτερη λύση για αυτό που βλέπω..
Καθε υλικο εχει και αναλογη χρησιμοτητα και δεν μπορει να μπαινει παντου και παντα...
Αγγελε το Durocret plus εχει μεσα ινες οι οποιες ειναι για να γινεται προσφυση πανω σε τσιμεντο και τουβλο οταν εχει αποψιλωθει τελειως ο σοβας...επισης ειναι πολυ καλο για την κατασκευη λουκιων....
Oπως φαινεται στην φωτο...
https://postimg.cc/KK9y3P1C
Σε μερεμετια οπως του φιλου οχι απλως δεν εχει χρησιμοτητα αλλα θα δημιουργησει και προβλημα στην επιφανεια εξαιτιας της αγριοτητας που εχει το υλικο...
Για τελικό φινιρισμα δεν θα το συνιστούσα...θέλει στόκο σπατουλαρισματος από πάνω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.