Να σου πω και εγώ δεν ξέρω τι νερά έρχονται σε ποστότητα... Ξέρω σίγουρα ότι έρχονται και στην συνέχεια λιμνάζουν, με αποτέλεσμα να έχουν βγάλει πολλή υγρασία οι τοίχοι στο υπόγειο (στο δίπλα οικόπεδο). Επίσης κουβαλάνε και χώματα, οπότε χαλάει ο κήπος. Τέλος να πω οτι μέχρι πριν 4-5 χρόνια δεν υπήρχε θέμα, προφανώς το χώμα τραβούσε το νερό της βροχής. Αλλά με τις έντονες βροχές που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει το σκηνικό.
Από όσα έχω καταλάβει, με το συγκεκριμένο σύστημα το χώμα τραβάει όσο νερό είναι να τραβήξει και από μια στάθμη και πάνω το υπόλοιπο καταλήγει στον σωλήνα και φεύγει. Στο σημείο που είναι το χαντάκι δεν με ενδιαφέρει τι νερό θα τραβήξει - δεν υπάρχει τίποτα για να χαλάσει. Με ενδιαφέρει μόνο να μην περνάει το νερό δίπλα.
Πέφτουν νερά από ταράτσες Που δεν μπορούν να βγουν στο δρόμο?
Αυτό πρέπει να λύσεις πρώτα.
Το τσιμεντένιο αυλάκι είναι μια χαρα,σωλήνες αποστράγγισης κλπ,δεν προλαβαίνουν...
Ω ρε φίλε, τι λες τώρα. Εντωμεταξύ τοπογραφικά είσαι στην ίδια φάση με εμένα (1 μέτρο κάτω από το δίπλα οικόπεδο). Αριστερά από την καινούρια μάντρα τι έχει μπει για την περίπτωση που ξανακατεβάσει πολύ νερό;
(Να υποθέσω ότι το "ΜΗΝ ΣΟΥΓΑ..." που διαβάζω πάνω στον τοίχο απευθύνεται στον γείτονα από πάνω)
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν στο τελος της καθε πλευρας,των 40 μετρων,υπαρχει τροπος τα νερα απο το λουκι να φευγουν...π.χ δρομος...ωστε να γινει τρυπα αρκετης διαμετρου να φευγουν τα νερα...εννοειται παλι με σχαρα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.