καλημερα σας,
θα ηθελα τα φωτα σας.
σε ανακαινισμενο μπανιο , στους αρμους υπάρχουν ασπρίλες , τις οποιες με το που ρίχνεις νερό φαίνεται να καθαρίζουν , αλλα μόλις στεγνώσει το νερό εμφανίζονται εκ νεου.
καποια προταση για το πως αφαιρουνται τα παραπανω??
ευχαριστω
Τα λαμακια θα τα δω λογικά αν κοιτάξω από κατω; Λάστιχο πρέπει να αγοράσω ή μπορώ να βάλω σιλικόνη απλή;Είναι πάνω σε λάστιχο ή σιλικόνη και από κάτω έχει βιδωτα λαμάκια που κρατάνε κόντρα.
Τα λαμακια θα τα δω λογικά αν κοιτάξω από κατω; Λάστιχο πρέπει να αγοράσω ή μπορώ να βάλω σιλικόνη απλή;
Να υποθέσω πως το λάστιχο ή η σιλικόνη μπαίνουν στο σοκορο του ξύλου από το ντουλάπι που θα πατήσει ο νεροχύτης;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα το ελέγξω σε καμιά δεκαριά μέρες που θα πάω. Το είδα αυτό με τα σίδερα από κάτω σε άλλον νεροχύτη παρόμοιο. Το θέμα είναι να βρω πως στηρίζεται στον τοίχο και στα ντουλάπια ώστε να τον αφαιρέσω χωρίς να κάνω ζημιά (χοντρή).Δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι,δες από κάτω και θα το βρεις πως είναι.
Πάρε μια ιδέα από εδώ
https://www.pyramis.gr/el-GR/kitchen-sinks-installation/
Στήριγμα με σίδερα είχαν οι παλιοί οι μαρμάρινοι.
Εγω δεν θα την εκλεινα....ειναι ζημια να ξανανοιξει εκτος και εαν δεν βολευει το σημειο...Το σωστοτερο οσο αφορα το κλεισιμο απο ολα ειναι να ταπωθει με ηλεκτρολογικο καπακι ειτε τετραγωνο ειτε στρογγυλο μεσα και εξω ωστε να ειναι ευκολα προσβασιμο και δεν ανοιγουν πολλα μερεμετια..
Επιπροσθετα εγω περναω και πλαστικη σωληνα απο ακρη σε ακρη ευθεια με τον τοιχο ωστε να μην ξαναγινουν χοντρα μερεμετια...
Βάλε αφρό χαμηλής διόγκωσης κι όταν στεγνώσει, την άλλη μέρα δηλαδή, ξύστο λίγο και στοκάρισέ το από πάνω.
Μόλις στεγνώσει κι αυτό βάψτο.
Μιας και το χα χρησιμοποιήσει παλιότερα κι είχα βολευτεί απίστευτα με την εφαρμογή του και τη δουλιά που κάνει: https://www.durostick.gr/proioda/hromata-upostromata-tehnotropies/stokoi-spatoularismatos-episkeuis-oplismoi-xiras-domisis/durostick-afrostokos/
Σ ευχαριστώ για την πρόταση αλλά λέει ότι καλύπτει τρύπες μέχρι 5 cm ενώ εμένα είναι διαμπερές χαχαχα. Μάλλον θα βάλω αφρό όπως πρότεινε ο Μπάμπης παραπάνω, ξύσιμο και στοκαρισμα μετά.
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας
Σ ευχαριστώ για την πρόταση αλλά λέει ότι καλύπτει τρύπες μέχρι 5 cm ενώ εμένα είναι διαμπερές χαχαχα. Μάλλον θα βάλω αφρό όπως πρότεινε ο Μπάμπης παραπάνω, ξύσιμο και στοκαρισμα μετά.
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.