Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Αυτό θυμόμουν κι εγώ από παλιά. Το τετρακιλο.
Αλλα Λιβαδειά είχαν μόνο το δεκακιλο. Χωρίς να φέρνουν αλλο Και μου πρότειναν να μου δώσουν άλλης μάρκας κιόλας.

Θα παραγγείλω από Αθήνα όπως είχα κάνει μια παλια.

Για την ταράτσα... Στα ξηλωμενα τσιμέντα να βάλω κάτι πριν το αυτοεπιπεδουμενο; Κάποιο αγκιστρωτικο;

Aλλης εταιριας ποιο...; Ενα επαλειφωμενο στεγανοτικο μπορει να χρησιμοποιηθει σαν αγκιστρωτικο του αυτοεπιπεδουμενου....με το αναλογω γαλακτωμα βεβαια για να εχει αντοχες(ravinex προτεινεται)...

Ευχαριστώ Κώστα.

Δεν ρώτησα γιατί έψαχνα για Alchemica.
Αλλά Bauer πουλάει αυτός και Durostick.

Αντιδιαβρωτικό πήρα της Bauer το Armoseal όπου και να πήγα στην περιοχη δεν είχαν ούτε Sika 910 ούτε Feroseal.

Ξεκίνησα το σκάψιμο και βγήκε αρκετά παραπάνω απ' ότι νόμιζα.
Κώστα το αυτοεπιπεδουμενο θα απλώσει σ όλο αυτό ή θα χρειαστεί να το τραβήξω με καμία πήχη;

0ad58746e2d9c9a12f428b33cf760e5b.jpg

Τι βάθος έχει...;
Εάν μιλάμε για 1-2 πόντους θα πάει μόνο του...
Θα το ρίχνεις από εκεί που πιστεύεις ότι έχει το μεγαλύτερο βάθος και θα βγαινεις προς στα εξω και θα απλώσει μόνο του...
Εαν το βάθος είναι μεγαλύτερο τότε θα δεις που θέλει δεύτερη φορά αν και δεν νομίζω να χρειαστεί...

Να το βρεξεις πρώτα πριν το ρίξεις..

Ευχαριστώ Κώστα.
Μέγιστο 1 πόντο. Δεν είχαν έρθει σωστά οι αλφαδιές στην πλάκα και έριξε από πάνω μια κρούστα για να τις φέρει ο μάστορας παλιά.
Θα βάλω Aquamat πρώτα στην επιφάνεια και μετά το αυτοεπιπεδούμενο, τα βρέχω και τα 2;

Δεν έφτασαν τα 3 σακιά flowcret.
Περίμενε άλλη μια βδομάδα μέχρι να φέρει ο άλλος παραγγελία.

Κώστα θα δέσει στην ένωση το ένα με το άλλο ή υπάρχει κάτι να το περάσω;

Επειδή δεν βλέπω να προλαβαίνω φέτος να το περάσω Hyperdesmo. Υπάρχει κάτι για να το προφυλάξω για έναν χρόνο;

bd1df7b979f6bc885bdec401e13ee7d7.jpg

Παναγιωτη κανονικα θελει μια και εξω καθως ο ποντος δεν ειναι τοσο πολυ...εαν ξανάριξεις θα είναι τοπικού χαρακτήρα και όχι παντου φαντάζομαι...με αδιάβροχη πάλι θα γατζωσει. .
Βλεπω όμως ότι έχεις απλωθεί αρκετά περιμετρικά.. .τόσο πολύ χρειαζόταν...;

Δεν ξέρω πόσο τετραγωνικά είναι(20-25 εαν θυμαμαι ειχες πει)αλλά εαν βρεις ένα Σ/ Κ γίνεται...
Πρωτη μέρα aguadur και εποιτα από 3-4 ώρες το πρώτο χέρι και την επόμενη το δεύτερο...

Είχα παραγγείλει 3 σακιά Flowcret επειδή δεν έχει στοκαρισμένα κανένας στην περιοχή.
Θα παραγγείλω αύριο πάλι 4-5 αλλά σίγουρα δεν θα το έχω σε 2-3 μέρες (άσε που περιμένουν να πιάσει και βροχή στην περιοχή μάλλον :furious3: ).

Έριξα αυτό που φαίνεται στην παραπάνω φώτο κι έμεινε αυτό που έχω κυκλώσει στην κάτω.
Έχω περάσει ήδη Aqadur σ' όλο.
Να ξαναπεράσω Aquadur στο σημείο που λείπει ή διαβροχή κι από πάνω το Flowcret;
Ευχαριστώ.

IMG_20201011_181058.jpg

Επρεπε πρωτα να περασεις και να τελειώσεις το Flowcret όπου χρειάζεται και μετά όλο μαζί aguadur...
Το έχεις κάνει τσάμπα..κρίμα..

Mεταξυ aguadur και πρώτο χέρι hyperdesmo πρέπει να περαστεί μέσα σε 24 ώρες το πολύ είδαλως το ένα με το άλλο δεν δένουν μεταξύ τους..και η δεύτερη στρώση μέχρι 36 ώρες...Είναι πακέτο αυτά...Δεν μπορείς να τα κάνεις οπότε θες...

Τελείωσε με τα αυτοεπιπεδουμενα και σε δεύτερο χρόνο το κανείς όλο μαζι..

Προσωπικά μου φενονται πολλές οι ποσότητες του flowcret απο την εμπειρια μου αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι χρειάζεται η δική σου ταράτσα..

Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Εχω ενα challenge να αντιμετωπισω..
https://lh3.googleusercontent.com/-...pcPFTLmc30qngGIawCK8BGAsYHg/s0/2020-10-13.jpg

Καλύτερα να καρφωσω σαν καλουπι σανιδουλα λετε;
ή να γεμισω πρωτα, και μετα με ενα γωνιοκρανο οσο ερθει;
Δεν ειμαι και επαγγελματιας..

Δεν είμαι εκεί, είναι γνωστή μου και έλεγα να της το φτιάξω.. Αλλά κι εγώ φοβάμαι μην πάω για μαλλί και φύγω κουρεμένος

Λασπωμα με τσιμεντοειδες,εποιτα πλεγμα και τελος σοβα...σιγα ερχεται αλλα θελει 2-3 στρωσεις συνολικα.
Απλως ειναι σαθρα αυτα τα σημεια,και αυτο φενεται απο πιο κατω που εχει γινει παλιοτερα επισκευή,και ενδεχομενος πολυ ευκολα να συνβει αυτο που λεει ο Κυριακος..οποτε προσοχη τι θα σκαλησεις...!!!

καλημερα σας,

θα ηθελα τα φωτα σας.
σε ανακαινισμενο μπανιο , στους αρμους υπάρχουν ασπρίλες , τις οποιες με το που ρίχνεις νερό φαίνεται να καθαρίζουν , αλλα μόλις στεγνώσει το νερό εμφανίζονται εκ νεου.
καποια προταση για το πως αφαιρουνται τα παραπανω??

ευχαριστω

καλημερα σας,

θα ηθελα τα φωτα σας.
σε ανακαινισμενο μπανιο , στους αρμους υπάρχουν ασπρίλες , τις οποιες με το που ρίχνεις νερό φαίνεται να καθαρίζουν , αλλα μόλις στεγνώσει το νερό εμφανίζονται εκ νεου.
καποια προταση για το πως αφαιρουνται τα παραπανω??

ευχαριστω

Χωρίς να είμαι γνώστης...εμένα μου κάνουν για άλατα απο το νερό.

Φυσικά όπως θα θέλανε κι οι υπόλοιποι μια φωτογραφία θα ήταν το ιδανικότερο!

Χωρίς να είμαι γνώστης...εμένα μου κάνουν για άλατα απο το νερό.

Φυσικά όπως θα θέλανε κι οι υπόλοιποι μια φωτογραφία θα ήταν το ιδανικότερο!

θα εχω αργοτερα,ειναι σαν υπολειμματα απο τους αρμους

Oι ασπριλες μαλλον θα ειναι σαν σκονη η χιονι φανταζομαι.
Αυτα ειναι πιθανοτατα αλατα των αρμων που προερχονται ειτε απο εσωτερικα μαζεμενη υγρασια, ειτε απο υγρασια/νερα που μπαινουν στους αρμους εξωτερικα και μαζευονται μεσα.
Και τα δυο σεναρια παιζουν καθως εκανες προσφατα ανακαινιση. Σιγουρα υπαρχουν υλικα στεγανοποιησης των αρμων αλλα δεν γνωριζω καποιο.
Επισης ειναι σημαντικη ειναι η σωστη προετοιμασια πριν την στεγανοποιηση. Αφηνεις την υγρασια να στεγνωσει πριν κανεις οτιδηποτε η την κλεινεις μεσα? Ας μας πει καποιος που γνωριζει καλυτερα.