Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Επειδή έβαλα κάτι γρανιτοπλακακια

View attachment 186567

να πω (βοηθητικά), ευκαιρίας δοθείσης, πως αν αν υπάρχει πρόβλημα με τις διαστάσεις (1.20 ×0.60m) μπορείτε να τα κόψετε σε μαρμαρά σε οτι διάσταση θέλετε.Μεχρι φιλέτα του ποντου!

View attachment 186570
τη τρυπα για τη πριζα πως την εκανες?

Ειπα να επισκευασω το μονιτορ απο το PC του γιου μου γιατι αναβοσβηνε η οθονη.
Βρηκα εξι φουσκωμενους πυκνωτες, τους αλλαξα, συναρμολογησα την οθονη,
την εβαλα στην πριζα και ...........μπουμ. Ενα πυκνωτη τον ειχα κολλησει αναποδα.
Παει ο πυκνωτης, παει και η οθονη. :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
130 ευρω η καινουργια η οθονη. 😭😭😭😭😭😭
Παντως να ξερετε, δεν φταιω εγω, η γυναικα μου φταιει που με ζαλισε ολο το πρωι
με τον ατμοκαθαριστη της Κερχερ κανοντας γενικη καθαριοτητα.
(αλλο θριλερ και αυτο)

Last edited:
Έχει ράγισμα το φανάρι του αυτοκινήτου και τράβηξε υγρασία μέσα , κάποια διάφανη κόλλα που να δημιουργήσει φιλμ για στεγανότητα υπάρχει ;

Νομιζω οτι μια διαφανη κολλα του ειδους που εφερε προσφατα το λιντλ ειναι ιδανικη. Ερχονται μαζι με φακουδακι UV.

Eπισης πολυ καλη ειναι η Bison Plastics για τετοιες περιπτωσεις.

• Like
Reactions: kosmous
Στην ντουζιέρα η μικρή μου έπεσε πάνω σε ένα τζάμι και βγήκε μια ασφάλεια που κρατιόταν με μια λαμαρινοβιδα.
Τώρα δεν βιδωνει και δεν σφίγγει ποτέ, όλη την ώρα γυρνάει.
Τι μπορώ να κάνω για να σφίξει;
Τι να βάλω;
(Να ξέρετε ότι πέφτει νερό στο σημείο εκεί).

Στην ντουζιέρα η μικρή μου έπεσε πάνω σε ένα τζάμι και βγήκε μια ασφάλεια που κρατιόταν με μια λαμαρινοβιδα.
Τώρα δεν βιδωνει και δεν σφίγγει ποτέ, όλη την ώρα γυρνάει.
Τι μπορώ να κάνω για να σφίξει;
Τι να βάλω;
(Να ξέρετε ότι πέφτει νερό στο σημείο εκεί).
ισως και κολλα σπειρωματων

μια εικονα σιγουρα θα βοηθουσε...ισως να σηκωνει και την καλυτερη λυση, περαστη βιδα/παξιμαδι, ισως ακοαμ και νεα σπειρωματα

Μια βοήθεια παιδιά!! Αυτό πως το επισκευάζω? Υπάρχει κάποιο είδος γεμισματος ?θα ξανά μπουν ν 2 ουπατ.

IMG_20211104_180527.jpg

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα σας!!

Για πείτε με τι να βάψω μπάνιο 2.20m x 1.40m (ταβάνι & όσο τοίχο έχει πάνω απο τα πλακάκια) το οποίο είναι τυφλό
(δεν έχει παράθυρο, μόνο ένα ανεμιστηράκι οροφής) και φυσικά έχει πιάσει πλέον μούχλα πάνω απο την μπανιέρα.

Προφανώς θα καθαριστεί πριν η μούχλα και κάποια σκασίματα/σχισίματα του παλιού πλαστικού χρώματος.

Ευχαριστώ!

H μουχλα καλο ειναι να καθαριστει 2 φορες με χλωρινη...εαν δεν καθαριστει πληρως τοτε χρειαζεται πρωτα ειδικο ασταρι και μετα το "Kitchen and Bath" της Vitex....

Το ασταρι θελει 10-15% αραιωση και το κακο ειναι οτι μυριζει αρκετα εως ενοχλητικα αλλα κανει απιστευτη δουλεια....

H μουχλα καλο ειναι να καθαριστει 2 φορες με χλωρινη...εαν δεν καθαριστει πληρως τοτε χρειαζεται πρωτα ειδικο ασταρι και μετα το "Kitchen and Bath" της Vitex....

Το ασταρι θελει 10-15% αραιωση και το κακο ειναι οτι μυριζει αρκετα εως ενοχλητικα αλλα κανει απιστευτη δουλεια....
Αυτό θυμόμουν κι εγώ. Το vitosin.
Η μυρωδιά είναι ένα θέμα, γιατί απέναντι είναι το παιδικό δωμάτιο...

Γι' αυτό ρώτησα, μήπως υπάρχει κάτι άλλο σε νερού πχ.

Για το αποπανω, κανονικο χρωμα, και εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το αντιστοιχο (Kitchens and Baths, ή καπως ετσι), της Benjamin Moore.
Το προηγουμενο (πιθανοτατα καποιο απλο φτηνο χρωμα) επιασε μουχλα στο μπανιο στον 1 - 1μιση χρονο.
Αυτο, 4μιση χρονια τωρα δεν εχει κηλιδα.

Συμφωνώ, πολύ καλό - τουλάχιστον για μένα που δεν γνωρίζω πολλά επί του θέματος - αλλά πιστεύω πως αναφέρεσαι στο προϊόν της Vitex.