Epson EH-TW9200 / TW9200W

Re: Epson TW-9200

Κατι μου λεει ότι αυριο ο γνωσος πεταλωμένος γατος,θα με κανει ΠΑΑΑΛΙΙ ανθρωπο....!!!!!
Λακη μη μου λες τετοια για αλλαγη τηλεόρασης!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παντως ολοι ψοφοι στο μουχαμπετι όπως βλεπω εδώ μεσα,αυτά είναι!Τουλαχιστον παιρνω θαρρος(τροπος του λεγειν ετσι!) τοσο από τη βοηθεια σας οσο και το ότι ενταξει αμαν το πρόβλημα ολοι εχουμε περασει τετοια...
Παρε ρε ατιμε τον Sony στα 1700 ευρουλακια!!!

Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Κατι μου λεει ότι αυριο ο γνωσος πεταλωμένος γατος,θα με κανει ΠΑΑΑΛΙΙ ανθρωπο....!!!!!
Λακη μη μου λες τετοια για αλλαγη τηλεόρασης!

Παντως ολοι ψοφοι στο μουχαμπετι όπως βλεπω εδώ μεσα,αυτά είναι!Τουλαχιστον παιρνω θαρρος(τροπος του λεγειν ετσι!) τοσο από τη βοηθεια σας οσο και το ότι ενταξει αμαν το πρόβλημα ολοι εχουμε περασει τετοια...
Παρε ρε ατιμε τον Sony στα 1700 ευρουλακια!!!

εχεις συνδεσει ταυτοχρονα και προβολεα και τι βι στον ενισχυτη;

Re: Απάντηση: Re: Epson TW-9200

εχεις συνδεσει ταυτοχρονα και προβολεα και τι βι στον ενισχυτη;
Λακη η τηλεοραση όταν παιζει μονη της με τον ενισχυτή με ένα 10μετρο καλωδιο παιζει ολες τις πηγες.
Όταν παιζει ο προβολεας μονος του μεσω του ενισχυτή παιζει τις μισες.
Όταν παιζουν τοσο η τηλεοραση οσο και ο προβολεας,τοτε συμβαινει ότι και πιο πανω.Δηλαδη εφόσον δειχνουν ταυτόχρονα τα ιδια,στις πηγες που παιζει ο προβολεας(τις μισες)δειχνουν την ιδια εικονα,ενώ στις άλλες η τηλεοραση τις προβαλει ενώ ο προβολεας δεν προβαλει τιποτα,χτυπιέται για να βρει σημα αλλα τιποτα....
Όπως προανεφερα,μια από τις πηγες που ειχαν πρόβλημα να παιξουν στον προβολεα μεσω ενισχυτή(την WD Live)όταν την συνεδεσα απευθειας με τον προβολεα,χωρις ενισχυτή,επαιξε κανονικα...

Απάντηση: Epson TW-9200

αν και δεν πολυκαταλαβα,ειμαι λιγο ζαλισμενος αυτη την ωρα,δοκιμασε να παιξεις τον προβολεα μεσω του ενισχυτη,βγαζοντας το HDMI που ενωνει τι βι και ενισχυτη.

Οι μισες που δεν παιζουν ειναι 2 media players και το Pc. ?
Hδη το wd επαιξε χωρις ενισχυτη και θεωρω οτι και το Pc θα παιξει στην σωστη αναλυση, εστω χωρις συνδεση στον ενισχυτη.

Που μαλλον σημαινει οτι ο ενισχυτης σαν ενδιαμεσος μας τα χαλαει. Ισως με καποιο καλυτερο καλωδιο ή hdmi repeater/switcher κλπ, καταφερεις να βαλεις ξανα τον ενισχυτη στο παιχνιδι με ολες τις πηγες.
Παντως αρχιζει να ξεκαθαριζει οτι ο epson μαλλον δεν εχει καποια αστοχια υλικου στην hdmi board ή καποια μεγαλη βλακεια στο firmware.

Υ.Γ.
Τα παγακια για το αυριανο ουισκι μην ξεχασεις. :grandpa:

Re: Απάντηση: Epson TW-9200

αν και δεν πολυκαταλαβα,ειμαι λιγο ζαλισμενος αυτη την ωρα,δοκιμασε να παιξεις τον προβολεα μεσω του ενισχυτη,βγαζοντας το HDMI που ενωνει τι βι και ενισχυτη.

Λακη το δοκιμασα και αυτό,δεν φταει η τηλεοραση...μακαρι να ηταν αυτό,μαλλον όπως φαινεται και κυριως από ότι λενε οι γνωστες,είναι θεμα ενισχυτή..

Eδω με μια πηγη και χωρις ενισχυτη ενδιαμεσο, κανουμε το σταυρο μας να κλειδωσει σωστα.
Εσυ με 4-5 πηγες και ενισχυτη στη μεση, ηθελες με σιγουρια να παιξουν ΟΛΕΣ οι πηγες απροσκοπτα. ?
Ειναι συνηθες αυτο που σου συμβαινει πιστευω.
Υπομονη μεχρι αυριο για τις δοκιμες με τον Γιαννη. Στο τελος θα βρεθει λυση.

Re: Απάντηση: Epson TW-9200

Οι μισες που δεν παιζουν ειναι 2 media players και το Pc. ?
Hδη το wd επαιξε χωρις ενισχυτη και θεωρω οτι και το Pc θα παιξει στην σωστη αναλυση, εστω χωρις συνδεση στον ενισχυτη.

Που μαλλον σημαινει οτι ο ενισχυτης σαν ενδιαμεσος μας τα χαλαει. Ισως με καποιο καλυτερο καλωδιο ή hdmi repeater/switcher κλπ, καταφερεις να βαλεις ξανα τον ενισχυτη στο παιχνιδι με ολες τις πηγες.
Παντως αρχιζει να ξεκαθαριζει οτι ο epson μαλλον δεν εχει καποια αστοχια υλικου στην hdmi board ή καποια μεγαλη βλακεια στο firmware.

Υ.Γ.
Τα παγακια για το αυριανο ουισκι μην ξεχασεις. :grandpa:
Ακριβως..αυτε οι πηγες όπως λες δεν παιζουν.Κατι μου ειπε ο Σπυρος από το Audioshow να κανω ένα reset στον ενισχυτή μου και ένα upscale στα HDMI του και το πρόβλημα θα λυθει,υπαρχει καμια τετοια περιπτωση?
Καλα οποτε βρισκόμαστε με τον Γιαννη το ουισκακι είναι το τελευταιο,Εχει να πεσει μασα αυριο,να πανε τα φαρμακια κατω...

Eδω με μια πηγη και χωρις ενισχυτη ενδιαμεσο, κανουμε το σταυρο μας να κλειδωσει σωστα.
Εσυ με 4-5 πηγες και ενισχυτη στη μεση, ηθελες με σιγουρια να παιξουν ΟΛΕΣ οι πηγες απροσκοπτα. ?
Ειναι συνηθες αυτο που σου συμβαινει πιστευω.
Υπομονη μεχρι αυριο για τις δοκιμες με τον Γιαννη. Στο τελος θα βρεθει λυση.
Γιαννη ευχαριστω για όλα πραγματικα..
Απλως με τον Benq καλοσυνηθισμένος γαρ δεν ηξερα από τετοια....

Δεν θα κανεις upscale με τον ενισχυτη, την αναλυση θα πρεπει να την αφηνεις να την περνα αυτουσια.
Για reset, δεν ξερω. Αν εχει φαει καμια φλασια ισως βοηθησει. (αλλα θα πρεπει να τον ξανα σεταρεις μετα, θα χαθουν οι ρυθμισεις του)

Αν γενικα αυτος ο Pioneer δημιουργει προβληματα με τις hdmi του οντως, ισως θα πρεπει να ψαξεις σε διαφορα fora εαν υπαρχει καποιο firmware update για αυτον, αν υπαρχει καποια ρυθμιση/tip για να προσπερασει το προβλημα κλπ. Στην τελικη αν δεν βοηθησουν τα αυριανα setup ή καποιο αλλο καλωδιο, ισως χρειαστει να καταφυγεις και σε λυση hdmi switcher.

Για να μην προτρεχουμε ομως, ας δουμε τι θα γινει με το αυριανο φαγοποτι.
( φυσικα νηστευετε και θα φατε μονο χαλβα, ελιες κλπ ) :Banane0:

Όλα πλέον είναι τούμπανο με το τελευταίο Firmware και ο ενισχυτης, ότι είναι να γίνει θα γίνει αύριο με τον Γιανναρο και βλέπουμε, δε σας πρήζω άλλο, καλό μας φαγοπότι, πάντα αρτυσιμο.. Over and out..

ο δικος μου παιονιρ LX-72 δεν κανει upscale στις HDMI.
Ο δικος σου κανει σιγουρα;

Λάκη αν σου πω ότι ξέρω, ψέμματα θα είναι..
Αν ήμουν πάντως Αθήνα δε θα γλιτωνατε θα σας εφερνα όλους εδώ!

Και κατι τελευταιο..ο προβολεας μου,ΔΕΝ εχει το τελευταιο firmware..

Παιδια σας εθχαριστω ολους για τη βοηθεια σας,τον κοπο αλλα πανω από όλα τη διαθεση σας που δειχνει και την επιτυχια αυτης της παρεας που εχουμε τοσα χρονια εδώ μεσα(αν και με πονεσε που δεν εγινε φετος ι βασιλοπιτα στον Βορρα!).
Φυσικα οσο και να με βοηθούσατε,ότι και να λεγατε,ως καπως εως πολύ αδαης,δεν καταλαβαινα και πολλα για να το λυσω ττο θεμα.
Οποτε επενεβει ο καθηγητης Μανωλης Καστρουνης και σε τηλεφωνικη επικοινωνια που είχαμε,βημα βημα,στρατα στρατουλα με καθοδηγησε και το πρόβλημα λυθηκε!
Πραγματικα Μανωλη σε ευχαριστω δημοσια για τη βοηθεια που μου εδωσες και για το κουραγιο σου να με καθοδηγείς ακομη και με το τηλεκοντρομ στο χερι το οποιο εσυ το ηξερες πολύ καλυτερα από εμενα..
Παιδια παω να απολαυσω τον προβολεα μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!:2thumb22sup:

Σκατά, και έλεγα να στον φάω σα μτχ 15% κάτω.... Χιχιχιχοχοχοχο!

Τελικά τι είχε;

Να δείτε που ουτε που κατάλαβε τι έφταιγε...

Σκατά, και έλεγα να στον φάω σα μτχ 15% κάτω.... Χιχιχιχοχοχοχο!

Τελικά τι είχε;

Να δείτε που ουτε που κατάλαβε τι έφταιγε...

Χαχα δεν είσαι και μακριά Θανάση!
Απλώς μου είπε κατευθείαν :Βάλε από τον pioneer το video converter από το on στο off και εγένετο φως!

Απλώς μου είπε κατευθείαν :Βάλε από τον pioneer το video converter από το on στο off και εγένετο φως!

:violent-smiley-008::violent-smiley-008::twoguns::twoguns::twoguns:

(επειδη αδικα τρομαξες τον ilzals)

Έχουν τέτοια κόλπα τα πιονέρια?? Εμ, γι' αυτό δεν παίζουν τα μισά!!:D

Περιμένουμε εντυπώσεις Άγη.-bye-

Το συζητούσα με τον Μανώλη το μεσημέρι που πίναμε καφέ.

Και έλεγα, λες να έχει το video converter στο on? Μπα, δεν νομίζω...... :laugh:

Καλά βρε, τι δουλειά είχε αυτό στο on? Αφού όλες οι πηγές σου είναι συνδεδεμένες με HDMI.

Ουφ! Μας κοψοχόλιασες......

Καλημέρα video converter? ο pioneer είχε δυο εξόδους hdmi?

Warewolf83 βρήκα αγοραστή για τον benq στο 500αρικο ειναι καλά;

Ειμαι έτοιμος αύριο να πάω να τα δώσω για τον ασύρματο πάντα λοιπόν πριν κοιμηθώ γιατι ξυπνάω στις 6 και δεν έχω πακετάρει ακόμα τον benq .Επειδη ήσουν κάτοχος 2 χρόνια και εγώ σκαστό 1 αξίζει η αναβάθμιση η να κάτσω στα αυγά μου ειλικρινά βασίζομαι πάνω σου .Εγω τον έχω δει να παίζει αλλά στα μαγαζί ξέρεις πως τα ρυθμίζουν