EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Επιτέλους κατέφθασε!!! Αύριο ελπίζω να βρω χρόνο και να βάλω τις πρώτες φώτο :2thumb22sup:

@ Mανώλης: ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα !!!!!! :worshippy::worshippy::worshippy::SFGSFGSF:

@ emperor: σε ευχαριστώ φίλε μου :ernaehrung004:. Ευχομαι πραγματικά να τον ευχαριστηθώ αφού είναι ουσιαστικά ο 1ος μου προβολέας. Εννοείται ότι θα ανεβάσω εντυπώσεις (όσο αντικειμενικές μπορεί να είναι από κάποιον πρωτάρη σαν εμένα) και φωτογραφίες.

Αφου αγαπητε Πανο σου ευχηθω και απο εδω καλοριζικος και να τον χαρεις θελω να σε ρωτησω το εξης..ειμαι ετοιμος να τον παραγγειλω απο καταστημα που διαφημιζεται στο φορουμ μιας και απο εκει εχω κανει ολες τις αγορες μου πλην τηλεορασης και θελω να ρωτησω μονο ενα πραγμα:
Ποιο ειναι το μεγαλυτερο μεγεθος που μπορω να του ταιριαξω χωρις ομως να τον "πιεσω ιδιαιτερα"..εννοω αν μπορεις να μου πεις το μεγιστο μηκος και το πλατος της οθονης στην οποια μπορω να προβαλω πριν αρχισουν τα προβληματα φωτεινοτητας η οτιδηποτε αλλο προκαλει η μεγαλη οθονη.
(μπορουμε να μιλαμε για 150' οθονης χωρις προβληματα?) -bye-

Βασίλη, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου :ernaehrung004:

Το απόγευμα κατά τις 18:00 θα μου τον παραδώσουν (μόλις μου τηλεφωνήσανε), οπότε θα τον περιεργαστώ λιγάκι θα προσπαθήσω να λύσω τις δικές μου και τις δικές σου απορίες. Το σίγουρο από αυτά που έχω διαβάσει για τον συγκεκριμένο είναι η μεγάλη ευκολία του στην εγκατάσταση, λόγω του μεγάλου ζουμ που έχει καθώς και του οριζόντιου και κάθετου lens shift. Το βράδυ πιστεύω να μπορώ να σου πω περισσότερα και να βάλω και κανένα screenshot να μου πείτε (όσο είναι δυνατόν να καταλάβει κανείς από φωτογραφίες) τη γνώμη σας.
-bye-

Μια μικρή κ γρήγορη γεύση (από το κινητό) για το τι θα επακολουθήσει!!!! :grinning-smiley-043

attachment.php

Attachments

• kouta_epson.jpg
    kouta_epson.jpg
    100 KB · Views: 197
Καλοριζικος Πανο!!!!:Banane0::music-smiley-005:

Πιστευω να προλαβεις να τον σεταρεις μεχρι να ερθω!!!!:drummer:

ακομα δεν κατεληξα για το ταξιδι...λες να αναβαλλω τον γαμο για αργοτερα??:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Πάνο γιατί επέλεξες τον 2000 αντί του 1000?

Μ' αρέσει να αγοράζω τα καινούρια :grinning-smiley-043

Πέρα της πλάκας, ήταν ένας από τους 2 προβολείς που είχα την τύχη να δω από κοντά όταν ανέβηκα στην έκθεση της Helexpo στην Αθήνα. Οπότε προτίμησα να πάω σε κάτι που το έχω δει και μου άρεσε και να μην πειραματιστώ περισσότερο στην 1η μου αγορά.
-bye-

ΥΓ: Σας αφήνω για λίγο, πέφτει σιγά σιγά συσκότιση στο δωμάτιο :BDGBGDB55:

Σε....ζηλεύω....πάντα με την καλή έννοια...!!!!
Ελπίζω και εγώ κάποια στιμή να τον αποκτήσω.....μόλις ξελασπώσω!!!!(που......αργώ ακόμη πολύ!!!)

εννοω αν μπορεις να μου πεις το μεγιστο μηκος και το πλατος της οθονης στην οποια μπορω να προβαλω πριν αρχισουν τα προβληματα φωτεινοτητας η οτιδηποτε αλλο προκαλει η μεγαλη οθονη.
(μπορουμε να μιλαμε για 150' οθονης χωρις προβληματα?) -bye-

Χωρίς να είμαι σίγουρος, επειδή χαζεύω πολύ στο internet, έχω καταλήξει στο ότι οι 150" είναι πολύ μεγάλη ιστορία, μάλλον απλώς όνειρο για κάθε γήινο προβολικό, ενώ οι 120-130" είναι μάλλον το "οριο" για καλά πολύ φωτεινά μηχανήματα...

Αλήθεια Πάνο, γιατί τόσο μικρή οθόνη? Προσωπικά οι 96" μου μου φαίνονται πολύ λίγες...

Καλοριζικος φιλε μου αντε να τελειωσει το σπιτι να παμε να τα στησουμε :Banane0:

Καλησπέρα και καλώς σάς βρήκα …..μόλις σήμερα έκανα εγγραφή!!! Καλορίζικος ο προβολέας και καλές θεάσεις!!!!! περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου και να δούμε και καμία φωτογραφία μπας και μας βγάλεις από το αδιέξοδο LSD H DLP. Και πάλι καλορίζικος και καλές θεάσεις.:worshippy: