Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Ε πως ...
Οταν πεφτει το φως πανω στους ανοιχτόχρωμους τοιχους και ξαφνικά νιωθεις σαν τον Ντρέιφους στις Στενες επαφές οταν του την έπεσαν οι εξωγήινοι μεσα στο φορτηγάκι, ε οχι μονο βλεπεις τα γυαλάκια και το φουλαρι αλλα αναρωτιέσαι πως στο διάολο βγαίνεις τόσο χαλια στις φωτογραφίες . :smash:

Έλα υπερβολικεεεεεε!!!!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

ποιοτικα η εικονα τις πανι ηταν τοσο καλυτερη που ενω εβλεπα σε 120" (ηθελα βεβαια και καποιοα προετοιμασια για να δω) ημουν σε σκεψη που να δω τελικα την ταινια. παντα για 2d.
τον epson θα τον εχω μονιμα οποτε σιγουρα θα βλεπω τις ταινιες εκειι αλλα θα ημουν και πολυ πιο χαρουμενος αν εβλεπα και ποιοτητα εικονας σαν την τηλεοραση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

ποιοτικα η εικονα τις πανι ηταν τοσο καλυτερη που ενω εβλεπα σε 120" (ηθελα βεβαια και καποιοα προετοιμασια για να δω) ημουν σε σκεψη που να δω τελικα την ταινια. παντα για 2d.
τον epson θα τον εχω μονιμα οποτε σιγουρα θα βλεπω τις ταινιες εκειι αλλα θα ημουν και πολυ πιο χαρουμενος αν εβλεπα και ποιοτητα εικονας σαν την τηλεοραση.

αυτή η σκέψη σου είναι λογική. και εγώ πολλές φορές όταν ειδικά είναι καμμιά χρεποταινία ή καμμία σειρά 720p την βλέπω στην τηλεόραση. ο προβολέας είναι πιο "δύσκολος" για καθημερινή θέαση. κατέβασε πανί αν δεν έχεις σταθερό - άναψε προβολέα - άναψε ενισχυτές - media player - κλείσε φώτα κλπ. μόλις τελειώσει το ανάποδο.

με την τηλεόραση μπαμ εκεί που βλέπεις τηλεοπτικό είναι ένα πάτημα στο media player και καθάρισες. είναι σαφώς πιο βολική.

εγώ πολύ θα ήθελα να δώ πως είναι μια εικόνα 100+ nits σε 120 ίντσες. δεν ξέρω αν θα θέλω βέβαια γυαλιά ηλίου.

Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Παρέλαβε τελικά κανείς τον 9000w σήμερα?
Εμένα μου είπαν αύριο τον παίρνω.

Φίλε μου ntsa, συμφωνώ και επαυξάνω!!!-bye-

Αναφορικά με το σχόλιο σου για την ποιότητα εικόνας ανάμεσα στον Epson TW5900 που μόλις πήρε
ο φίλος μας ο ntsa, και στην τηλεόραση 50vt30 που ήδη είχε ,ήθελα να ρωτήσω:

Πιστεύεις φίλε Γιάννη ότι η διαφορά σε ποιότητα εικόνας ανάμεσα στον Epson TW5900 και τον Epson TW9000
θα είναι μεγάλη και αισθητή? Το ρωτάω αυτό δεδομένου ότι:
ο Epson TW9000 έχει λόγο αντίθεσης 200 000:1
ο Epson TW5900 έχει λόγο αντίθεσης 20 000:1

Αν είναι αισθητή η διαφορά, σε ποιά σημεία θα είναι περισσότερο αισθητή?Αισθητά καλύτερη απόδοση
των χρωμάτων στον Epson TW9000 ? Αισθητά καλύτερο μαύρο σε σκοτεινές σκηνές στον Epson TW9000?
Και τα δύο?Μήπως σε κάτι άλλο που δεν γνωρίζω?

...Πιστεύεις φίλε Γιάννη ότι η διαφορά σε ποιότητα εικόνας ανάμεσα στον Epson TW5900 και τον Epson TW9000
ο Epson TW5900 έχει λόγο αντίθεσης 20 000:1...

Επίτηδες τού κάνεις τέτοιες ερωτήσεις? :bandit:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Αναφορικά με το σχόλιο σου για την ποιότητα εικόνας ανάμεσα στον Epson TW5900 που μόλις πήρε
ο φίλος μας ο ntsa, και στην τηλεόραση 50vt30 που ήδη είχε ,ήθελα να ρωτήσω:

Πιστεύεις φίλε Γιάννη ότι η διαφορά σε ποιότητα εικόνας ανάμεσα στον Epson TW5900 και τον Epson TW9000
ο Epson TW5900 έχει λόγο αντίθεσης 20 000:1

Αν είναι αισθητή η διαφορά, σε ποιά σημεία θα είναι περισσότερο αισθητή?Αισθητά καλύτερη απόδοση
των χρωμάτων στον Epson TW9000 ? Αισθητά καλύτερο μαύρο σε σκοτεινές σκηνές στον Epson TW9000?
Και τα δύο?Μήπως σε κάτι άλλο που δεν γνωρίζω?

Δυστυχώς, δεν μπορώ να έχω κρίση πάνω σε αυτό που ρωτάς, διότι ούτε τον έναν έχω δει, ούτε τον άλλο. Για τα φουσκωμένα νούμερα των εταιρειών έχω γράψει πολλάκις την άποψή μου, οπότε δεν επανέρχομαι.

Εφόσον, όμως, και τα δύο προβολικά προέρχονται από την ίδια εταιρεία, πιθανολογώ ότι τα πραγματικά επίπεδα κόντραστ θα είναι αναλογικά πάνω-κάτω σαν αυτά των ονομαστικών τιμών, δηλαδή ο 9000 θα είναι πιο κοντραστάτος από τον 5900. Η ίδια λογική, πιθανολογώ, επίσης, ότι ισχύει και στους υπόλοιπους τομείς της εικόνας. Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν διαφορές και λόγοι ώστε η εταιρεία να δικαιολογήσει το διπλάσιο της τιμής. Θα ήταν παράδοξο και παράλογο αν δεν γινόταν κάτι τέτοιο...

Επίτηδες τού κάνεις τέτοιες ερωτήσεις? :bandit:

Φίλε Σπύρο,προσπαθούμε κι εμείς οι αρχάριοι να μάθουμε δυο πράγματα
από τους πιο έμπειρους εδώ μέσα!
Να μας συγχωράτε αν καμμιά φορά ενδεχομένως ρωτήσουμε κάτι προφανές
για τους έμπειρους!
Άλλωστε εγώ είμαι της άποψης πως δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις!

Φιλικά!

Μάνο, δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. Ούτε βέβαια διατείνομαι ότι ξέρω περισσότερα από οποιονδήποτε. Συζήτηση κάνουμε, όλοι μαθαίνουμε. Μαζί όμως με τη συζήτηση, κάνουμε που και που και λίγο καλαμπούρι. Γι' αυτό βάζουμε και τα smileys, άλλωστε! Cheers! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Φίλε Σπύρο,προσπαθούμε κι εμείς οι αρχάριοι να μάθουμε δυο πράγματα
από τους πιο έμπειρους εδώ μέσα!
Να μας συγχωράτε αν καμμιά φορά ενδεχομένως ρωτήσουμε κάτι προφανές
για τους έμπειρους!
Άλλωστε εγώ είμαι της άποψης πως δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις!

Φιλικά!

Προφανώς παρεξήγηση λόγω γραπτού....

Ο Σπύρος έκανε έντονα τα νούμερα του κόντραστ για να με ''πειράξει''!!! Ασφαλώς, και δεν υπάρχουν έξυπνες και χαζές ερωτήσεις!!!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Προφανώς παρεξήγηση λόγω γραπτού....

Ο Σπύρος έκανε έντονα τα νούμερα του κόντραστ για να με ''πειράξει''!!! Ασφαλώς, και δεν υπάρχουν έξυπνες και χαζές ερωτήσεις!!!-bye-

Μάλλον ούτε κι εμένα καταλάβατε!

Φυσικά και δεν με έθιξε κάτι! Φυσικά και κάνουμε πλάκα!

Απλά αυτό που είχα καταλάβει εγώ πως ενοούσε ο Σπύρος όταν έλεγε

"Τι του κάνεις τέτοιες ερωτήσεις?"

ήταν ότι και καλά ο Σπύρος ήξερε πως ας πούμε ο φίλος Γιάννης "διαρυγνύει τα ιμάτια του" σε θέματα
προδιαγραφών αντιθέσεων πάνελ... οπότε μου έλεγε και καλά.."Τι ευαίσθητη χορδή του Γιάννη άγγιξες τώρα,
φυσικά κάνοντας καλαμπούρι!

Κι εγώ συνεχίζοντας το καλαμπούρι απάντησα πως ..."Ας διαρυγνύει τα ιμάτια του ο φίλος Γιάννης με
τις ονομαστικές τιμές των αντιθέσεων,που καμμιά φορά ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματτικότητα,
εγώ θα ρωτήσω!Έτσι να τον βάλω και στην μπρίζα!:BDGBGDB55:

Δεν ξέρω αν καταλάβατε το πνεύμα...Καμμιά φορά ο γραπτός λόγος δε βοηθάει να δείξουμε ακριβώς το ύφος!

Χαβαλέ στη νιοστή παιδιά μη σκάτε!!!Παααμε!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!

Κι εγώ συνεχίζοντας το καλαμπούρι απάντησα πως ..."Ας διαρυγνύει τα ιμάτια του ο φίλος Γιάννης με
τις ονομαστικές τιμές των αντιθέσεων,που καμμιά φορά ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματτικότητα,
εγώ θα ρωτήσω!Έτσι να τον βάλω και στην μπρίζα!:BDGBGDB55:

Δεν ξέρω αν καταλάβατε το πνεύμα...Καμμιά φορά ο γραπτός λόγος δε βοηθάει να δείξουμε ακριβώς το ύφος!

Χαβαλέ στη νιοστή παιδιά μη σκάτε!!!Παααμε!!

ΊΣΩΣ?? ΊΣΩΣ??

Τώρα, πραγματικά μ' έβαλες στην πρίζα!!!:flipout::flipout:

σάμπως είναι ποσό επιταγής. ένα νούμερο αντίθεσης είναι το οποίο ενδέχεται να είναι πραγματικό. όσο θές μπορείς να γράψεις τσάμπα είναι. και αν το μετρήσεις το λευκό σε μια ανσι καρτέλα σε πανί με gain 2 και το μαύρο σε μια ανσι καρτέλα σε πανί 0.8 μπορεί να βγεί και πραγματικό νούμερο.