vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
Ε πως ...
Οταν πεφτει το φως πανω στους ανοιχτόχρωμους τοιχους και ξαφνικά νιωθεις σαν τον Ντρέιφους στις Στενες επαφές οταν του την έπεσαν οι εξωγήινοι μεσα στο φορτηγάκι, ε οχι μονο βλεπεις τα γυαλάκια και το φουλαρι αλλα αναρωτιέσαι πως στο διάολο βγαίνεις τόσο χαλια στις φωτογραφίες . :smash:
ποιοτικα η εικονα τις πανι ηταν τοσο καλυτερη που ενω εβλεπα σε 120" (ηθελα βεβαια και καποιοα προετοιμασια για να δω) ημουν σε σκεψη που να δω τελικα την ταινια. παντα για 2d.
τον epson θα τον εχω μονιμα οποτε σιγουρα θα βλεπω τις ταινιες εκειι αλλα θα ημουν και πολυ πιο χαρουμενος αν εβλεπα και ποιοτητα εικονας σαν την τηλεοραση.
Φίλε μου ntsa, συμφωνώ και επαυξάνω!!!![]()
...Πιστεύεις φίλε Γιάννη ότι η διαφορά σε ποιότητα εικόνας ανάμεσα στον Epson TW5900 και τον Epson TW9000
θα είναι μεγάλη και αισθητή? Το ρωτάω αυτό δεδομένου ότι:
ο Epson TW9000 έχει λόγο αντίθεσης 200 000:1
ο Epson TW5900 έχει λόγο αντίθεσης 20 000:1...
Αναφορικά με το σχόλιο σου για την ποιότητα εικόνας ανάμεσα στον Epson TW5900 που μόλις πήρε
ο φίλος μας ο ntsa, και στην τηλεόραση 50vt30 που ήδη είχε ,ήθελα να ρωτήσω:
Πιστεύεις φίλε Γιάννη ότι η διαφορά σε ποιότητα εικόνας ανάμεσα στον Epson TW5900 και τον Epson TW9000
θα είναι μεγάλη και αισθητή? Το ρωτάω αυτό δεδομένου ότι:
ο Epson TW9000 έχει λόγο αντίθεσης 200 000:1
ο Epson TW5900 έχει λόγο αντίθεσης 20 000:1
Αν είναι αισθητή η διαφορά, σε ποιά σημεία θα είναι περισσότερο αισθητή?Αισθητά καλύτερη απόδοση
των χρωμάτων στον Epson TW9000 ? Αισθητά καλύτερο μαύρο σε σκοτεινές σκηνές στον Epson TW9000?
Και τα δύο?Μήπως σε κάτι άλλο που δεν γνωρίζω?
Επίτηδες τού κάνεις τέτοιες ερωτήσεις? :bandit:
Επίτηδες τού κάνεις τέτοιες ερωτήσεις? :bandit:
Φίλε Σπύρο,προσπαθούμε κι εμείς οι αρχάριοι να μάθουμε δυο πράγματα
από τους πιο έμπειρους εδώ μέσα!
Να μας συγχωράτε αν καμμιά φορά ενδεχομένως ρωτήσουμε κάτι προφανές
για τους έμπειρους!
Άλλωστε εγώ είμαι της άποψης πως δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις!
Φιλικά!
Προφανώς παρεξήγηση λόγω γραπτού....
Ο Σπύρος έκανε έντονα τα νούμερα του κόντραστ για να με ''πειράξει''!!! Ασφαλώς, και δεν υπάρχουν έξυπνες και χαζές ερωτήσεις!!!![]()
Κι εγώ συνεχίζοντας το καλαμπούρι απάντησα πως ..."Ας διαρυγνύει τα ιμάτια του ο φίλος Γιάννης με
τις ονομαστικές τιμές των αντιθέσεων,που καμμιά φορά ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματτικότητα,
εγώ θα ρωτήσω!Έτσι να τον βάλω και στην μπρίζα!:BDGBGDB55:
Δεν ξέρω αν καταλάβατε το πνεύμα...Καμμιά φορά ο γραπτός λόγος δε βοηθάει να δείξουμε ακριβώς το ύφος!
Χαβαλέ στη νιοστή παιδιά μη σκάτε!!!Παααμε!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.