Ελλαδα ξεκινά απο 2050 αυτη τη στιγμη.
Εχει ξανα ειπωθει οτι στην Ελλαδα πωλουνται φθηνοτερα. Αυτο τους κανει μια ιδανικη αγορα στην κατηγορια τιμης τους.
Ο προβολέας είναι πάρα πολύ καλός. Στα δικά μου μάτια καλύτερος από τον JVC για τον απλούστατο λόγο ότι εκεί που χάνει ο EPSON (μαύρο, ansi, ευκρίνια) παραμένει κοντά, ενώ έχει και καλύτερο shadow detail. Στο χρώμα όμως η διαφορά λόγω CMS είναι χαοτική υπέρ του EPSON. Στο 3d επίσεις καθώς στον JVC είναι σκοτεινό και γεμάτο crosstalk.
Προερχόμενος από DLP (Optoma HD87 τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό) η εικόνα και εμένα μου φάνηκε κάπως θολή. Μετά από αρκετό πειραματισμό και σκάλισμα μέσα από τον προβολέα καθώς και από το picture detail του Oppo η εικόνα είναι πλέον ευκρινέστατη και οι υπότιτλοι μια χαρά.
Καλυτερα με +400/600ε ενας optoma hd83 ,ενας benq w7000 η ενας x30 ...
για κάποιον που δεν τον νοιάζει το value 4 money, αλλα καθαρά το Performance per dollar
αξιζει να δωσει το 1,5 Κ παραπανω για τον sony 95 παρα το 1Κ+ απο τον epson στον JVC
Τον 83 δαγκωτο ....
:speechless-smiley-0
Αμ κατι μου ελεγε οτι δεν θα ξεμπλεξω εγω ετσι ευκολα με την αγορα προβολεα.
Τεσπα , για μένα ειναι τελειως ακέρα ολα αυτα τα debate , μιλαμε για χιλιαρικα σαν να ειναι δρχ και οι διαφορες ουσιαστικα ειναι επιπέδου νουτελας - μερεντας. Ειναι απο τις ελαχιστες και μάλλον τελευταια φορα που συμμετέχω σε τέτοιου είδους συζητηση.
Το Ζουμί ειναι οτι περνεις απίστευτα μηχανάκια σε πολυ λογική τιμη πλεον
Ναι, αλλα αμα μου ξαναβγαλει πρασινιλα στις 30 ωρες, ή στο νεο κομματι ειναι και εκει το προβλημα focus, οχι απλα θα βλαστημαω αλλα...:frusty: :hanged: :behead: (δεν ειχε αλλα σχετικα smilies να βαλω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.