Νίκο θεωρώ πως κάνεις λάθος.
Με αέρα βρε? Τι θα πάθεις? Αν είναι να σκάσει το αεροφυλάκιο μόνο!!!

Νίκο θεωρώ πως κάνεις λάθος.
Με το τελευταίο μήνυμα έγινε κατανοητό ότι εννοούσες π.χ. "τα κακαρώσεις". Οι περισσότεροι καταλάβαμε "γλυτώσεις".Αν σε χτυπήσει το ρεύμα μπορεί να καθαρίσεις, με τον αέρα πολύ δύσκολο.
νικο και εγω λαθος καταλαβα οτι και καλα με το ρευμα θα τη γλιτωσεις
:ernaehrung004:
Πέταξε το παλιό.
Ερωτηξη. Αυτα τα πιστολια lvlp πως λεγονται, που δουλευουν με λιγα μπαρ, 1-2 διαβασα μπορουν να δουλεψουν με μικρα αεροκοφλερ?
Με το απλο μου μυαλο νομιζω πως αν εχουν χαμηλη απαιτηση σε πιεση αυτο μεταφραζεται σε μικρη απαιτηση και για ποσοτητα αερα οποτε "παιζουν" χαμηλοτερα σε απαιτηση λιτρων. Κανω λαθος?
Δεν κανεις λαθος.
Μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου με ενα 25 λιτρο, οχι οτι θα εχεις απεριοριστη αυτονομια αλλα κατα πολυ μεγαλυτερη απο ενα συμβατικο.
Καλησπέρα. Θέλω να πάρω έναν αεροσυμπιεστή ο οποίος θα είναι στο υπόγειο της οικοδομής και θέλω να τον χρησιμοποιώ για κανένα βαψιματάκι επίπλου ή άλλων σχετικά μικρών αντικειμένων, να φουσκώνω κανένα λάστιχο, φύσημα κλπ. Κοιτάζω για 25 λίτρα για να μπορώ να τον μεταφέρω εύκολα. Σκεφτόμουν αυτόν του Lidl αλλά επειδή κάνει θόρυβο κοιτούσα και τον https://www.skroutz.gr/s/12107754/Toros-Silent-Oilfree-1hp-24lt-40145.html
Ο toros μπορεί να δουλέψει με πιστόλια βαφής; Αν ναι με ποιά; Ίσως κανένα οικονομικό hvlp mini midi spray gun; Επίσης αφού έχει και χαμηλό θόρυβο θα μπορούσα να τον έχω και στο μπαλκόνι και να πάρω και έναν αερογράφο που πάντα ήθελα για να παίζω - βάφω μικρά αντικείμενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.