Εργαλεία Αέρος

Δεν ειναι καθολου τρικ.
Την θελεις και βοηθαει στα πολλα μετρα καλωδιου αερα οπου αλλη πιεση εχει ο ρυθμιστης πανω στο κομπρεσσερ και αλλη πανω στο καλωδιο.
Στα φανοβαφεια αν δεις βαζουν σε ολα τα πιστολια ρυθμιστη προσθετο κατω απο το πιστολι.
Επισης εχεις πμ!

Παλικάρια για δώστε τα φώτα σας για έναν οικονομικό συνδυασμό κομπρεσέρ με βασικά εργαλεία. Τίποτα το σοβαρό χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Φύσημα, φούσκωμα και πιστόλι βαφής.
Λίγο πολύ κινέζικα είναι όλα. 24άρι νομίζω θα με καλύψει. Κάτι φτηνά που έχει το Leroy αξίζουν τον κόπο;

Κοίτα το φυλλάδιο της Unimac που έχει προσφορές στα toros. Επειδή το κομπρεσέρ eείναι κάτι που το παίρνεις μια φορά γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι καλό και ίσως να κοιτάς και αυτό των 50 λίτρων, αλλιώς εάν δεν καίγεσαι περίμενε αυτό του lidl.

Παλικάρια για δώστε τα φώτα σας για έναν οικονομικό συνδυασμό κομπρεσέρ με βασικά εργαλεία. Τίποτα το σοβαρό χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Φύσημα, φούσκωμα και πιστόλι βαφής.
Λίγο πολύ κινέζικα είναι όλα. 24άρι νομίζω θα με καλύψει. Κάτι φτηνά που έχει το Leroy αξίζουν τον κόπο;

https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=2702

Αυτόν έχω Παναγιώτη.
Μια χαρά.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Αέρος

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Κοίτα το φυλλάδιο της Unimac που έχει προσφορές στα toros. Επειδή το κομπρεσέρ eείναι κάτι που το παίρνεις μια φορά γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι καλό και ίσως να κοιτάς και αυτό των 50 λίτρων, αλλιώς εάν δεν καίγεσαι περίμενε αυτό του lidl.

Ναι το έχω υπ´ όψιν μου καθώς κάνω μια έρευνα αγοράς. Το Lidl τον είχε εδώ πριν 2 βδομάδες και να σου πω την αλήθεια μετάνιωσα που δεν τον πήρα. Το πολύ πολύ να τον γύριζα πίσω.

htt ps://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=2702

Αυτόν έχω Παναγιώτη.
Μια χαρά.

Πάνο τον κοίταζα χτες και ρώτησα τιμή εδώ στη γειτονιά. Απλά σκέφτηκα να μην ανέβω τόσο. Μου άρεσε το μέγεθός του και τα 50lt - 2.5 HP!

Παναγιώτη είναι ογκώδης τό 50 άρι γιά τά τετραγωνικά μας,θά τό βολέψεις ?

Παναγιώτη είναι ογκώδης τό 50 άρι γιά τά τετραγωνικά μας,θά τό βολέψεις ?

Είναι ένα από τα σοβαρά (προβλήματα) κριτήρια μου.

50 lt 2,5hp να παρεις, για να βαφεις κι ολας, οποια μαρκα σε βγαζει οικονομικα
στις πρωτες 10 ωρες αλλαξε του τα λαδια με ενα καλο 30αρι
το 50lt με το 25lt δεν εχουν και την τρελη διαφορα στον ογκο!, καπου θα το στριμωξεις

Παναγιώτη,το μέγεθος του δοχείου να μη σε προβληματίζει.Μπορεις να βάλεις όποτε θέλεις,όπου θέλεις,οποίο δοχείο θέλεις.Μεχρι και μπουκάλα γκαζιού μπορείς να χρησιμοποιήσεις για επιπλέον λιτρα αέρα.
Τα λίτρα αναρροφησης να κοιταξεις.Οσα περισσότερα, τόσο καλύτερα.

Παναγιώτη εμένα το 50Lit που έχω κουράζεται στο βάψιμο με πιστόλι χαμηλής πίεσης 3bar. Τώρα μπορεί να είναι και μάπα το εργαλείο μου από πλευράς κινητήρα ...δυστυχώς το ταμπελάκι με τις προδιαγραφές του δεν υπάρχει για να ξέρω την απόδοση του ...το είχα πάρει πριν χρόνια από το Alexpak.

Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφορίες. Όταν αποφασίσω και αν προβώ σε αγορά θα σας ενημερώσω.

Με 250 λιτρα το λεπτο νομιζω ειναι μονοδρομος!

20150728095314_toros_2_5hp_50lt_40138.jpeg

https://www.skroutz.gr/s/7231330/Toros-TM-50-2-5-2-5hp-50lt-40138.html

Και ο αντιπαλος με λιγο καλυτερη αναροφηση 270 λιτρα/λεπτο και μεγιστη πιεση 10 ατμοσφαιρες.

EINHELL_TE-AC270-50-10-500x500.jpg

Και το βασικο:
Εγγύηση στο καζάνι 10 χρόνια

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ενω το Τορος εχει 1

Με 250 λιτρα το λεπτο νομιζω ειναι μονοδρομος!

Και ο αντιπαλος με λιγο καλυτερη αναροφηση 270 λιτρα/λεπτο και μεγιστη πιεση 10 ατμοσφαιρες.

EINHELL_TE-AC270-50-10-500x500.jpg

Και το βασικο:
Εγγύηση στο καζάνι 10 χρόνια

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ενω το Τορος εχει 1

Άρα ο μονόδρομος έγινε διπλής...:flipout::flipout::flipout::flipout:

Περα απο τα χαρακτηριστικα, που προεχουν για την αγορα αεροσυμπιεστη, με προβληματιζει το πλαστικο και μικρο χερουλι του toros σε αντιθεση με το einhell που εχει σωληνα με βιδες στο δοχειο για να το σηκωνεις πιο ευκολα επιπλεον θα προστατευει καλυτερα την υδατοπαγιδα που θα βαλεις.
Απο φωτογραφιες ειδα οτι το einhell εχει 2 κεφαλες αρα πιο γρηγορο γεμισμα, επισης δεν ειδα βαλβιδα για τα λαδια, για τσεκαρε το μηχανημα απο κοντα.
Μεταξυ των 2, σε αυτα τα κυβικα θα αγοραζα το einhell