Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εαν το πας πίσω θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω αμέσως .
Πήρα και εγω τον προβολεα για τον πατέρα μου τον οποίο τον έβαλα σε αποθήκη .
Τον έβαλα να τον δουλεύει μόνο με τον διακόπτη on off οπότε λογικα δεν θα εχει πρόβλημα ...

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

το πνευματικο με τα 1500w το εχει κανεις,να μας πει τι λεει?
το πηρα για να μην σκαβω με το makita,η αληθεια ειναι οτι ειναι καπως βαρυ-η μπορει και να μου φανηκε.

καλημέρα και καλώς σας βρήκα και πάλι.

Γύρισα χθες από τις διακοπές μου και έκανα σήμερα μια γύρα σε κάποια καταστήματα μπας και είχε ξεμείνει πουθενά το σκαπτικό δραπανοκατσάβιδο που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Στο κατάστημα Μελισσιών δεν υπήρχε τίποτα αλλά στο κατάστημα επί της Λαυρίου στην Παιανία είχε 3 κομμάτια. Πήρα το 1 καθώς και το ψηφιακό γωνιόμετρο και μυκηνσιόμετρο από τα οποία είχε μπόλικα κομμάτια.

Δισκοπροιονο 1350 Parkside...
http://www.lidl-service.com/cps/rde...d=83242941&rdeLocaleAttr=el&title=ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΧΕΙΡΟΣ PHKS 1350 A1
και το manual...
http://www.lidl-service.com/static/83242941/36453_EN_EL.pdf

σε μια μικρη δοκιμη που εκανα χθες...για να δω αν δουλευει και τι κανει το πραμα...
ειδα...πολυ καλο ελεγχο ειδικα λογο της αργης εκκινησης που εχει...
ρυθμιζεται ευκολα τοσο σε κλιση οσο και σε βαθος κοπης...
μικρη η δοκιμη...αλλα για 50ευρω νομιζω οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλη...!!!
Περιλαμβανει ακομα εναν δισκο με 48 δοντια...ο οποιος πρεπει να ειναι για ποιο καθαρες κοπες...Το καλο ειναι οτι εχει θηκη ακομα και για το αλεν που χρειαζεται για την αλλαγη του δισκου...
δειχνει αρκετα ποιοτικο ΙΣΩΣ να ειναι και λιγο βαρυτερο απο ιδιου μεγεθους δισκοπροιονα που ειχα δει σε μαγαζια μαρκας νομιζω οτι ηταν καπως ελαφρυτερα...αλλα ΔΕΝ εχω και μεγαλη εμπειρια σε δισκοπροιονα...οτι εχω δοκιμασει ειναι απο φιλους κτλ κτλ
Αν καποιος το εχει χρησιμοποιησει εκτεταμενα μπορει να μας πει περισσοτερα...

Last edited:

καλημέρα και καλώς σας βρήκα και πάλι.

Γύρισα χθες από τις διακοπές μου και έκανα σήμερα μια γύρα σε κάποια καταστήματα μπας και είχε ξεμείνει πουθενά το σκαπτικό δραπανοκατσάβιδο που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Στο κατάστημα Μελισσιών δεν υπήρχε τίποτα αλλά στο κατάστημα επί της Λαυρίου στην Παιανία είχε 3 κομμάτια. Πήρα το 1 καθώς και το ψηφιακό γωνιόμετρο και μυκηνσιόμετρο από τα οποία είχε μπόλικα κομμάτια.

Το γωνιομετρο πως το βλεπεις; Εχει επαναληψιμοτητα μετρησεων;

Οι δισκοι απο το δισκοπριονο ταιριαζουν στο φαλτροπριονο; Εαν ναι τι διαφερουν αυτοι οι δισκοι απο τον δισκο που ειχε το φαλτσοπριονο; Γιατι στο δισκοπριονο δειχνει και πλαστικα, μεταλλικα κομματια ενω στο φαλτσοπριονο λεει πως ειναι μονο για ξυλο.

Καλημερα και καλο μηνα!

Επεστρεψα και εγω πο την μαγικη Χιο!

Χθες δεν υποτιθεται οτι θα ειχε τις λαμπες λεντ?
Πηγα να παρω μερικες Ε27 που θελω αλλα δεν ειχε καμια στις 8.15 το πρωι.

Εαν καποιος φιλος εχει βρει σε καποιο καταστημα Αττικης κατα προτιμηση νοτια προαστια το ψηφιακο γωνιομετρο (το ειχε παραλληλα με το δισκοπριονο και ενα παχυμετρο) θα ηθελα να με ενημερωσει. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φίλε μου το ευκολότερο που μπορείς να κανείς πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών της lidl και θα σε ενημερώσουν αν και που υπάρχουν κομμάτια...και φυσικά σου δεσμεύουν ενα να πας να το πάρεις αν θέλεις...

Ναι το δοκιμασα σημερα αυτο. Μου ειπαν να διαλεξω δυο καταστηματα που θελω να δου (οτι ειναι κοντα μου) και θα με καλεσουν αυτοι εαν σε καποιο απο αυτα τα δυο καταστηματα εχει κατι. Μου ειπαν μεχρι το Σαββατο θα με εχουν καλεσει. Τα καταστηματα τα ψαχνουμε στην τυχη εαν κατσει τα κοντινα μου καταστηματα που θα τους πω να το εχουν εχει καλως, αλλιως την επομενη φορα που θα το ξαναβαλουν...

Πως σου φαινεται αυτο;

Το γωνιομετρο πως το βλεπεις; Εχει επαναληψιμοτητα μετρησεων;

Οι δισκοι απο το δισκοπριονο ταιριαζουν στο φαλτροπριονο; Εαν ναι τι διαφερουν αυτοι οι δισκοι απο τον δισκο που ειχε το φαλτσοπριονο; Γιατι στο δισκοπριονο δειχνει και πλαστικα, μεταλλικα κομματια ενω στο φαλτσοπριονο λεει πως ειναι μονο για ξυλο.

καλημέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση,

Σχετικά με το γωνιόμετρο μετρω μια γωνία και μου δείχνει πχ 60,52 μοίρες
μηδενίζω την μέτρηση και κλείνω την ψαλίδα. Στην χειρότερη να μου δείξει ένδειξη με απόκλιση +/- 0,1 μοίρες. Εγώ είμαι πολυ ικανοποιημένος για την χρήση που το θέλω. Σε κάτι ορθές γωνίες που μέτρησα 90 μοίρες που δείχνει πάνω κάτω, αλλά δεν έχω κάποιο άλλο όργανο για να συγκρίνω τις μετρήσεις που δινει.

Το μυκυνσηόμετρο ή παχύμετρο από την αλλη φαίνεται πιο Μέτρια κατασκευή. Η ποιότητα κύλισης ειναι λίγο τραγική. Το όργανο έχει πολύ καλή απαναληψιμώτητα στις μετρήσεις που δίνει. Αντιστοιχα μετρώ κάτι, μηδενίζω και επαναφέρω στην αρχή το κινούμενο στέλεχος και η μετρηση που παίρνω διαφέρει το πολύ 0,1mm. Όμως σύγκρινα τις μετρήσεις του με 2 πολύ καλά μηκυνσιόμετρα βερνιέρου που έχω (έναν σουηδικό και έναν τσέχικο) και είδα ότι κάποιες στιγμές οι μετρήσεις που πήρα από το ψηφιακό είχαν μέχρι και 0,5mm απόκλιση από τους Βερνιέρους. O λόγος που δεν το επιστρέφω είναι ότι είναι βολική η ένδειξη στην οθόνη σε σχέση με τον κλασσικό βερνιέρο.

Αυτές τις ημέρες ξαναείμαι στο γκαράζ το απόγευμα και φτιάχνω 1-2 πράγματα. Είχα γράψει όταν πρωτοδοκίμασα το δράπανο μπαταρίας ότι θα γίνει το αγαπημένο μου εργαλείο και πράγματι έτσι είναι. Το ηλεκτρικό της B&D που έχω, δεν έχει χρειαστεί να πάρει μπροστά από τότε που πήρα το parkside.

To φαλτοπρίονο με έχει βλάλει και αυτό ασπροπρόσωπο. Εχει 1-2 σπαστικά αλλά για τα λεφτά του ουδέν σχόλιο. Τώρα αν έχει τον ίδιο δίσκο με το δισκοπορίονο δεν ξέρω μιας και είχα ήδη δισκοπρίονο της B&D οπότε δεν ασχολήθηκα με της parkside.

Τέλος έπεξα αρκετά με το πολυεργαλείο. Πολύ πρακτικό εργαλείο, αλλά περνάει αρκετές δονήσεις στο χέρι ενώ και η μπαταρία του δεν κρατάει και τόσο πολύ.

Χαζομάρα μου έπρεπε να το πάρω κι εγώ... φαλτσοπρίονο, δισκοπρίονο και επιτραπέζιο δράπανο τά χω γωνιάσει με το μάτι και ειναι στο περίπου... Θα βόλευε πάρα πολύ... θα περάσω σήμερα από Αγ. Παρασκευή μπας και έχει μείνει κανένα...

Χαζομάρα μου έπρεπε να το πάρω κι εγώ... φαλτσοπρίονο, δισκοπρίονο και επιτραπέζιο δράπανο τά χω γωνιάσει με το μάτι και ειναι στο περίπου... Θα βόλευε πάρα πολύ... θα περάσω σήμερα από Αγ. Παρασκευή μπας και έχει μείνει κανένα...

Τι εννοεις τα εχεις γωνιασει με το ματι...???

Αν βρω πουθενα το γωνιομετρο θα το τσιμπησω!

Εαν εσυ η καποιος αλλος βρει ας παρει ενα δευτερο και για μενα, ευχαριστω. Για περιοχη Αθηνας.

Τι εννοεις τα εχεις γωνιασει με το ματι...???

Με τη μεταλλική γωνία, που το βλέπεις στο σκοτάδι αν περνάει φως ή όχι. Αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος

Σημερα εκανα μια ας πουμε μεγαλη δουλεια με το δραπανοκατσαβιδο του Lidl, ενα θα σας πω παιδια, το εχω μετανοιωσει πολυ. Παρα πολυ.
Επρεπε να ειχα παρει και δευτερο δραπανοκατσαβιδο, βολευει πολυ με το ενα να κανεις τρυπες και με το αλλο να εχει την μυτη για βιδωμα. Τωρα εγω εβαζα το τρυπανι, εκανα την τρυπα αφαιρουσα το τσοκ κουμπωνα την μυτη και βιδωνα. Ευτηχως που το τσοκ βγαινει και δεν ειμουν υποχρεωμενος να ανοιγω το τσοκ για να βγαλω το τρυπανι και να βαλω την μυτη βιδωματος.
Υπολογισα οτι σημερα απο πληρη φορτιση το δραπανοκατσαβιδο αντεξε 78 τρυπες με 3,5χιλ τρυπανι και τις αντιστοιχες βιδες 5Χ80 σε δοκαρια πευκου.
Δεν ξερω εαν ειναι καλο η κακο το νουμερο αυτο.

Βρηκα βιδες torx σε πολυ καλη τιμη και πηρα ολοκληρο το κουτι. Εχει βιδες torx το eshop.gr. Δοκιμασα και τις μακριες μυτες που ειχε βαλει to Lidl στην μικρη πρασινη κασετινα, αυτη που εχει βαλει ο Χιωτης φωτογραφια στην πρωτη σελιδα του παρον θεματος. Αριστες και αυτες, με το torx οι βιδες δεν πεφτουν, ειναι σαν να τις κραταει καποιος μαγνητης.

Καλησπερα.. κοιταω στο σαιτ τους και εχει πεσει ξερα απο εργαλεια.. ολο κατι μοδες, κατι φαγωσιμα μεξικανικα και τετοια.. απογοητευση.. :frown:

στο PDF για την επομενη εβδομάδα 25/9, που μου ηρθε στο τηλεφωνο, εχει εργαλεία (πχ φρεζα psfs250a1 , mpataries και ενδοσκοπική καμερα). Στο Site δεν τα εχει.
Ειναι η δεύτερη φορα που συμβαίνει και δεν ξερω αν θα τα εχει πραγματικά. Την πρωτη φορα δεν τα ειχε φερει.

http://www.youtube.com/watch?v=tfffmQPr34k

Last edited:

To site έχει γίνει χάλια μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Έτσι κι αλλιώς, βγάζουν μόνο τις προσφορές για μια εβδομάδα μετα, σήμερα έβγαλαν της επόμενης Δευτέρας και την Πέμπτη θα βγάλουν της επόμενης Πέμπτης.

Αν κατέβεις κάτω-κάτω στη σελίδα, έχει text links για τις προσφορές της Πέμπτης αλλα έχει μόνο ένα πλυστικό.