Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες
Το γωνιομετρο πως το βλεπεις; Εχει επαναληψιμοτητα μετρησεων;
Οι δισκοι απο το δισκοπριονο ταιριαζουν στο φαλτροπριονο; Εαν ναι τι διαφερουν αυτοι οι δισκοι απο τον δισκο που ειχε το φαλτσοπριονο; Γιατι στο δισκοπριονο δειχνει και πλαστικα, μεταλλικα κομματια ενω στο φαλτσοπριονο λεει πως ειναι μονο για ξυλο.
καλημέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση,
Σχετικά με το γωνιόμετρο μετρω μια γωνία και μου δείχνει πχ 60,52 μοίρες
μηδενίζω την μέτρηση και κλείνω την ψαλίδα. Στην χειρότερη να μου δείξει ένδειξη με απόκλιση +/- 0,1 μοίρες. Εγώ είμαι πολυ ικανοποιημένος για την χρήση που το θέλω. Σε κάτι ορθές γωνίες που μέτρησα 90 μοίρες που δείχνει πάνω κάτω, αλλά δεν έχω κάποιο άλλο όργανο για να συγκρίνω τις μετρήσεις που δινει.
Το μυκυνσηόμετρο ή παχύμετρο από την αλλη φαίνεται πιο Μέτρια κατασκευή. Η ποιότητα κύλισης ειναι λίγο τραγική. Το όργανο έχει πολύ καλή απαναληψιμώτητα στις μετρήσεις που δίνει. Αντιστοιχα μετρώ κάτι, μηδενίζω και επαναφέρω στην αρχή το κινούμενο στέλεχος και η μετρηση που παίρνω διαφέρει το πολύ 0,1mm. Όμως σύγκρινα τις μετρήσεις του με 2 πολύ καλά μηκυνσιόμετρα βερνιέρου που έχω (έναν σουηδικό και έναν τσέχικο) και είδα ότι κάποιες στιγμές οι μετρήσεις που πήρα από το ψηφιακό είχαν μέχρι και 0,5mm απόκλιση από τους Βερνιέρους. O λόγος που δεν το επιστρέφω είναι ότι είναι βολική η ένδειξη στην οθόνη σε σχέση με τον κλασσικό βερνιέρο.
Αυτές τις ημέρες ξαναείμαι στο γκαράζ το απόγευμα και φτιάχνω 1-2 πράγματα. Είχα γράψει όταν πρωτοδοκίμασα το δράπανο μπαταρίας ότι θα γίνει το αγαπημένο μου εργαλείο και πράγματι έτσι είναι. Το ηλεκτρικό της B&D που έχω, δεν έχει χρειαστεί να πάρει μπροστά από τότε που πήρα το parkside.
To φαλτοπρίονο με έχει βλάλει και αυτό ασπροπρόσωπο. Εχει 1-2 σπαστικά αλλά για τα λεφτά του ουδέν σχόλιο. Τώρα αν έχει τον ίδιο δίσκο με το δισκοπορίονο δεν ξέρω μιας και είχα ήδη δισκοπρίονο της B&D οπότε δεν ασχολήθηκα με της parkside.
Τέλος έπεξα αρκετά με το πολυεργαλείο. Πολύ πρακτικό εργαλείο, αλλά περνάει αρκετές δονήσεις στο χέρι ενώ και η μπαταρία του δεν κρατάει και τόσο πολύ.