Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

εγώ πάλι το βρίσκω εξαιρετικό, αν δεν στραβώνει τα καρφιά. Λογικά θα έχει κάποιας μορφής διαβάθμιση δύναμης

Για μικρά καρφιά θα χρειάζεται απαραίτητα και αυτό
http://www.amazon.co.uk/dp/B0030G8E...UTF8&colid=2ME2SGYC02EUA&coliid=I10BIZYQCQPET

Για τοσο μικρα καρφια δεν νομιζω να χρειαζεται πια το αυτοματο σφυρι. Παντως το κρατητηρι που εχεις στο λινκ ειναι ωραιο γκατζετ! :)

Για το σφυρι, νομιζω οτι θα κανει πολυ θορυβο, οπως τα παλμικα κατσαβιδια (impact drivers). Θα δουμε σε λιγες βδομαδες. Ειμαι πολυ περιεργος να δω και γω πως καρφωνει.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημέρα σας. Μήπως τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κόστιζαν τα σπαστά γερμανοπολύγωνα του lidl ή powerfix ίσως, αν "άξιζαν" τα λεφτά τους, και ποια νούμερα συμπεριελάμβανε το σετάκι μέσα;

Εννοούσα τα σπαστά γερμανοπολύγωνα καστάνιας του lidl ή powerfix όμως επειδή βιαζόμουνα να φύγω ξέχασα να γράψω την λέξη καστάνια....Sorry.:7SFGSFG:

Καλημέρα, καλή εβδομάδα.
Έχει πάρει κανείς αυτό το σετάκι ? Τον τηλεσκοπικό μαγνήτη με LED και τον καθρέφτης ελέγχου ?
Snap2014-10-20at111746_zps9457ae25.jpg

Το πήρα σήμερα και μάλιστα διπλό (1 για εδώ και ένα για το εξοχικό) αλλά και στα 2 δεν ανάβει το led... να έπεσα σε 2 στα 2 χαλασμένα ?!? Γνωρίζει κανείς κάτι ?

ΑΚΥΡΟ !! Το βρήκα ... είχε μια ασφάλεια κάτω από τις μπαταρίες. Την αφαίρεσα και οκ...

Πήρα και έναν Μαγνητιστή / απομαγνητιστή (το κόκκινο στην φωτό) και φαίνεται να κάνει κανονικά την δουλειά του. Το βρήκα - και μάλιστα τελευταίο κομμάτι - στο 3ο Lidl που πήγα...

Last edited:

Χαζομαρα μου που δεν πηγα το πρωι καθως πεταχτηκα να αγορασω μια μπαταρια για τον αγροτη μου στην Χιο.
Πηγα τωρα που αδειασα λιγακι και δεν ειχε τπτ!!!!
Εκτος απο μερικες ταινιες βελκρο και πολλα τρυπανια ξυλου.
Μιλαμε λες και επεσαν τερμιτες!!!

Χαζομαρα μου που δεν πηγα το πρωι καθως πεταχτηκα να αγορασω μια μπαταρια για τον αγροτη μου στην Χιο.
Πηγα τωρα που αδειασα λιγακι και δεν ειχε τπτ!!!!
Εκτος απο μερικες ταινιες βελκρο και πολλα τρυπανια ξυλου.
Μιλαμε λες και επεσαν τερμιτες!!!

Tί ήθελες να πάρεις; Εγώ πετάχτηκα μ'εχρι το Lidl Αγίας Παρασκευής και είδα να υπάρχουν σχεδόν απ´όλα.
Απο τρυπάνια υπήρχαν μόνο πράσινα και κόκκινα κουτιά, δεν ξέρω αν έφεραν μόνο αυτά γιατί και στο Lidl Ελληνορώσων πάλι τα ίδια είχανε.

Πριν λιγο Lidl Αγ δημητριου , Αλιμου , ηλιουπολης , μονο τρυπανια ξυλου. Ουτε μπιτακια ουτε σιδηρου. Ξενερωσα.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πηγα για να πάρω αυτα:
Τρυπάνια & Σετ bits 4 Χ 5 20 - δεν ειχε τα πράσινα
Μποτάκια 20 - τελεια, τα πήρα για το χειμώνα που κάνω καμια δουλεια έξω η για το χωράφι στο βουνο.
Λειαντήρας 40 - Μετα 4 χρόνια τα κατάφερα και το απέκτησα
Εργαλ μικροεξαρτημάτων 10 - Θα έπαιρνα 2 αλλα μου φανηκε ακριβό για την ποιότητά του
Σετ κοπίδια χ2 8 - Της πλάκας ειναι, πηρα ενα σετ.
Αφρός καθαρισμού χαλιών 4 - δεν ειχε τίποτα από αυτα.
Κατι ισοτονικα φτηνα 20 - ουτε από αυτα βρήκα.

Πήρα επιπλέον ένα πιατακι με μαγνήτη, κάτι βίδες, και 2 βεργες μαγνητες για τα εργαλεια, πολύ βολικές τελικα.

116 ευρα.
Σκεφτομαι και τη σέγα που θα βγάλει, θα το μελετήσω...

Και εγώ πέρασα για τα τρυπάνια μετάλλου αλλά δεν βρήκα σε δύο καταστήματα που πήγα και τώρα κλαίω τη βενζίνη που έκαψα. Προφανώς δε τα βγάλανε όπως δε βγάλανε και το σετ με τα μπιτάκια.

Μπαμπη ηθελα τα τρυπανακια τα πρασσινα μπετου δλδ και του σιδηρου και επισης εναν απομαγνητιστη και 1-2 μαγνητικες σκαφουλες!

Χρηστο σιγουρα δεν βγαλανε αρκετα απο αυτα που λεγανε στο φυλαδιο.. συνηθως οτι δεν βρω στο ενα παω πιο κατω σε καποιο αλλο και το βρισκω και αντιστροφα.. τωρα σε καποια ειδη που ειχα τσεκαρει απο πριν απλα δεν υπηρχε μυρουδια !

Εχω διπλα μου (και τα χαιδευω :)) και τα τρια κουτια με τα τρυπανια, κοκκινο, πρασινο, μπλε. Οντως ισως να ειχαν λιγα απο τα μπλε. Δεν βρεθηκε το τηλεσκοπικο σετ.

Πηρα τα τρυπανακια πετρας γιατι ειχαν δυσευρετα μικρα νουμερα.
Πηρα τα παμφτηνα τρυπανακια ξυλου, επισης δυσευρετα σε αυτη τη τιμη.
Επισης πηρα τα μπιτακια για ηταν πολυ ομορφα και τελος το μεγεθυντικο φακο
για τις πλακετες.
Ο υιος πηρε το "dremel" και το σετ με τα ανταλλακτικα του.
Χρονια ειχα να αφησω τοσα λεφτα στο Lidl.
Μπλε τρυπανακια δεν υπηρχαν.

Για να την σπάσω στον orck (πλάκα κάνω) στα καταστήματα που πήγα υπήρχαν πολλά σετάκια με το τηλεσκοπικό. Δεδομένου οτι πήγα κατά τις 10 συν οτι είμαι σε επαρχία (λιγότερη ζήτηση) συν οτι υπήρχαν παρα πολλά σετάκια με τα υπόλοιπα,με κάνει να υποψιάζομαι οτι τα τρυπάνια μετάλλου και τα μπιτ δεν ήρθαν καθόλου. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω για να παρηγοριέμαι. Και επειδή έχω σπαστεί είπα να παραγγειλώ το παρακάτω σετάκι http://www.banggood.com/HSS-19in1-S...ts-Titanium-Coated-Spiral-Drill-p-919392.html για να απαλύνω το πόνο μου. Επίσης το σετάκι με το κατσαβιδάκι και τα μπιτς ακριβείας μου φάνηκε πολύ καλό και αν είναι όντως χρωμίου βαναδίου τότε θα με καλύψει απόλυτα.

Εγώ που είμαι ακόμα πιο...επαρχία, 10:30 το πρωί είδα πολύ λίγα κομμάτια σετ τρυπανιών. Πριν λίγο που ξαναπέρασα δεν είχε μείνει τίποτα.

Το εβαλε σκοπο να μας τραβηξει και Σαββατο το Λιντλ στα μαγαζια...

Αυτο το Σαββατο μαζι με την εξαιρετικη σεγα εχει και ανταλλακτικες λαμες.
100055_01_f.jpg