Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δεν το ξερουμε, καποια ερχονται καποια οχι, παιχνιδι προσμονης για τους συλλεκτες ειναι :) :) :)

κι εγώ τις ίδιες μύτες κοίταζα πρίν λίγο στο Γερμανικό 15 ευρώ τις έχει..

Επίσης μου άρεσε αρκετά το πιστόλι σιλικόνης για 10 ευρώ ειναι πολύ ωραίο. εχει βάση και αλλάζει και μύτες μπροστά αρκετά χρήσιμο..
http://www.lidl.de/de/parkside-heissklebepistole-php-500-c2/p186321

οπως και το τύπου dremel που έχει με πολλά εξαρτηματάκια στα 26 ευρώ!
http://www.lidl.de/de/parkside-feinbohrschleifer-pfbs-160-a1/p174331
Πραγματικά αν και έχω κανονικό dremel ψήνομαι να το πάρω για δεύτερο σε αυτη την τιμή.

Αυτα να φανταστώ δεν παίζουν στα Ελληνικά καταστήματα;

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μια σούμα τα δραπανοκατσάβιδα που φέρνει το Lidl απο το γερμανικό site τους. Ολα είναι 18-LI και με κόστος 50ευρώ . Τι διαφορές έχει κάθε έκδοση δεν γνωρίζω ..δεν με βοηθάνε και τα γερμανικά μου. Ωστόσο το B4 πρέπει να είναι το τελευταίο που έβγαλε η parkside και φαίνεται να αναμένεται . Μου άρεσουν αρκετά και οι Ltd edition.

Εχω πάρει το Β3, προ 8μήνου αν θυμάμαι καλά...
Στα 60 ευρώ πωλούνταν στην Ελλάδα, με την "κλασσική" 3ετή εγγύηση, χωρίς αξεσουαρ (μονο φορτιστής στο βαλιτσάκι και μια μύτη)

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εχω πάρει το Β3, προ 8μήνου αν θυμάμαι καλά...
Στα 60 ευρώ πωλούνταν στην Ελλάδα, με την "κλασσική" 3ετή εγγύηση, χωρίς αξεσουαρ (μονο φορτιστής στο βαλιτσάκι και μια μύτη)

αν ειναι μέχρι 60 ειναι καλή τιμή για 18v LI . Το θέμα ειναι είναι με την ανταλακτική μπαταρία που την βρίσκουμε..Εκεί εχω λίγο προβληματιστεί.
Θα δούμε μήπως φέρουνε τα B4 τέλος του άλλου μήνα δεδομένου οτι τα περιμένουν και Γερμανία. (τουλάχιστον αυτο κατάλαβα απο το γερμανικό site)

Επίσης μου άρεσε αρκετά το πιστόλι σιλικόνης για 10 ευρώ ειναι πολύ ωραίο. εχει βάση και αλλάζει και μύτες μπροστά αρκετά χρήσιμο..
http://www.lidl.de/de/parkside-heissklebepistole-php-500-c2/p186321

οπως και το τύπου dremel που έχει με πολλά εξαρτηματάκια στα 26 ευρώ!
http://www.lidl.de/de/parkside-feinbohrschleifer-pfbs-160-a1/p174331
Πραγματικά αν και έχω κανονικό dremel ψήνομαι να το πάρω για δεύτερο σε αυτη την τιμή.

Mιας και εχεις το dremel 3000, αν σκεφτεσαι για δευτερο, θα σου προτεινα να παρεις ενα cordless. Αφανταστη ευκολια.
Στο λεω διοτι απο τοτε που χρησιμοποιω cordless ντρεμελοειδη, ολα τα ενσυρματα δεν εχουν ξαναχρησιμοποιηθει. Εξαιρεση το dremel 4000 που ειναι μονιμα βιδωμενο στην (κατακορυφη) βαση δραπανου dremel workstation..:)))

Ακριβουτσικη προταση αλλα το μεγεθος και ο φωτισμος led μπροστα ειναι ολα τα λεφτα. To νεο dremel 8050

dremel-8050-n18-micro-rotary-tool-kit-reviews-1-638.jpg

Για πιστολι σιλικονης, θα προτεινα ανεπιφυλακτα το cordless glue pen Bosch.
Aξιζει καθε ευρω. Σε 15 δευτερολεπτα ειναι ετοιμο για χρηση. Αριστη διαρκεια μπαταριας και δεν σταζει με τιποτα. Δεν το εχω σκουπισει ποτε και κυριολεκτω.

Bosch-Lithium-Ion-Glue-Pen.jpg

Για επαναφορτιζομενο περιστροφικο κοιταζω για Lidl γιατι με 15 ευρω καθαρισα, εαν μου αρεσει τοσο πολυ θα σκεφτω για το ακριβο Dremel, ειναι πανεμορφο αλλα και πανακριβο.

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις . Πραγματικά τα cordless αξίζουν.

Εχω βάλει price watch στο amazon το workstation της dremel. Βλέπω όμως αρκετές αρνητικές για το προιόν.. Γράφουν οτι δεν ειναι πολύ σταθερό κυρίως. Πραγματικά θέλω να το αγοράσω αλλά διστάζω λίγο.
Πως σου φαίνεται σε γενικές γραμμές;

Γενικως οι κριτικες δεν ειναι αξιοπιστες, θα ελεγα οτι οι περισσοτερες ειναι για τα μπαζα. Εχω παψει προ πολλου να δινω μεγαλη σημασια. Τις διαβαζω ομως και προσπαθω να φιλτραρω.
Οι περισσοτεροι γραφουν οτι παπαρια θελεις. Αλλος θεωρει εξαιρετικο ενα προιον χωρις να το εχει δοκιμασει, αλλος το θαβει επειδη νομιζει οτι με 5 λιρες θα εχει την αποδοση του ανταγωνιστικου προιοντος που κανει 50 λιρες...

Σχετικα με workstation της Dremel, θα συμφωνησω οτι δεν ειναι τοσο σταθερο.
Ομως, πρωτον, δεν υπαρχει καλυτερη εναλλακτικη για το dremel σου και δευτερον, ειναι ενα προιον που αν το χειριστεις προσεκτικα και με καποια ανοχη, ειναι πολυ χρησιμο και συμπληρωματικο του dremel.

Παντως εγω, με μια μικρη πατεντουλα/δεσιμο με λαστιχο, εχω λυσει δια παντως το προβλημα με την εξτρα σταθεροτητα που παραπονιουνται οι περισσοτεροι χρηστες :))
Στην ερωτηση σου, πως μου φαινεται σε γενικες γραμμες, θα απαντησω οτι το workstation ειναι ενα πολυ χρησιμο εξαρτημα εαν καποιος εχει ηδη dremel και χρειαζεται ενα μινι κολωνατο δραπανακι για τα μαστορεματα του η το χομπυ του.

12360798075_2bfa84f493_b.jpg

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

το ματσακονη αερος που ειχε στο λιντλ πριν κανενα μηνα το εχει δουλεψει κανεις ? κανει για πετρα ?

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

το ματσακονη αερος που ειχε στο λιντλ πριν κανενα μηνα το εχει δουλεψει κανεις ? κανει για πετρα ?

Ματσακονι αερος εχω δουλεψει. Στα βαπορια. Το ματσακονι κανει για να αφαιρεις σκουρια και χρωμα απο μεταλλο. To ματσακονι του lidl με τα καρφακια κανει ακριβως αυτη τη δουλεια. Πρεπει να εχεις και καλο κομπρεσερ.
Το ματσακονι γενικως απότι ξερω δεν κανει για πετρα. Αλλα και παλι εξαρταται τι θελεις να αφαιρεσεις απο την πετρα.

μαστρο χιωτη ξυνω τον σοβα απο εναν τοιχο για να τον αφησω πετρα . το αεροκαλεμο του λιντλ εκανε καλη δουλεια με τον σοβα ,τα πολλα αλλα εχουν μεινει υπολειματα .μαλλον με το πλυστικο θα προσπαθησω .

Ωχ..δυσκολο πραμα..
Σαν να μου φαινεται οτι με το πλυστικο δεν θα κανεις δουλεια. Θελεις τουλαχιστον 200 bar πιεση για τετοια δουλεια...

Για κρατα μας ενημερους με το τι θα κανεις τελικα. Εχει ενδιαφερον το προτζεκτακι σου!

ωχ το δικο μου ειναι 100 bar PARKSIDE .θα δοκιμασω αυριο αλλιως θα δω με χημικα .ειδα σε ενα καταλογο το D-7 της DUROSTICK

Για να μην μπλεκεις με χημικα...ειδα οτι ακομα υπαρχουν τα ματσακονια στα καταστηματα...
θα ελεγα να επερνες ενα και αν δεν κανει δουλεια το επιστρεφεις...

Ενημερωτικά μπορείτε όλοι να στείλετε ενα email https://ssl.lidl.gr/el/epikoinwnia.htm για να εκφράσετε τις επιθυμίες - προτάσεις σας για την γκάμα εργαλείων που θέλετε να βλέπετε στο lidl.
Θεωρώ οτι το λαμβάνουν υπόψην τους. Εγώ προσωπικά έστειλα με κάποιες προτάσεις - εργαλεία parkside που θα ήθελα να φέρει.

μαστρο χιωτη ξυνω τον σοβα απο εναν τοιχο για να τον αφησω πετρα . το αεροκαλεμο του λιντλ εκανε καλη δουλεια με τον σοβα ,τα πολλα αλλα εχουν μεινει υπολειματα .μαλλον με το πλυστικο θα προσπαθησω .

ωχ είχα κάνει κατι παρόμοιο οταν έβαλα εξωτερική θερμομόνωση,εγω τον έβγαλα με τροχό και σβουράκι με σύρμα.
Έπεσε πολύ μαστίγωμα απο τα πετραδάκια που πετούσε ο τροχος.
Γυαλιά και ντυμένος καλα,δεν το συνιστώ βέβαια άλλα εγω έκανα την δουλειά μου.
κάτι τέτοιο=
070937N%20VERTO-500x500.jpg

Σας ευχαριστω ολους .ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες η ιδεα με το σβουρακη μαλλον ειναι καλη .θα το δω καιρου επιτρεποντος γιατι σημερα δεν μας αφησε να κανουμε δουλεια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ισως να στειλουμε φιλε profchaos ενα μειλ στην λιντλ να γινει μελος στο φορουμ ωστε να βλεπει ον λαιν οτι θελουμε χα χα!!

Έρχονται σε μια βδομάδα στην Ιταλία.
Να τα περιμένουμε και μείς μετά ?
Συνήθως αυτό συμβαίνει.

http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=330

Αυτο είναι φυλλάδιο.. Οχι σώβρακα και σκ*ρμ*ύτσ*ι...:fahne90:

Το κολονάκι δίπλα στο δραπανοκατσάβιδο είναι αυτό που νομίζω..; Βάζεις δραπανοκατσάβιδο ή dremeλοειδές πάνω για να ανοίγεις τρύπες;
Αν ναι φαίνεται ενδιαφέρον .

επίσης στα 2.5 ευρώ οι τανάλιες κάβουρες κτλ σουπερ τιμή..!
13 ευρώ τα "ποτηράκια" για τρύπες θα το τιμήσω εαν φέρει. Τι διαφορά έχει το κόκκινο με το ασημί δεν ξέρω.
Οι κασετίνες parkside με τις μύτες σουπερ κ αυτές..
και άλλα ενδιαφέροντα..
Αν το βγάλει θα πάω με κανα 150άρι πάνω μου να μαι σίγουρος :2thumb22sup: