Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μάλλον Μιχάλη και Κυριάκο είναι αυτός ο τροχός που συνδιάζεται με τη βάση. Γι' αυτό τα βάζουν πακέτο για να τα πάρεις και τα δύο μαζί.
Αυτό κατάλαβα. Σωστά;

Μάλλον Μιχάλη και Κυριάκο είναι αυτός ο τροχός που συνδιάζεται με τη βάση. Γι' αυτό τα βάζουν πακέτο για να τα πάρεις και τα δύο μαζί.
Αυτό κατάλαβα. Σωστά;

Ετσι ειναι, σωστα το λες.
Αν δεν χρειαζεσαι την βαση ομως, μην τη παρεις. Θελει αρκετη συναρμολογηση και οι οδηγιες δεν ειναι πολυ ξεκαθαρες απ'οτι θυμαμαι.

Εγω εχω ενα τροχο 10ετιας B&D μικρο 115αρι.. θα κανει η βαση του λιντλ..? δυσκολο ε..

Εγω εχω ενα τροχο 10ετιας B&D μικρο 115αρι.. θα κανει η βαση του λιντλ..? δυσκολο ε..
Αυτο ρωτησα και γω πριν, το πρασινο εχεις ή πορτοκαλι?
Ο συγκεκριμενος εχει ομαλη εκκινηση? γιατι αυτο ειναι ποιο σημαντικο απο τις ρυθμιζομενες στροφες.

Αν θυμαμαι καλα η βαση που ειχα παρει εγω απο το lidl ηταν για δισκους κοπης 115 και 125μμ. Αρα πρεπει να κανει. Πρεπει να το αναφερει και η περιγραφη του.

Ο πρασινος. Τι εννοεις να ξεκιναει με λιγες στροφες και να ανεβαζει αυτοματα..? μπα, τα χωνει με τη μια! :violent-smiley-030:

Clipboard0001.jpg

Αν θυμαμαι καλα η βαση που ειχα παρει εγω απο το lidl ηταν για δισκους κοπης 115 και 125μμ. Αρα πρεπει να κανει. Πρεπει να το αναφερει και η περιγραφη του.

Ναι, λεει για 115 και 125 μμ αλλα λεω μηπως κανει μονο για παρκσαιντ.. αρα κατα 99% θα κανει ε..

Αυτο πουβτα χωνει κατευθειαν. Ενω με ομαλης εκκινηση ξεκιναει σιγα σιγα και μεχρι το τερμα στροφων μπορει να κανει 2-5 δεπτερολεπτα. Ο δικος μου εχει κοψει απο σιδεροσωληνες και χαλκο, καλωδια καινπλαστικο μεχρι θερμοσιφωνα και τσιμεντα. Εχει αποκτησει και λιγο τζογο. Γλυκοκοιταζω κατι bosch μπλε ή dewalt αλλα επειδη εχω και ενα μεγαλο, το τρεναρω μιας και το χρησιμοποιω για ελαφριες εργασιες και λειανση.

Αυτο πουβτα χωνει κατευθειαν. Ενω με ομαλης εκκινηση ξεκιναει σιγα σιγα και μεχρι το τερμα στροφων μπορει να κανει 2-5 δεπτερολεπτα. Ο δικος μου εχει κοψει απο σιδεροσωληνες και χαλκο, καλωδια καινπλαστικο μεχρι θερμοσιφωνα και τσιμεντα. Εχει αποκτησει και λιγο τζογο. Γλυκοκοιταζω κατι bosch μπλε ή dewalt αλλα επειδη εχω και ενα μεγαλο, το τρεναρω μιας και το χρησιμοποιω για ελαφριες εργασιες και λειανση.

Μιας και έχει ρυθμιζόμενες στροφές νομίζω θα ήταν περιττή η ομαλή εκκίνηση.
Μόνο αν τον χειρίζεσαι με γεννήτρια είναι σημαντικό αυτό το χαρακτηριστικό...

Επίσης μόνο ο μεγάλος που φέρνει το lidl έχει ομαλή εκκίνηση μιας και 2.000 watt είναι πολλά ακόμα και για ασφάλειες σπιτιού (σε συνδυασμό με κάτι άλλο πάντα)!

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ναι, λεει για 115 και 125 μμ αλλα λεω μηπως κανει μονο για παρκσαιντ.. αρα κατα 99% θα κανει ε..

Έχω τοποθετήσει στην βάση τον δικό μου τροχό 115 που είναι αγορασμένος από Alex Pak (doit) ,αλλά και ενός φίλου που ήταν 125 νομίζω Master Tool ήταν η μάρκα του . Και τα δυο δουλέψανε άψογα. Οπότε πιστεύω ότι κάνει σε όλους του δίσκους και όχι μόνο για παρκσαιντ.

Την έχω και εγώ την συγκεκριμένη βάση και παρόλο που δεν την έχω χρησιμοποιήσει είναι πολύ καλή.

Ωστόσο, με μεγάλη επιφύλαξη γιατί δεν την έχω μπροστά μου , νομίζω ότι είναι συμβατή με οποιονδήποτε τροχό αρκεί να έχει θέση για χειρολαβή στο πάνω μέρος.

Σε λίγο που θα πάω στο εργαστήριο θα σας πω στα σίγουρα και θα βγάλω και κάποιες φωτογραφίες...

Btw, εχει βγει το φυλλαδιο με τα νεα εργαλεια για τη μεθεπόμενη..?

Ορίστε και η φωτό της βάσης.

Παιδιά είναι συμβατή με όλους τους 115/125άρηδες τροχούς και βιδώνει στην πλαινή χειρολαβή και όχι στην πάνω όπως εσφαλμένα σας έγραψα.

Τίποτες!!!

Όπως την πήρα, την βίδωσα εκεί και τέρμα. Μια φορά πρόβαρα και τον τροχό πάνω να δω πως ειναι και αυτό ήταν!!! :p

Συναδελφοι καλημερα!
Η βαση του Lidl ως συνηθως δλδ ειναι Einhell!

Δειτε την αντιστοιχη ομοια της εταιρειας!

phpThumb.php

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βάση γωνιακού τροχού 115 / 125 mm
Βάρος καθ./μικτό 3,0/3,2 kg
Διαστάσεις (mm) 260 x 200 x 90

Κατασκευαστής: Einhell και τιμη καπου στα 22 ευρω!

Κ

Kαμμια αντιρρηση Δημητρη. Πρεπει να σεβεσαι τα power tools σε καθε περιπτωση.

Η αρχη της συζητησης ομως ηταν για τον γωνιακο τροχο σε συνδυασμο ΜΕ την βαση του lidl.
Γιαυτο εκανα την ερωτηση σε οποιους εχουν την βαση να πουν αν προσφερει σταθεροτητα και σε ποσα σημεια πιανει η βαση τον τροχο.
Η ελευθερη χρηση γωνιακου τροχου, ιδιως αν κοβεις ξυλο και ιδιαιτερα 'αγνωστο' ξυλο, ειναι ζορικη, συμφωνω απολυτα, και πρεπει να ξερεις τι ακριβως κανεις -και πως..

Σκοπευω να χρησιμοποιησω τον γωνιακο τροχο σε βαση για να κοβω μικρα ξυλα συγκεκριμενων διαστασεων και μοιρων οταν η αναποδη σεγα δεν βολευει, oταν η σεγα dremel δεν μπορει και οταν το δισκοπριονο παγκου ειναι..too much.

Φαλτσοπριονο δεν εχω και δεν θελω :)

Μιχάλη τελικά το έκανες; γιατί το σκεφτόμουν και εγώ με αφορμή την βάση που ξαναβάζει τo lidl.

Tελικα οχι γιατι δεν αξιωθηκα να ψαξω και να παρω τον δισκο κοπης που ηθελα. Αν θυμαμαι καλα δεν ευρισκα δισκο 'fine cut' στα 125μμ

woodblade_verp.jpg

Υπαρχει δισκος για ξυλο, για γωνιακο τροχο? δεν το ηξερα..Ειδα σημερα βαση κολωνατη για δραπανο με συμπαγη στυλο/κυλινδρο στα ~70 .
Επισης κινεζικο κολωνατο απο 140 . Του lidl πως κανανε τα αντιστοιχα?